Beleggingspand verkoopmakelaar

Zoekt u een beleggingspand makelaar om uw beleggingspand goed en snel te verkopen? Meldt uw beleggingspand dan aan bij Sons real estate, dé beleggingsmakelaar voor alle soorten beleggingspanden!
Uw partner bij de verkoop van uw zakelijke pand

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt of kies voor een professioneel bemiddelingstraject
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingspand
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten panden

Voor beleggingspanden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand

Home / Beleggingspanden / Beleggingspand verkoopmakelaar

Beleggingspand verkoopmakelaar

Gaat het onder studentenpand of gehuurde woning? Wij kunnen altijd binnen een werkdag een vrijblijvend en marktconform bod zonder voorbehoud van financiering uitbrengen. Sons real estate beschikt over een groot opkopers, investeerders en beleggers netwerk, waar wij uw beleggingspand direct bij kunnen aanbieden. Deze dienst kunnen wij gratis mogelijk maken en voor u als verkoper kost het dan ook helemaal niets! Wij berekenen een marge door aan de uiteindelijke koper van uw beleggingspand. Het beheer van uw beleggingspand zal dus ook altijd bij een professionele belegger komen te liggen: geen zorgen over het Beheer van uw oude beleggingspand! En in veel gevallen kopen wij het zelf op, omdat wij zelf ook een beleggingsmaatschappij zijn. Afhankelijk van de locatie,  de staat van uw pand en andere factoren, zullen wij kijken naar de beste mogelijkheid voor een zorgeloze verkoop van uw beleggingspand!

Maar hoe werkt dit?

Na aanmelding van uw beleggingspand zal deze bij onze beleggingsmakelaar komen te liggen. Om een taxatie uit te voeren, in de eerste plaats zal er een korte taxatie op afstand worden uitgevoerd. Bij eventuele onderhandelingen die erna volgen, kan er een korte bezichtiging plaatsvinden binnen enkele dagen. Mochten wij uw beleggingspand bij een andere beleggingsmaatschappij neerleggen, dan nemen wij potentiële koper mee bij de bezichtiging. U bepaalt zelf of u uw beleggingspand wilt verkopen aan ons of een andere koper. 

Een groot voordeel van onze diensten als “ beleggingsmakelaar “ is da wij ervoor zorgen dat u bepaalt wat de voorwaarden zijn van de verkoop. In overeenstemming met de koper bepaalt u wanneer u uw beleggingspand daadwerkelijk verkoopt en deze laat passeren bij de notaris. Zolang u zelf de eigenaar bent van uw eigen beleggingspand, bepaalt u zelf met wie u in zee gaat en wanneer de overdracht plaats mag vinden. Pas als alles naar tevredenheid is verlopen en u tevreden bent met de gesloten deal, kunt u spreken van een daadwerkelijke verkoop!

Sons Real Estate bemiddelt als beleggingsmakelaar, maar koopt ook zelf alle soorten beleggingspanden, van studentenband, verhuurde woning tot bedrijfspanden. Zo bouwen wij onze eigen portefeuilles op en die bestaat uit zowel kleine beleggingspanden, zoals een woning tot complete blokken met beleggingspanden. Voor advies of vragen kunt u op werkdagen van 9 tot 5 vastgoed advies inwinnen bij een van onze vastgoedspecialisten

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Andere relevante pagina's

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!