Huurder uitzetten bij de verkoop van uw huis?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Sons Real Estate biedt een oplossing. Lees meer hierover op deze pagina!

Waarom uw woning met huurders via Sons laten verkopen?

Beste bod op uw huis met huurders!
Grootste landelijk netwerk van beleggers!
Geen makelaarskosten, u bespaart hiermee duizenden euro’s!
U wordt het gehele verkooptraject ontzorgd!
Huurcontracten worden overgenomen door nieuwe eigenaar!
Ook voor woningen met (betalings)problemen huurders hebben wij kopers!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Advies op maat

Kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies op maat.

Betalingsproblemen

Ook voor woningen met (betalings)problemen huurders

Geen courtagekosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Huurder uitzetten bij verkoop huis

Een huurder uitzetten bij verkoop van de woning is onder normale omstandigheden niet mogelijk. Maar waarom zou u een huurder uit huis willen zetten bij verkoop, als u de woning ook gemakkelijk met huurder erin kan verkopen. Sons Real Estate is gespecialiseerd in het verkopen van woningen met huurders erin. Zo kunt u dus gemakkelijk zonder gedoe uw huis verkopen met huurders erin.

Sons Real Estate beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van woningbeleggers die maar al te graag uw huis met huurders erin willen overnemen. Het voordeel van het verkopen van uw verhuurd huis aan woningbeleggers is dat woning beleggers geen financiering nodig hebben voor het aankopen van uw woning. Zo bent u dus altijd verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering.

Heeft u een woning met een huurder erin en wil de huurder er uitzetten bij verkoop? Tegenwoordig is het niet mogelijk om huurders uit te zetten bij verkoop.

Kunt u huurders eruit zetten bij verkoop?

Nee, dat is niet mogelijk. Huur breekt geen koop en zolang er sprake is van een lopend huurcontract kunt u de huurders er niet uit zetten.

Waarom kan je een huurder er niet uitzetten bij verkoop van een woning.

Een huurder eruit zetten bij verkoop van een woning is helaas niet mogelijk omdat een huurder huurbescherming heeft. Dit gaat zelfs zo ver dat dit ook geld wanneer er in het huurcontract staat dat de huurder akkoord gaat met beëindiging van de huur als de verhuurder de woning verkoopt. Een dergelijke bepaling in een huurcontract is namelijk ongeldig.

Als de verhuurder het huis dus wil verkopen dan dient hij de bestaande huurovereenkomst onder dezelfde voorwaarden over te dragen aan de nieuwe eigenaar. In de wet is namelijk bepaald dat koop geen huur breekt.

Huurders eruit zetten bij verkopen woning, wat kan wel?

Huurders eruit zetten bij verkoop van het huis is dus een lastig verhaal. Wanneer u de huurders er dus uit wilt zetten moet u naar de rechter toe. Als verhuurder zal u dan een hele urgente reden moeten hebben om de huurder uit de woning te zetten bij verkoop, want anders zal de rechter hier niet in mee gaan. Dient de woning verkocht te moeten worden omdat u in hevige financiële problemen zit en de hypotheek niet meer kan betalen dan is de kans groot dat de rechter met u meedenkt. Wilt u de huurder eruit zetten omdat u de woning zo tegen een hogere prijs kunt verkopen dan zal de rechter hier helaas niet in mee

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Waarom mijn huis met huurders erin laten verkopen door Sons Real Estate

Sons Real Estate verkoopt uw pand met huurders erin net zo makkelijk als een huis zonder huurders. Wij plaatsen uw huis met huurders erin niet op Funda maar verspreiden hem onder ons beleggersnetwerk, waardoor we snel kunnen schakelen bij de verkoop van uw huis met huurders. 

Hoe verkoopt Sons Real Estate uw huis met huurders erin?

Wij brengen de woning middels ‘’stille verkoop’’ onder de aandacht bij beleggers waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in uw woning. Het voordeel is dat Sons Real Estate landelijk actief is en in elke regio beleggers heeft zitten die actief op zoek zijn naar woningen met huurders erin.

Vervolgens zal er een bezichtiging plaatsvinden met de beleggers bij de woning. Dit is zowel mogelijk op een moment dat de huurders thuis zijn of op een moment dat zij weg zijn. Dit maakt voor de beleggers niks uit.

Nadat wij de woning hebben bezichtigd met een aantal beleggers zullen er biedingen volgen op de woning. Doordat er meerdere beleggers komen zullen er naar verwachting meerdere biedingen komen. Waarop u de partij kunt kiezen die het beste bod neerlegt met de beste voorwaarden.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!