Beleggingspand verkopen Utrecht

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of rondom Utrecht? Wij bouwen onze eigen portefeuille op en voor panden die niet passen in onze portefeuille, zorgen wij direct voor de juiste koper.
Uw partner bij de verkoop van uw beleggingspand

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingspand
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten beleggingspanden

Voor beleggingspanden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw beleggingspand.

Beleggingspand verkopen in of rondom Utrecht?

Heeft u een beleggingspand in of rondom Utrecht, ongeacht of het gaat om een studentenpand of verhuurde woning of iets anders, dan kunt u uw beleggingspand vrijblijvend bij ons aanmelden voor een gratis waardebepaling, en ontvangt u dan ook direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud financiering. Hiervoor is geen bezichtiging vereist, want pas als u akkoord gaat gedurende de onderhandelingen zal een korte bezichtiging plaatsvinden, waarbij in principe nooit  grote verrassingen meer worden ontdekt. Of uw beleggingspand zich in Utrecht bevindt of in Woerden of Hilversum of Bilthoven: alle soorten beleggingspanden in de gehele provincie Utrecht komen in aanmerking voor een vrijblijvend bod!

Het beste bod dankzij eigen portefeuille in combinatie met omvangrijk landelijk netwerk

Wij brengen het beste bod uit, mede dankzij ons omvangrijke netwerk aan de opkopers, investeerders en beleggers! Naast het opbouwen van onze eigen vastgoed portefeuille, bestaande uit zowel beleggingspanden als bedrijfspanden, beschikken wij ook over een omvangrijk netwerk van vergelijkbare partijen zoals Sons real estate (andere beleggingsmaatschappijen en opkopers).  Hierdoor zal uw beleggingspand altijd bij de juiste beleggen terechtkomen. In de meeste gevallen zullen wij zelf het beheer zelf van u overnemen. De huurders van uw beleggingspand hebben daardoor ook nergens zorgen meer over! Of het gaat om een studentenpand, een verhuurde woning of een verhuurd bedrijfspand … uw pand zal altijd een marktcomfort bod ontvangen zonder voorbehoud van financiering.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Overzicht beleggingspanden

Alle soorten panden

Sons Real Estate is gespecialiseerd in beleggingspanden en de transformatie van panden. Zo kan het voorkomen dat Sons Real Estate een oud hotel transformeert tot beleggingspand voor particuliere huurwoning. Maar ook studentenhuizen, hotels, kantorenpandengarages en ander onroerend goed worden doorgaans aan ons aangeboden. Lees hier eventueel meer over het kopen en verhuren van panden of huizen.

Meer informatie ontvangen?

Heeft u vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag vastgoedadvies omtrent de  verkoop van een beleggingspand? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en vraag dan een kosteloos vastgoedadvies gesprek aan. U kunt ons contacten via info@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Ook kunt u onze knop ‘kom in contact’ aanklikken om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Meer informatie binnen onze website:

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!