Beleggingspand verkopen Den Haag

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of rondom Den Haag? Sons Real Estate is dé specialist in verkoop van alle type beleggingspanden. Wij kopen voor onze eigen portefeuille en zullen direct een bod zonder voorbehoud van financiering uitbrengen. En mocht uw pand niet passen in onze portefeuille, dan zorgen wij direct voor de juiste koper. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan andere vastgoedbedrijven, investeerders en bedrijfspand beleggers.
Uw partner bij de verkoop van uw beleggingspand

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingspand
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten beleggingspanden

Voor beleggingspanden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand.

Beleggingspand verkopen in of rondom Den Haag?

Wilt u uw beleggingspand in of rondom Den Haag goed en snel verkopen? Meldt uw beleggingspand dan aan bij Sons Real Estate, de opkoper van alle soorten beleggingspanden! En ongeacht de staat of de kenmerken van het huurcontract, komen alle beleggingspanden in de omgeving van Den Haag in aanmerking voor een vrijblijvende waardebepaling waaruit een bod zonder voorbehoud financiering voortvloeit. Of uw beleggingspand zich in Rijswijk Naaldwijk Delft of Zoetermeer bevindt, uw beleggingspand zal altijd in aanmerking komen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Wij kunnen het beste bod aan u aanbieden dankzij ons omvangrijke netwerk met andere beleggers en investeerders en opkopers .In de meeste gevallen nemen wij beleggingspanden op voor onze eigen portefeuille, maar in  sommige gevallen laten wij dit liever over aan een andere belegger. Wij kijken altijd naar wat het beste is voor zowel u als ons. Voor het voordeel dat wij snel kunnen schakelen en het zelfs mogelijk maken, uw beleggingspand in enkele dagen te kunnen verkopen.

Voor alle soorten bedrijfspanden

Heeft u bijvoorbeeld een studentenpand of verhuurt u uw woning aan een gezin? U kunt uw beleggingspand altijd bij ons aanmelden! De huurders van uw beleggingspand zullen nergens iets van merken en door een degelijk vastgoedbedrijf worden beheerd. Dankzij onze aanpak, hoeven wij niet altijd direct langs te komen voor de waardebepaling om u alvast directe zekerheid te kunnen aanbieden. Als de onderhandeling in een gevorderd stadium zitten dan zal er een korte bezichtiging plaatsvinden, maar uw huurders hoeven dus geen massale bezichtigingen te ondergaan. 

Zo hopen wij u op een goede manier: snel en krachtig van dienst te zijn en de waarde van uw beleggingspand snel te kunnen laten opnemen. Want als de onderhandelingen gereed zijn dan duurt het slechts enkele dagen of weken tot de uiteindelijke verkoop. En u bepaalt zelf wanneer het pand passeert bij de notaris!

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Overzicht beleggingspanden

Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de  verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Ook kunt u onze knop ‘kom in contact’ aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Meer informatie binnen onze website:

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!