Gedwongen verkoop huis bij scheiding

Gedwongen verkoop huis bij scheiding? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Wij nemen alle risico’s van verborgen gebreken op ons en maken geen bouwkundige keuring

U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Gedwongen verkoop huis bij scheiding

Heeft u te maken met een gedwongen verkoop van uw huis bij een scheiding? Dan is dat erg vervelend. Een scheiding is sowieso onprettig, maar als u dan ook genoodzaakt bent om uw woning te verkopen, is dat extra vervelend. Gelukkig kunt u bij Sons Real Estate geheel vrijblijvend en gratis een aanvraag doen voor een uitstekend bod op uw woning. Als landelijke actieve vastgoedmakelaar kopen wij alle soorten woningen geheel voor eigen rekening. Ook als u dus genoodzaakt bent om uw woning te verkopen, kunt u bij ons gebruikmaken van vele flexibele voorwaarden en een vlot verkooptraject. Neem voor de mogelijkheden vandaag nog telefonisch contact met ons op.

Uw ex-partner werkt niet mee bij de verkoop van de woning

Vaak hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn om uw oude woning te verkopen aan een nieuwe bewoner of een opkoper. Het kan echter ingewikkeld worden als uw ex-partner het huis om de een of andere reden niet wil verkopen. Het is dan aan te raden om toch nog een keer het gesprek aan te gaan met uw ex-partner. Ondanks het feit dat u diegene misschien niet meer onder ogen wil komen, is het in zo’n geval vaak handig om nog even het een en ander te bespreken. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw deel van de woning aan uw ex-partner te verkopen. U laat u dan dus uitkopen. Wanneer dit voor u en uw ex-partner een optie is, kan dit echt wel de moeite waard zijn. Mocht dit nog steeds geen oplossing zijn, dan kan het noodzakelijk zijn om naar de rechter te stappen. Gelukkig hoeft het vaak niet zo ver te komen.

Een zorgeloze verkoop aan Sons Real Estate

Mocht u gedwongen zijn om uw huis te verkopen bij een scheiding, dan kunt u altijd contact opnemen met Sons Real Estate. Wij rekenen geen notaris- of makelaarskosten en een bod van ons is altijd zonder voorbehoud van financiering. Ook zit u nergens aan vast, want het is geheel vrijblijvend en zonder enige verplichtingen. Mocht u dus op zoek zijn naar een uitstekend bod op uw woning, dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. We sturen graag onze taxateurs voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Algemeen

Financieel

Omgang met partner

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!