Hotel verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van hotels. Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan., uitgevoerd door een van de Sons Real Estate vastgoed specialisten. Kosteloos en geen verplichtingen. Ziet u af van verkoop? Geen enkel probleem!

Ontvang direct een bod zonder bezichtiging

Het beste bod op uw beleggingspand

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Binnen één week bij de notaris

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Voor alle beleggingspanden

Van losse kamerwoning tot compleet (verhuurd) pand

Overname huurcontracten

Eventuele huurcontracten worden direct overgenomen door Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Hotel verkopen

Wilt u graag uw hotel verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van hotelvastgoed. Wij beschikken over een enorm netwerk aan particuliere en zakelijke kopers, voor zowel de exploitatie als verkoop van uw hotel. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar, zonder tussenkomst van een verkoopmakelaar. Het voordeel hiervan is dat er bij u als verkopende partij geen courtagekosten in rekening worden gebracht. Zo verkoopt u dus kosteloos uw hotel tegen de beste voorwaarden.

Hotel verkoopproces van A tot Z

Er zijn momenten in het leven van hoteleigenaren, dat zij het besluit moeten of willen nemen om hun hotel te verkopen. Dit is voor vele een grote beslissing en dat is heel goed te begrijpen. Voor deskundige kennis en advies kunt u bij Sons Real Estate terecht om uw hotel tegen een reële prijs te verkopen.

Bij de verkoop van uw hotel komen wij, na ons eerste contact, geheel vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een prijsindicatie heeft u waarschijnlijk al in gedachten, indien dit niet het geval is helpen wij u bij de waardebepaling. Bij de waardebepaling kijken wij deskundig naar uw vastgoed, het inventaris en de goodwill. Na de waardebepaling kennen wij een prijs toe aan uw hotel. Wij bespreken deze prijs en vervolgens stellen wij samen de verkoopprijs op van uw hotel. Zodra de verkoopprijs van uw hotel is vastgesteld, zal uw hotel in ‘’stille verkoop’’ gaan. Voor de verkoper heeft dit naast privacy en veiligheidsoverwegingen als voordeel dat de personen die het hotel aangeboden krijgen, ook echt daadwerkelijke potentiële kopers zijn. Dit zijn direct partijen die vrijwel direct bereid zijn een bod op uw hotel uit te brengen. Wij weten namelijk van al onze beleggers exact wat zij zoeken en of het aanbod aansluit op wat zij zoeken. Zo kunnen wij dus snel schakelen tussen koper en verkoper.

Wij ontzorgen u het gehele traject van A tot Z. Wij zorgen voor het opstellen van brochuremateriaal zoals video’s foto’s en plattegronden. We zorgen voor het optellen van een koopovereenkomst en ondersteunen bij de juridische en fysieke overdracht.

Niet-openbare verkoop oftewel 'stille verkoop'

Zodra de verkoopprijs van uw hotel en/of hotelpand is vastgesteld, zal uw hotel in ‘’stille verkoop’’ gaan. Voor de verkoper heeft dit naast privacy en veiligheidsoverwegingen als voordeel dat de personen die het hotel aangeboden krijgen ook echt daadwerkelijke potentiële kopers zijn, die in de meeste gevallen direct bereid zijn een bod uit te brengen. Wij weten namelijk van al onze beleggers precies wat zij zoeken en of het aanbod aansluit op wat zij zoeken. Zo kunnen wij dus snel schakelen tussen koper en verkoper. Bij de verkoop kunnen wij u vervolgens ook adviseren bij een notaris keuze. Daarnaast zorgen wij voor het optellen van een koopovereenkomst en ondersteunen wij bij de juridische en fysieke overdracht.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Verkopen van een beleggingspand?

Vrijblijvend gratis waardebepaling
Wij zijn opkoper voor alle soorten beleggingspanden
Bod is zonder voorbehoud van financiering
Verkoop binnen één dag is mogelijk
U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Vast aanspreekpunt gedurende verkoop
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
Professioneel verhuurbeheer
Geen (verborgen) kosten

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Wij kopen regelmatig beleggingspanden in:

Lees meer

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!