Huis verkopen bij relatiebreuk?

Wij halen het best bod voor u naar boven! Sons Real Estate de makelaar die zelf woningen opkoopt
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Huis verkopen bij relatiebreuk

Gaat u uit elkaar en wilt u direct uw huis verkopen na uw relatiebreuk? De beëindiging van een relatie kan veel stress en spanning met zich meebrengen. De verkoop van een huis kan ook zeer stressvol en onzeker zijn. Daarom kiezen veel mensen om hun huis direct te verkopen aan een vastgoedmaatschappij. Sons Real Estate is de vastgoedmaatschappij die woningen aankoopt tegen de marktwaarde. Wij bieden zonder voorbehoud van financiering, waarbij jullie beiden direct de zekerheid hebben dat het huis daadwerkelijk is verkocht. Zo hoeven jullie geen langdurig verkoopproces door waarin veel onenigheid kan ontstaan.

Waarom koopt Sons Real Estate woningen op

Wij kopen woningen op om deze te verhuren of om de woning te verduurzamen of indien mogelijk uit te breiden. Wij kopen zowel woningen in zeer slechte staat als woningen in goede staat aan. Wij kopen daarnaast ook aan voor vastgoedfondsen. U bent op deze manier altijd verzekerd van een snelle verkoop van uw woning. Voorkom verkoopstress en oplopende spanningen na uw relatiebreuk en verkoop uw huis dus snel via een vastgoedmaatschappij.

Voordelen van uw huis verkopen aan Sons Real Estate

Onze werkwijze

1. Wij komen één keer langs voor een woningopname. Wij meten de woning in, maken wat foto’s voor ons dossier en bekijken de staat van onderhoud. De foto’s zijn slechts alleen voor ons dossier en komen nergens openbaar terecht.

2. Vervolgens brengen wij bij interesse een bod uit op uw woning. Dit bod is zonder voorbehoud van financiering

3. Wanneer u het bod accepteert dan zal het koopcontract worden opgesteld en ondertekent. Ook wordt de overdrachtsdatum en overige voorwaarden vastgelegd.

4. De overdracht bij de notaris. Voor de overdracht vind er eerst een voorinspectie plaats bij uw woning en wordt er gecontroleerd of de woning zich nog in dezelfde staat bevind als op de dag van de bezichtiging. Ook worden de meterstanden genoteerd. U dient de sleutels mee te nemen en de woning over te dragen bij de notaris. Gefeliciteerd uw woning is verkocht!

5. U ontvangt normaliter de gelden de volgende werkdag op uw rekening.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!