Zelf waarde huis bepalen scheiding

Zelf waarde huis bepalen scheiding? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Wij nemen alle risico’s van verborgen gebreken op ons en maken geen bouwkundige keuring

U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Discrete communicatie

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Discrete communicatie

Wij delen uitsluitend informatie met u en zeker niet met anderen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Zelf waarde huis bepalen scheiding

Zelf waarde huis bepalen scheiding

Overweegt u zelf de waarde van uw huis te bepalen na een scheiding? Dit kan flink wat geld schelen. U hoeft dan immers geen professionele taxateur in te schakelen. Wel kan dit ervoor zorgen dat u de waarde van uw huis te laag inschat. Het is dus goed om te weten waar u mee bezig bent als u zelf de waarde van uw huis wilt bepalen na een scheiding. Bij landelijke vastgoedkoper Sons Real Estate helpen wij u graag door een gratis waardebepaling van uw woning te geven. Hierna brengen wij een uitstekend en marktconform bod zonder voorbehoud van financiering op uw woning uit. Mocht u dit interessant vinden, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Waarde bepalen om uw ex-partner uit te kopen

Een van de redenen waarom u zelf de waarde van uw huis wil bepalen na een scheiding, is omdat u dan weet hoeveel u uw ex-partner moet betalen om diegene uit te kopen. Het kan echter zo zijn dat uw ex-partner hiermee niet akkoord gaat. Een zelf bepaalde waarde kan namelijk te laag uitvallen, waardoor uw ex-partner minder geld krijgt dan waar diegene recht op heeft. Daarom is het over het algemeen aan te raden om een onpartijdige schatter of notaris in te schakelen. Ook is het mogelijk om de WOZ-waarde van uw woning te gebruiken. Als jullie daar allebei mee akkoord zijn, kunt u hiermee notariskosten besparen.

Een uitstekende waardebepaling

Het is echter ook mogelijk om uw woning gratis te laten taxeren. Bij Sons Real Estate zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk één van onze ervaren taxateurs bij u langs zal komen. Er wordt dan gekeken naar zaken als de onderhoudsstaat en de perceelgrootte van uw woning. Ook de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving wordt in de waardebepaling meegenomen. Nadat uw woning is getaxeerd, zullen we vaak al binnen slechts één werkdag een bod op uw woning uitbrengen. Dit is zonder voorbehoud van financiering en geheel vrijblijvend. Het kan dus geen kwaad om eens contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Laat hiervoor uw gegevens bij ons achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Discrete communicatie
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Algemeen

Financieel

Omgang met partner

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt / communicatie
Voor alle soorten huizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!