Beleggingspanden Zwolle

Voor de aankoop, verkoop of beheer van ieder type beleggingspand in of rondom Zwolle.
Uw partner voor de aankoop en verkoop van beleggingspanden in Zwolle

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand

Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt

Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past

U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud

Voor alle beleggingspanden

Van studentenhuis tot verhuurd bedrijfspand. Alle staten van onderhoud.

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

Direct passend bod

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspanden Zwolle

Heeft u een beleggingspand in Zwolle die u wilt verkopen of kopen? Sons Real Estate is de specialist in de aan en verkoop van beleggingspanden in Zwolle. Wij krijgen dagelijks nieuw vastgoedaanbod in Zwolle, waaronder leegstaande en verhuurde beleggingspanden. Dankzij ons grote netwerk aan zowel particuliere als zakelijke beleggers in Zwolle, weten wij elk type beleggingspand vliegensvlug te verkopen. Wij begeleiden verkopers het gehele verkooptraject van A tot Z, en brengen hier bovendien geen kosten voor in rekening. Wij beschikken over het grootste off market vastgoedaanbod in Zwolle en omgeving.

Beleggingspand Zwolle te koop

Wij bieden beleggingspanden in Zwolle vrijwel altijd middels ‘stille verkoop’ te koop aan. De panden worden dus niet wijd verspreid over de openbare markt, maar worden juist direct aangeboden aan potentiële kopers waarvan wij met zekerheid weten dat zij interesse hebben in uw beleggingspand. Doordat wij precies weten wie waar naar op zoek is, zijn wij de ideale matchmaker tussen beleggingspand en nieuwe eigenaar. Wij zijn de beleggingspanden makelaar van Zwolle en zijn er voor zowel verkoper als belegger. Wij leggen elk pand neer bij een aantal beleggers. Wanneer de beleggers interesse tonen dan worden er bezichtigingen ingepland. Vervolgens worden er biedingen uitgebracht en kan verkoper deze weigeren, in onderhandeling treden of accepteren. Bij acceptatie is uw beleggingspand in Zwolle binnen enkele dagen verkocht.

Zwolle staat bekend om zijn mooie centrum. Er zijn een groot aantal parels onder de beleggingspanden. Dit zijn vaak monumentale panden met beschermd stadsgezicht. Deze panden wil elke vastgoedbelegger in Zwolle wel in zijn portefeuille hebben. Deze panden zijn echter schaars en komen nauwelijks op de openbare markt terecht. In veel gevallen blijft het vastgoed namelijk binnen de familie of wordt het via via verkocht. Sons Real Estate is een van de partijen aan wie dit soort panden regelmatig via via wordt aangeboden. Wij verkopen dus nog met regelmaat dit soort mooie plaatjes aan nieuwe beleggers. Naast dit soort panden zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen van verhuurde en leegstaande woningen door heel Zwolle. Zowel deze appartementen als woonhuizen kunnen in leegstaande staat worden omgezet in een beleggingspand. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop of aankoop van de volgende beleggingspanden in Zwolle; hotels, verhuurde en leegstaande kantoorpanden, winkelpanden, horecapanden, bedrijfspanden en zorgvastgoed. Voor elk type belegger hebben wij dus de juiste beleggingspanden en voor elke verkoper de juiste koper.

Welke type beleggingspanden verkoopt Sons Real Estate in Zwolle?

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

Vrijblijvend gratis waardebepaling als u de intentie heeft om te verkopen
Wij bieden u discreet de mogelijkheid uw pand middels 'stille verkoop' te verkopen
Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Financieren van uw beleggingspand in Zwolle

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen de omgeving en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspand financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%. 

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5
Waarom een beleggingspand kopen met Sons Real Estate?

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in ‘stille verkoop’

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via sales@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies het verkopen van elk type woning.

Wij kopen alle soorten huizen

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Wij kopen alle soorten beleggingspanden
Specialist in beleggingpanden
Discrete communicatie
Voor alle soorten beleggingspanden
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Gebieden waar Sons Real Estate erg actief is

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!