en huis verkopen? Woning snel verkocht bij scheiding
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Scheiden en huis verkopen?

Direct uw woning verkocht met zekerheid zonder makelaar(skosten)

Direct het beste bod Geen makelaarskosten Ontvang gratis een vrijblijvend bod Woningen in alle staten

Home / Huis verkopen / Scheiding

Scheiden en woning verkopen?

Bij een scheiding moet er veel geregeld worden. Het verkopen van de gezamenlijke woning is hierbij vaak nodig als het niet lukt om de woning nog te kunnen bekostigen door een van de partners. Het verkopen van brengt veel stress en onzekerheden met zich mee. U heeft tot het einde van de onderhandeling geen zekerheid over de hoogte van de uiteindelijke verkoopprijs. Daarnaast dient er tijd te worden vrijgemaakt voor bezichtigingen, overdracht en de overeenkomsten. Uiteraard is een scheiding niet leuk voor u, uw partner en eventuele kinderen.

Snelle of directe verkoop mogelijk

Sons Real Estate biedt u daarom een snelle verkoop van uw woning aan. U ontvangt van ons een bod op uw woning en binnen enkele dagen kan de verkoop dan ook worden afgerond. Als vastgoedmakelaar beschikken wij enerzijds over een groot netwerk aan opkopers, waaronder wij zelf ook eigen vastgoed in beheer hebben. Deze woningen worden doorgaans verbouwd en gerestyled, voordat deze als particuliere huurwoning worden ingezet of gewoon wel via openbare woningverkoop sites.

Optioneel wordt uw woning via niet-openbare kanalen doorverkocht

U heeft bij Sons Real Estate de mogelijkheid uw woning via de niet-openbare kanalen te laten plaatsvinden. Dit hangt per type woning af, de locatie van de woning en de staat van het onderhoud. Een ander voordeel van verkopen via een vastgoedbedrijf is dat u op uw verzoek in uw woning kunt blijven wonen totdat u een nieuw huis heeft gevonden. De kosten van het verkooptraject, oftewel de courtagekosten, worden doorberekend aan de koper van uw woning.

Waarom uw woning verkopen aan of via Sons Real Estate

  • 100% zekerheid van de verkoop van uw woning
  • Geen zorgen over achterstallig onderhoud of veroudering
  • Onbezorgd en net zo lang blijven wonen in uw eigen vertrouwde huis
  • Geen makelaarskosten, dus voor de verkoop van uw woning betaald u niets
  • Alle soorten en typen woningen en appartementen
  • Altijd snel een goed bod voor uw huis
  • Geen bezichtigingen en foto’s van uw geliefde huis op internet

Manier van aanpak

Bij Sons Real Estate is de aanpak zeker, snel en duidelijk. Wij komen bij u eerst vrijblijvend langs om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u graag uw huis aan ons wilt verkopen en terug huren, starten wij met een waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de staat van uw woning, locatie en onderhoud van uw woning. Wij zullen met behulp van de waardebepaling samen met u een verkoopprijs vaststellen. Vervolgens bespreken wij ook met u de uiteindelijke huurprijs. 

Afronden van de documenten

Na het overeenkomen van de verkoopprijs en huurprijs van uw huis, stellen wij een koopovereenkomst op en zorgen wij direct ook voor het opstellen van een huurovereenkomst. Wij zorgen dat alle documenten bij de notaris komen en ondertekend worden door de betrokken partijen. Zodra alle documenten ondertekend zijn, is zowel de verkoop als de verhuur rond en heeft u het verkoopbedrag direct op uw rekening!

Werkwijze Sons Real Estate

1. Woningopname

2. Binnen één werkdag ontvangt u één bod

3. Bij acceptatie wordt het koopcontact opgesteld

4. Overdracht bij de door u gekozen notaris

5. Het huis is verkocht en de gelden stuurt de notaris de volgende dag

null

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.

Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank

Alle soorten woningen

Rijtjeswoningen en tussenwoningen

Hoekhuizen of twee-onder-een-kapwoningen
Verouderde kluswoningen

Appartementen