Scheiden huis verkopen of niet

Scheiden huis verkopen of niet? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Wij nemen alle risico’s van verborgen gebreken op ons en maken geen bouwkundige keuring

U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Discrete communicatie

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Discrete communicatie

Wij delen uitsluitend informatie met u en zeker niet met anderen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Scheiden huis verkopen of niet

Scheiden huis verkopen of niet

Als u gaat scheiden, is het dan slim om uw huis te verkopen of niet? Dit is een vraag die u zich hopelijk nooit hoeft te stellen, maar een scheiding kan iedereen overkomen. De verkoop van een woning kan lastig zijn, maar als u met Sons Real Estate in zee gaat, is dit niet het geval. Als landelijk actieve vastgoedkoper van alle soorten woningen, brengen wij graag een uitstekend en passend bod uit op uw woning. Verder kunt u gebruikmaken van allerlei flexibele voorwaarden. Op die manier kunnen wij u een zorgeloos verkooptraject garanderen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Is het slim om uw huis te verkopen na een scheiding?

Als u met uw ex-partner in een huis woont, is het na een scheiding over het algemeen aan te raden om uw huis te verkopen. Dit heeft ermee te maken dat in ieder geval een van beide partijen op zoek zal moeten gaan naar een nieuwe woning. Door de oude woning te verkopen, kunt u uw ex-partner en uzelf verzekeren van een mooie som geld die gebruikt kan worden om een nieuwe woning te kopen of te huren. Als uw ex-partner of u echter in de oude woning wil blijven wonen, is dit ook mogelijk. Wel moet diegene de ander dan uitkopen. Dit houdt in de regel in dat u de helft van de waarde van de woning betaalt aan de ander. Op die manier wordt de woning alleen van u en kunt u dus gewoon in de woning blijven wonen, zonder dat deze eerst verkocht hoeft te worden. Of u na een scheiding uw huis moet verkopen of niet hangt dus nogal van uw situatie af.

Een vlot en zorgeloos verkooptraject

Als u uw huis wil verkopen, is het altijd fijn als dit een beetje snel kan gebeuren. Zeker in het geval van een scheiding, is elke dag mooi meegenomen. Bij Sons Real Estate brengen we dan ook zeer snel een geweldig bod op uw woning uit. Mocht u uw woning leeg aan ons opleveren, dan kan het hele verkooptraject al in slechts één week doorlopen worden. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Interesse in onze diensten? Laat dan vandaag nog uw gegevens bij ons achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Discrete communicatie
Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Algemeen

Financieel

Omgang met partner

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt / communicatie
Voor alle soorten huizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!