Scheiden en huis verkopen?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Direct uw woning verkocht met zekerheid zonder makelaars(kosten)

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

100% zekerheid van de verkoop van uw woning
Geen zorgen over achterstallig onderhoud of veroudering
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
Achteraf ontdekte verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Geen hoge makelaarskosten, de verkoop kost u niets
Alle soorten en typen woningen en appartementen
Geen bezichtigingen en foto’s van uw geliefde huis op internet
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Scheiding

Scheiden en woning verkopen?

Bij een scheiding en de verkoop van het huis moet er veel geregeld worden. Het verkopen van de gezamenlijke woning is hierbij vaak nodig als het niet lukt om de woning nog te kunnen bekostigen door een van de partners. Het verkopen van uw huis brengt veel stress en onzekerheden met zich mee. Een scheiding wilt u namelijk zo snel mogelijk afgehandeld hebben en de verkoop van een huis kan daarbij extra problemen met zich meebrengen.

Een huis verkopen via een makelaar is een langdurig verkooptraject. Particuliere kopers bieden namelijk altijd met financieringsvoorbehoud. Dus u bent vrijwel altijd minimaal 12 weken verder voordat de verkoop rond is. Krijgt de koper zijn financiering niet rond, dan kunt u het gehele traject weer opnieuw beginnen.

Daarnaast dient er tijd te worden vrijgemaakt voor het verkoop klaar maken van de woning, bezichtigingen, overdracht,  en de overeenkomsten. Hierin moet veel overlegd worden, wat kan leiden tot nog grotere escalatie van uw problemen. Daarom is een snelle verkoop van groot belang. Sons Real Estate biedt daarin de mogelijkheid. U kunt u huis namelijk direct aan ons verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Indien gewenst kunnen we al binnen één week bij de notaris zitten. Een bijkomend voordeel is daarbij dat u direct duizenden euro’s aan makelaarskosten bespaart. 

Snelle of directe verkoop mogelijk

Sons Real Estate biedt u daarom een snelle verkoop van uw woning aan. U ontvangt van ons een bod op uw woning en binnen enkele dagen kan de verkoop dan ook worden afgerond. Als vastgoedmakelaar beschikken wij enerzijds over een groot netwerk aan opkopers, waaronder wij zelf ook eigen vastgoed in beheer hebben. Deze woningen worden doorgaans verbouwd en gerestyled, voordat deze als particuliere huurwoning worden ingezet of gewoon wel via openbare woningverkoop sites.

Optioneel wordt uw woning via niet-openbare kanalen doorverkocht

U heeft bij Sons Real Estate de mogelijkheid uw woning via de niet-openbare kanalen te laten plaatsvinden. Dit hangt per type woning af, de locatie van de woning en de staat van het onderhoud. Een ander voordeel van verkopen via een vastgoedbedrijf is dat u op uw verzoek in uw woning kunt blijven wonen totdat u een nieuw huis heeft gevonden. De kosten van het verkooptraject, oftewel de courtagekosten, worden doorberekend aan de koper van uw woning.

Waarom uw woning verkopen aan of via Sons Real Estate

Manier van aanpak

Bij Sons Real Estate is de aanpak zeker, snel en duidelijk. Wij komen bij u eerst vrijblijvend langs om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u graag uw huis aan ons wilt verkopen en terug huren, starten wij met een waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de staat van uw woning, locatie en onderhoud van uw woning. Wij zullen met behulp van de waardebepaling samen met u een verkoopprijs vaststellen. Vervolgens bespreken wij ook met u de uiteindelijke huurprijs. 

Afronden van de documenten

Na het overeenkomen van de verkoopprijs en huurprijs van uw huis, stellen wij een koopovereenkomst op en zorgen wij direct ook voor het opstellen van een huurovereenkomst. Wij zorgen dat alle documenten bij de notaris komen en ondertekend worden door de betrokken partijen. Zodra alle documenten ondertekend zijn, is zowel de verkoop als de verhuur rond en heeft u het verkoopbedrag direct op uw rekening!

Meer lezen over scheiden en uw woning verkopen? Lees dan onze kennisbank vol relevante artikelen hierover!

Werkwijze Sons Real Estate

1. Woningopname

2. Binnen één werkdag ontvangt u één bod

3. Bij acceptatie wordt het koopcontact opgesteld

4. Overdracht bij de door u gekozen notaris

5. Het huis is verkocht en de gelden stuurt de notaris de volgende dag

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Wij kopen alle soorten huizen

Rijtjeswoningen en tussenwoningen
Hoekhuizen of twee-onder-een-kapwoningen
Verouderde kluswoningen
Appartementen
Huizen van alle jaartallen

Artikelen over huis verkopen bij scheiding:

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!