Woningportefeuille verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten woningportefeuilles.
Voor de verkoop van alle soorten vastgoed
Direct een vrijblijvend bod

Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed

Direct zekerheid

Geen voorbehoud van financiering

Alle soorten vastgoed

Voor een directe verkoop van huizen, beleggingspanden en bedrijfspanden

Geen makelaarskosten

Bespaar direct duizenden euro's op de verkoop van uw vastgoed

Alle soorten vastgoed

Van kleinschalig bedrijfspand of woning tot grootschalige vastgoed portefeuilles

Direct passend bod op uw vastgoed

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw vastgoed.

Home » Vastgoed » Woningportefeuille verkopen?

Woningportefeuille verkopen? Snelle verkoop van uw woningportefeuille

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies nodig heeft betreft de aan of verkoop van vastgoed? Sons Real Estate is de vastgoedadviseur voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij adviseren beleggers bij alle vraagstukken met betrekking tot de aankoop of verkoop van vastgoed. Wij ontwikkelen naast advies in vastgoed ook vastgoed strategieën die altijd werken!

Wij kennen de markt en verkopen uw woningportefeuille altijd middels ’stille verkoop’. Zo komt u portefeuille alleen terecht bij partijen waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in uw vastgoedportefeuille. Doordat uw portefeuille niet op de openbare markt terecht komt, blijft de portefeuille schaars en bent u verzekerd van de beste prijs. Beleggers weten namelijk dat het verkopen van portefeuilles op de openbare markt de laatste strohalm is. De interesse voor uw portefeuille verdwijnt dus direct wanneer het weid verspreid wordt. 

Snelle verkoop van uw woningportefeuille

Nadat wij uw woningportefeuille onder de aandacht hebben gebracht bij geïnteresseerden zullen er bezichtigingen plaatsvinden. Kleinere portefeuilles verkopen wij ook regelmatig zonder bezichtigingen. Dit zijn beleggingsfondsen die kopen zonder te hoeven bezichtigen.

Sons Real Estate begeleid u tijdens het gehele traject van de verkoop van uw woningportefeuille. Zo bent u het gehele traject volledig ontzorgt en houden wij u ten alle tijde op de hoogte van de voortgang van de verkoop van uw vastgoedportefeuille.

Waarom verkopen onze klanten hun portefeuille via Sons Real Estate

Wat kunt u verwachten?

1. Wij komen langs voor het opnemen van de portefeuille en het bespreken van de verkoopvoorwaarden.

2. In samenspraak stellen we de verkoopprijs vast en stellen we indien nodig een verkoopbrochure op.

3. De woningportefeuille wordt in de verkoop gezet. Eerst bieden wij de portefeuille globaal aan bij een aantal partijen zonder enige informatie over de objecten te verstrekken. Bij interesse vragen wij eerst om vertrouwelijk met de stukken om te gaan en niet te verspreiden aan derden. Nadat zij hiermee akkoord zijn gegaan, bieden wij de brochure inclusief overige stukken aan.

4. Na dat de stukken zijn verstuurd zullen er bezichtigingen worden aangevraagd en ingepland. U hoeft hier niet bij aanwezig te zijn, maar uiteraard is dit een mogelijkheid. Bij complexe portefeuilles is dit zeker gewenst, bij de verkoop van overige portefeuilles niet. De huurders worden op de hoogte gesteld, en alle kamers dienen open te kunnen.

5. Na de bezichtigingen volgen er biedingen. Deze biedingen kunnen worden geweigerd, geaccepteerd of er kan in onderhandeling worden getreden. Tijdens de onderhandelingen begeleiden wij en adviseren wij u. Mocht er een overeenstemming uit voort vloeien dan bespreken we alle verkoopvoorwaarden en leggen dit vast in een voorlopig koopcontract. Ook wordt de transportdatum bij de notaris vastgelegd.

6. De verkoop bij de notaris. Op deze dag vind de overdracht van uw vastgoedportefeuille plaats en kan alles overgedragen worden. Naast de sleutels is het van belang om ook overige zaken mee te nemen die benodigd zijn voor de koper. Denk hierbij aan eventuele codes van alarmsystemen, update telefoonnummers huurders, originele vergunningen en contracten e.d. De portefeuille kan vervolgens worden overgedragen en de gelden ontvangt u de volgende werkdag op uw rekening. Mits de overdracht niet op het einde van de dag is ingepland, want dan kan er nog een extra werkdag over heen gaan.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Verkoop uw vastgoed aan Sons Real Estate

Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed
Wij bieden rond de marktwaarde
Bod zonder voorbehoud van financiering
Zowel voor het kopen en verkopen van uw vastgoed.
Voor de aankoop of verkoop van uw vastgoed

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten vastgoed vraagstukken
Altijd op zoek naar nieuwe vastgoed
Van begin tot eind ontzorgd
Voor alle soorten vastgoed
Persoonlijke en discrete communicatie

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!