Waarde verhuurde staat woning

Waarde van een in verhuurde staat woning? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten verhuurde huizen. Ook met huurdersproblemen.

Direct marktconform bod

Direct een marktconform bod op basis van een waardebepaling

Alle soorten verhuurde huizen

Sons Real Estate neemt direct de huurcontracten over in eigen beheer

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij verkoop verhuurd vastgoed

Waarde verhuurde staat woning

Wilt u uw woning in verhuurde staat laten taxeren? Laat dit dan vooral over aan SONS Real Estate. SONS Real Estate is een landelijk actieve opkoper. Geheel vrijblijvend kunt u ons een waardebepaling laten uitvoeren. We zijn te benaderen voor ieder soort woning, neem direct contact met ons op. Onze taxateurs weten precies welke factoren er relevant zijn voor het taxeren van verhuurde woningen. Spoedig zullen we u informeren over de mogelijkheden.

Zo gaan we te werk 

Bij de taxatie van verhuurde woningen spelen er andere factoren mee vergeleken met reguliere woningen. Desondanks kunt u bij ons gewoon terecht voor een waardebepaling, ook als het een woning in verhuurde staat betreft. Zodra we uw aanvraag hebben binnengekregen, plannen we een afspraak met u in. Eén van onze ervaren taxateurs stelt vervolgens de woningwaarde vast. Hierbij houden we rekening met de factoren die belangrijk zijn bij het taxeren van verhuurde woningen. We nemen onder meer de toekomstige huurinkomsten in ogenschouw. Verder kijken we naar de onderhoudsstaat, de ligging, de perceelgrootte en de trends in de woningmarkt. 

Direct een taxatie

We streven naar een vlotte taxatie, maar gaan altijd zorgvuldig te werk. Er wordt geëvalueerd op basis van objectieve criteria en feitelijke gegevens. Op deze manier weet u snel waar u aan toe bent. Of u nu de waarde van uw pand in verhuurde staat wilt laten vaststellen of voor een ander type woning een aanvraag wilt doen, u kunt op ons rekenen. Een taxatie biedt helderheid over uw financiële situatie, maar een verkoop kan natuurlijk ook een reden zijn waarom u uw woning wilt laten taxeren. Alhoewel een taxatie bij ons geheel vrijblijvend is, doen we graag een bod op uw woning.

Laat uw woning vrijblijvend taxeren door SONS Real Estate

Wilt u inzicht krijgen in de waarde van uw pand in verhuurde staat of een ander type woning laten taxeren? Neem dan direct contact op met SONS Real Estate en profiteer van onze uitgebreide ervaring en expertise. We voeren geheel vrijblijvend een waardebepaling uit. Via het online contactformulier kunt u bij ons een aanvraag doen. We staan u ook graag telefonisch te woord.

Versneld waardebepaling aanvragen

Voor alle verhuurde woningen

U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Binnen één week bij de notaris is mogelijk
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Ontvang alvast een bod zonder bezichtiging
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Geen onzekerheid!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Als opkoper kopen wij alle soorten verhuurde huizen, maar ook bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Het beste bod op verhuurde woningen
Bod zonder voorbehoud van financiering
Direct duidelijkheid en zekerheid voor u
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Aan Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!