Vastgoed verkopen? Verkoop samen met Sons Real Estate
arrow_drop_up arrow_drop_down

Vastgoed verkopen

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van vastgoed.

beste huis bod

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

2

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan courtage

4

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van vastgoed

Vastgoed verkopen

Wilt u uw vastgoed verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in onroerend goed en vastgoed verkoop. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk aan particuliere beleggers, zakelijke kopers, investeringsfondsen en andere vastgoedpartijen om uw beleggingspand direct aan te verkopen. Wij begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw vastgoed.

Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verkopen van elk type vastgoed. Dagelijks verkopen wij beleggingspanden, zakelijk vastgoed, woningen, woningportefeuilles, bedrijfspanden, studentenpanden, kantoorgebouwen, appartementen en leegstaand vastgoed. Als u uw vastgoed dus wilt verkopen, is een geschikte koper dus zo gevonden. Uiteraard ook voor het verkopen van uw vastgoedportefeuille of verhuurd vastgoed kunt u bij Sons Real Estate terecht..


Wij bieden ook sale and leaseback van vastgoed aan. Dit houdt in dat u vastgoed verkoopt om vervolgens weer terug te huren. Voordeel hiervan is dat u op deze wijze geld kunt vrijmaken voor andere investeringen. 

verhuurde woning verkopen

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u uw vastgoed wilt verkopen, komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. We bespreken uw wensen en voorwaarden en we kunnen in overleg meteen met een waardebepaling starten.


Wilt u uw vastgoed snel verkopen en heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij ook op afstand een waardebepaling maken of in overleg met u direct een verkoop prijs afspreken. Zo kunnen we snel schakelen en uw vastgoed direct snel verkopen aan partijen die geen financiering nodig hebben. We kunnen zo namelijk al na het tekenen van het koopcontract binnen twee weken bij de notaris zitten voor de overdracht.


Waarde van uw pand

Waarschijnlijk heeft u al een idee van de waarde van uw pand, echter kunnen wij in veel gevallen met wat aanpassingen en/of klein onderhoud de waarde aanzienlijk verhogen. Wij beschikken over onze eigen timmermannen, schilders, stukadoors en installateurs om waar nodig tegen de geringste kosten uw vastgoed een goede opfrisbeurt te geven.

Vervolgens maken wij een officiële waardebepaling van uw vastgoedobject aan de hand van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud, openbare bronnen en een keuring van het pand zelf.

Stille verkoop

"Een stille verkoop"

Wanneer wij in samenspraak tot een verkoopprijs zijn gekomen, bieden wij het pand aan op de markt middels ‘’een stille verkoop’’. Hierbij bieden wij uw beleggingspand aan bij investeerders, fondsen en particuliere beleggers waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in uw vastgoed. Uw woning komt zo dus niet op de openbare consumenten markt terecht, en wordt dus alleen aangeboden aan beleggers.

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw pand in de markt moeten brengen en zo het best mogelijke bod zonder voorbehoud van financiering voor u krijgen.

Bij de verkoop van uw beleggingspand ontzorgen wij u dus volledig en nemen wij het gehele proces uit handen. Uiteraard gaat alles natuurlijk wel in samenspraak.


Waarom uw vastgoed verkopen via Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs.
  • Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen, en andere potentiele kopers
  • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald de courtagekosten.
  • Van begin tot het eind ontzorgd.
  • Geen financieel voorbehoud bij de koper
  • Zowel voor het kopen en verkopen van uw vastgoed.
  • 20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis
  • Veilig discreet en snel

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

Vastgoed Financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

Vastgoed investeren

Geld verdienen in het vastgoed? Wij begeleiden u van A tot Z

Vastgoed opkopers

Gratis gebruik maken van ons omvangrijke opkopers netwerk?

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek