Waarde verhuurde woning bij een verkoop

Waarde verhuurde woning bij een verkoop? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten verhuurde huizen. Ook met huurdersproblemen.

Direct marktconform bod

Direct een marktconform bod op basis van een waardebepaling

Alle soorten verhuurde huizen

Sons Real Estate neemt direct de huurcontracten over in eigen beheer

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij verkoop verhuurd vastgoed

Waarde verhuurde woning bij verkoop

Wilt u als verhuurder een verhuurde woning verkopen? Sons Real Estate is een landelijk actief vastgoedbedrijf en koopt uw verhuurde woning direct voor eigen rekening. Om de waarde van uw verhuurde woning vast te stellen, sturen we graag een van onze taxateurs uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens ontvangt u direct de waarde en een bod zonder enig voorbehoud. Bij akkoord zorgen we voor een vlotte transactie en verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Dien online een aanvraag in of neem telefonisch contact op voor een afspraak.

Factoren waarde verhuurde woning bij verkoop

Om de waarde van een verhuurde woning bij verkoop te berekenen, zijn er diverse factoren van belang. Hoewel sommige factoren hetzelfde zijn bij de waarde van een reguliere koopwoning, zijn er wel verschillen. Uiteraard wordt er gekeken naar de onderhoudsstaat, type woning, locatie en oppervlakte. Daarnaast wordt er ook gekeken naar huurinkomsten en het huurcontract zelf. Voor een potentiële koper is het namelijk interessant om te weten hoeveel de huurwoning kan genereren op maand- of jaarbasis. Zo kan er ook berekend worden wanneer de aankoop zichzelf terugverdient. 

 

Uiteraard zijn ook de marktcondities een belangrijke factor. Vraag en aanbod in combinatie met de macro-omstandigheden kunnen een grote invloed hebben op huurprijzen. Locatie blijft een zeer belangrijke factor om de waarde te berekenen van verhuurde woning. Zo is de waarde van huurwoningen in het centrum van een drukke stad hoger dan woningen buiten de stad.

 

Ook wordt er gekeken naar de leegwaarde ratio. De leegwaarde ratio is de verhouding tussen de jaarlijkse huuropbrengst en de WOZ-waarde. Op die manier kan de waarde van een woning in verhuurde staat worden berekend.

Verkoop elk soort verhuurde woning direct aan Sons Real Estate

Wilt u een verhuurde woning verkopen en bent u benieuwd naar de huidige waarde? U kunt vrijblijvend terecht bij Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse soorten woonvastgoed direct voor de eigen rekening. Onze taxateurs komen graag bij u langs als u uw verhuurde woning wenst te verkopen. We verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop en kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden.

Versneld waardebepaling aanvragen

Voor alle verhuurde woningen

U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Binnen één week bij de notaris is mogelijk
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Ontvang alvast een bod zonder bezichtiging
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Geen onzekerheid!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Als opkoper kopen wij alle soorten verhuurde huizen, maar ook bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Het beste bod op verhuurde woningen
Bod zonder voorbehoud van financiering
Direct duidelijkheid en zekerheid voor u
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Aan Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!