Scheiden hypotheek uitkopen

Scheiden hypotheek uitkopen? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Wij nemen alle risico’s van verborgen gebreken op ons en maken geen bouwkundige keuring

U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Discrete communicatie

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Discrete communicatie

Wij delen uitsluitend informatie met u en zeker niet met anderen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Scheiden hypotheek uitkopen

Scheiding koopwoning uitkopen

Gaat u scheiden en wilt u in uw koopwoning blijven wonen door uw ex-partner uit te kopen? Dan is het goed om na te gaan of u dit wel kunt. Het is altijd mogelijk, maar hiervoor heeft u wel een flinke som geld nodig. In plaats daarvan kunt u er ook voor kiezen om uw woning te verkopen. Dit kan bijvoorbeeld aan landelijke vastgoedkoper Sons Real Estate. U kunt bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos een aanvraag indienen voor een geweldig bod op uw woning. Alle soorten woningen zijn welkom bij ons, ongeacht onderhoudsstaat. Mocht u meer willen weten over onze flexibele voorwaarden, dan staan wij u graag telefonisch te woord.

Kunt u uw ex-partner uitkopen na een scheiding?

Bij een scheiding komt veel kijken. Zo is het van groot belang dat er goede afspraken worden gemaakt over de verdeling van jullie bezittingen en over de eventuele kinderen. Wat er moet gebeuren met jullie koopwoning na een scheiding is ook niet altijd makkelijk. Wellicht wilt u er nog blijven wonen, maar wilt uw ex-partner iets nieuws zoeken. Dan kunt u na uw scheiding uw ex-partner uitkopen door hun deel van de koopwoning over te kopen. U zult dan een aanzienlijk bedrag moeten betalen aan uw ex-partner. In veel gevallen is dit de helft van de woningwaarde. Het kan ook zijn dat jullie hier onderling andere afspraken over hebben gemaakt. In dat geval kan het bedrag nog hoger of wat lager liggen. Het is hoe dan ook mogelijk om in uw koopwoning te blijven wonen na een scheiding. Hiervoor moet u wel uw ex-partner kunnen uitkopen.

Wat als u uw ex-partner niet kunt uitkopen?

Het kan ook gebeuren dat u niet de financiële middelen hebt om uw ex-partner uit te kopen. Toch kunt u dan in veel gevallen nog in uw oude woning blijven wonen. Bij Sons Real Estate kopen wij namelijk alle soorten woningen geheel voor eigen rekening. U kunt bij ons na de verkoop uw woning vaak weer van ons terughuren. Als dit voor u een goede optie is, dan hoeft u dus niet per se uw ex-partner uit te kopen om na een scheiding in uw koopwoning te blijven wonen. Klinkt dit u als muziek in de oren? Laat dan zo snel mogelijk uw gegevens bij ons achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Discrete communicatie
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Algemeen

Financieel

Omgang met partner

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt / communicatie
Voor alle soorten huizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!