Beleggingspand verkopen Rotterdam

Wilt u uw beleggingspand verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden. Wij kopen namelijk alle soorten beleggingspanden op voor de opbouw van onze eigen portefeuille. Als uw pand niet past in onze portefeuille, dan zorgen wij direct voor de juiste kopers. Wij beschikken over een landelijk investeerdersnetwerk van zowel particuliere als zakelijke beleggers die klaar staan om uw beleggingspand over te nemen.
Uw partner bij de verkoop van uw beleggingspand

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingspand
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten beleggingspanden

Voor beleggingspanden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand.

Beleggingspand verkopen in of rondom Rotterdam?

Wilt u uw beleggingspand in Rotterdam goed en snel verkopen? Meldt uw eigen beleggingspand dan vandaag nog aan en ontvang een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering. Wij kunnen dit doen dankzij ons omvangrijke opkopers en investeerders netwerk. Incidenteel kunnen wij uw beleggingspand aan hen doorverkopen, maar vooral bouwen wij ook zelf onze eigen vastgoed portefeuille op waar dus ook beleggingspanden onderdeel van uitmaken. Of uw beleggingspand zich in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West of Rotterdam-Oost bevindt. U kunt uw beleggingspand altijd bij ons aanmelden en op werkdagen op dezelfde dag nog een vrijblijvend bod ontvangen zonder voorbehoud van financiering.

Hoe u kosteloos een bod op afstand ontvangt zonder bezichtiging

Hoe werkt de verkoop van uw beleggingspand? U meldt uw beleggingspand aan waarna u binnen een dag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Dit kan dus al zonder bezichtiging en huurders hoeven dan ook niet een bezichtiging houden om een bod te ontvangen. Als de onderhandelingen zijn geweest kunnen wij een kort korte bezichtiging inplannen en eigenlijk komt daar nooit iets nieuws naar voren en zal de deal in korte tijd voltooid kunnen worden. Heeft u een studentenpand of een verhuurde woning en bevindt deze zich in de stad of ergens rondom Rotterdam, maar ook in omliggende plaatsen als Schiedam, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel tot aan Vlaardingen? Alle soorten beleggingspanden in geheel regio Rijnmond komen in aanmerking voor een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Overzicht beleggingspanden

Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de  verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Ook kunt u onze knop ‘kom in contact’ aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Meer informatie binnen onze website:

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!