Maatschappelijk vastgoed verkopen

Maatschappelijk vastgoed verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op een snelle manier uw maatschappelijk vastgoed kunt verkopen voor een goede prijs.
Voor de verkoop van alle soorten vastgoed
Direct een vrijblijvend bod

Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed

Direct zekerheid

Geen voorbehoud van financiering

Alle soorten vastgoed

Voor een directe verkoop van huizen, beleggingspanden en bedrijfspanden

Geen makelaarskosten

Bespaar direct duizenden euro's op de verkoop van uw vastgoed

Alle soorten vastgoed

Van kleinschalig bedrijfspand of woning tot grootschalige vastgoed portefeuilles

Direct passend bod op uw vastgoed

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw vastgoed.

Home » Vastgoed » Maatschappelijk vastgoed verkopen

Maatschappelijk vastgoed verkopen

Wilt u graag maatschappelijk vastgoed verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens divers maatschappelijk vastgoed voor eigen rekening. Van scholen, ziekenhuizen en sportcomplexen, tot aan theaters, bibliotheken en jeugdcentra. Wij doen direct een vrijblijvend bod, zodat u op een snelle en zorgeloze manier uw maatschappelijk vastgoed kunt verkopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op of laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende waardebepaling.

Maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed is een ruim begrip en omvat voornamelijk vastgoed dat eigendom is van de overheid, non-profitorganisaties, maatschappelijke instellingen en andere gebouwen die diensten leveren voor de samenleving. Zo vallen scholen, ziekenhuizen, bibliotheken, maar ook sportfaciliteiten en culturele centra onder maatschappelijk vastgoed. Maatschappelijk vastgoed kan door meerdere partijen worden beheerd. Zo kan de overheid een eigenaar zijn, maar ook vastgoedbeheerders of maatschappelijk organisaties. Wanneer u als eigenaar maatschappelijk vastgoed wilt verkopen, dan is een snelle en zorgeloze verkoop altijd mogelijk via een ervaren vastgoedkoper. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw maatschappelijk vastgoed kunt verkopen voor een goede prijs.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Op elk soort maatschappelijk vastgoed direct een goed bod

Of het nu gaat om een scholen, bibliotheken, gemeenschapscentra of sportfaciliteiten. U kunt bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvend bod. Wanneer u bijvoorbeeld als eigenaar uw vastgoedportefeuille wilt herstructureren, financiële middelen wilt generen of bijvoorbeeld onderhoudskosten wilt reduceren door verkoop, dan is dat mogelijk via een directe verkoop aan ons. Onze taxateurs komen graag op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling en brengen snel een bod uit. Bij akkoord ontzorgen we het gehele verkoopproces en we overleggen graag alle verkoopvoorwaarden. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen? Laat uw gegevens achter voor een afspraak op locatie. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze. 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Verkoop uw vastgoed aan Sons Real Estate

Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed
Wij bieden rond de marktwaarde
Bod zonder voorbehoud van financiering
Zowel voor het kopen en verkopen van uw vastgoed.
Voor de aankoop of verkoop van uw vastgoed

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten vastgoed vraagstukken
Altijd op zoek naar nieuwe vastgoed
Van begin tot eind ontzorgd
Voor alle soorten vastgoed
Persoonlijke en discrete communicatie

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!