Hoeveel is mijn huis waard? Sons Real Estate
Hoeveel is mijn huis waard

Hoeveel is mijn huis waard?

Ontdek direct hoeveel uw huis waard is!

studentenhuis almere verkopen

Gratis Waardebepaling

Geheel kosteloos en vrijblijvende waardebepaling!
3

Directe verkoopwaarde

Directe verkoopwaarde, dus geen verwachte verkoopwaarde!

1

Beste bod op uw huis

Een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Hoeveel is mijn huis waard

Hoeveel is mijn huis waard op dit moment? Dit vraagt u zich waarschijnlijk af omdat u uw huis wilt verkopen, of omdat u gewoon nieuwsgierig bent naar de waardestijging van uw huis in de afgelopen jaren. Wilt u weten welke waarde Sons Real Estate aan uw woning toekent? Sons Real Estate is de landelijk opererende woning inkooporganisatie. Wilt u weten wat uw huis nu waard is bij een directe verkoop? Ontvang dan geheel kosteloos en vrijblijvend een waardebepaling aan.

 


Verschil waardebepaling makelaar en waardebepaling inkooporganisatie

Waardebepaling huis door een makelaar

Bij een makelaar krijgt u een geschatte woningwaarde die de makelaar aan uw woning toekent. Dit is de prijs waarvoor de makelaar verwacht uw woning te verkopen. Deze prijs is uniek. Wanneer u namelijk meerdere makelaars laat langskomen dan ontvangt u van elke makelaar een andere prijs.

 

Uiteindelijk zal de markt bepalen wat zij uw woning waard vinden. Zij kunnen namelijk onder de vraagprijs, de vraagprijs, boven de vraagprijs of helemaal niet op uw huis bieden. Wanneer de woning niet in trek is, dan kan het zijn dat er niet geboden wordt. De vraagprijs is dan te hoog. Is de woning zeer gewild dan ontvangt u daarentegen weer biedingen boven de vraagprijs.

 

Waardebepaling huis door een vastgoedbedrijf 

 Bij Sons Real Estate ontvangt u een waardebepaling waarvoor u uw woning direct kunt verkopen. Dit is dus geen verwachte verkoopwaarde zoals u bij de reguliere makelaar ontvangt, maar een directe verkoopwaarde. Voor dit bedrag kunt u uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Zo hoeft u dus geen regulier langdurig verkoopproces te doorlopen en bent u tevens geen kosten zoals makelaars en notariskosten kwijt voor de verkoop van uw woning. U ontvangt dus geheel kosteloos en vrijblijvend een eindvoorstel zonder enige voorbehouden.

Hoeveel is mijn huis waard?


 • Direct een marktconform bod op uw huis!
  Geheel kosteloos en vrijblijvend binnen 24 uur een bod

 • Geen financieringsvoorbehoud dus direct zekerheid!
  Verzekerd van een directe verkoop doordat er geen voorbehouden worden opgenomen.

 • Geen makelaarskosten en notariskosten!
  U bespaart direct duizenden euro's aan kosten bij verkoop van uw huis.

 • Woningen alle soorten en staten in heel Nederland!
  Wij zijn landelijk actief en kopen alle woningtypen, ook in slechte staat.

 • Geen verkoopstress en langdurig verkooptraject!
  U kunt na verkoop rustig in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden.

 • Achteraf ontdekte verborgen gebreken zijn voor ons risico!
  Worden er verborgen gebreken geconstateerd na aankoop dan zijn deze voor onze rekening. Dus geen gedoe achteraf!


Hoeveel is mijn huis waard?

Hoeveel is mijn huis nu waard, gebruik de online simulatie berekening:

 Met onze woningwaarde simulator kunt u direct zien hoeveel uw huis waard is bij Sons Real Estate. Door de gegevens uit de calculator, zo nauwkeurig mogelijk, in te vullen wordt er een berekening gemaakt en ontvangt u een simulatie waarin de waarde van uw woning staat vermeld.

De waarde van uw huis is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de locatie, de recent verkochte huizen in de straat, oppervlakte, ligging, aantal slaapkamers, leeftijd keuken badkamer en toilet, energielabel, type glas, leeftijd cv ketel, aanwezigheid schuur of berging. En zo zijn er nog een groot aantal factoren waarmee u de waarde van uw huis kunt bepalen. Op de vraag; Hoeveel is mijn huis waard is dus eerst een calculatie nodig om de juiste waarde te kunnen schatten. Hoeveel is mijn huis waard, weet u dus door het invullen van de postcode, adres, straat en huisnummer.

 

Intrinsieke woningwaardeMarktwaarde woning 
Huis:
 • Oppervlakte
 • Type woning
 • Tuin en andere percelen 
 • Carport / Garage
 • Aantal kamers
 • Staat keuken, badkamer en toilet    
 • Isolatie / verduurzaming
 • Staat van onderhoud
 • Eenergielabel 
 • Bouwjaar 
Ligging:

 • Groenvoorzieningen
 • Tijd naar snelweg
 • Scholen / kinderopvang
 • Leisure
 • Supermarkten en winkels
 • Negatieve factor als treinspoor/ 
  fabrieken/ snelweg naast huis.

Buurt:

 • Samenstelling bevolking
 • Criminaliteitscijfers
 • Gemeentelijk onderhoud wijk
Vraag:

 • Welke vraag is er?
 • Zijn er beleggers actief?
  Dit verhoogt namelijk de prijs
 • Wat zijn de financierings
  mogelijkheden en rentestand


Aanbod:

 • Hoeveel vergelijkbare
  woningen staan er te koop
 • Hoeveel alternatieven
  zijn er in andere buurten
 • Hoe lang staan huizen
  te koop in de wijk
Hoeveel is mijn huis waard?


Hoeveel is mijn huis waard, bereken het gratis

 

Het opvragen van de woningwaarde die wij aan uw huis toekennen is geheel gratis. Wilt u liever zelf een schatting maken van uw huis dan is dit ook een optie. Een schatting kan echter redelijk ver liggen van de marktwaarde van uw huis. Hier wordt namelijk geen rekening gehouden met de staat van onderhoud van de woning en overige bijzonderheden. U kunt namelijk aan de hand van de vraagprijs van recent verkochte vergelijkbare woningen en het aantal m2 van deze woningen de gemiddelde vierkante meterprijs in de wijk bepalen. Op deze manier kunt u zelf een eenvoudige waardebepaling aan uw huis toekennen. Is uw woning in aanzienlijk slechtere staat dan de recent verkochte woningen, dan dient u tussen de €700,- en €950,- per m2 van de vraagprijs af te halen. Dit zijn namelijk de verbouwingskosten per m2 voor een complete renovatie van de woning

 

 

Verschil verkoopprijs, woningwaarde en marktwaarde huis

 

Hoeveel uw huis precies waard is, is geheel afhankelijk van de markt waarin u zich verkeerd. U kunt namelijk wel een prijs in gedachte hebben, maar de markt bepaald uiteinden hoeveel zij uw huis waard vinden. Zo staan er ook in economisch goede tijden heel veel woningen op Funda langer dan een jaar te koop, omdat de vraagprijs veel hoger ligt dan wat de markt er voor wilt betalen. Deze woningen zijn tegen deze prijs onverkoopbaar.

 

Het verschil tussen de vraagprijs, woningwaarde en marktwaarde beschrijven we hieronder;

De vraagprijs van een woning, ook wel de verkoopprijs genoemd, is de prijs waarvoor een woning wordt aangeboden. De woningwaarde is de waarde die aan de hand van een taxatie aan uw woning wordt toegekend, en de marktwaarde is de waarde die de markt uw huis waard vind. De markt bepaalt namelijk of er wordt onderboden, de vraagprijs wordt geboden of dat er wordt overboden. Hoe groter de interesse in de woning, hoe sneller de woning verkoopt en hoe groter de kans is dat men de vraagprijs of daar boven biedt.

 

   

Werkwijze Sons Real Estate

grootste netwerk

1. Ontvang een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Na het aanvragen van een waardebepaling kunt u kiezen voor een waardebepaling op afstand of een waardebepaling op locatie. Een waardebepaling op afstand is een globale waardebepaling voor uw woning. Wilt u een waardebepaling op locatie dan ontvangt u direct een definitief eindvoorstel op uw woning. 
verhuurd pand kopen

2. U ontvangt binnen één werkdag een reactie 

Na het ontvangen van uw aanvraag gaan wij aan de slag met het opstellen van een woningrapport. We nemen per mail of telefonisch contact met u op om de staat van de woning door te nemen. Wanneer u direct een eindvoorstel wilt op uw huis dan komen we langs voor een woningopname. We plannen dan direct een afspraak in. 

verhuurd pand kopen

3. U ontvangt een definitief bod 

Nadat wij langs zijn geweest voor een bezichtiging, ontvangt u direct een definitief bod. Dit is geheel vrijblijvend. U kunt het bod afwijzen of accepteren. Bij acceptatie van het bod, dan spreken we in overleg een verkoopdatum af. Ook bespreken we overige afspraken. Bijvoorbeeld dat u nog in de woning kunt blijven wonen tot u een nieuw huis heeft, of dat u bepaalde spullen wilt achterlaten in de woning.

studentenhuis almere verkopen

4. Officiele koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte worden de stukken naar de notaris toegestuurd. De notaris plant vervolgens een afspraak in voor het laten plaatsvinden van de overdracht. 

3

5.Datum van overdracht

Dit is de daadwerkelijke datum waarop uw huis gepasseerd wordt. De gelden zijn gestort op de rekening van de notaris. U dient de sleutels mee te nemen, zodat deze kunnen worden overgedragen zodra de akte is getekend. De gelden worden vervolgens vanuit de derdengelden rekening van de notaris naar u toe gestort. Gefeliciteerd uw huis is verkocht!

Voordelen van uw huis verkopen aan vastgoedbedrijf Sons Real Estate

 • Vriendelijke en betrouwbare makelaars die langskomen voor een vrijblijvende waardebepaling!
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9!
 • Wij zijn zeer flexibel, wij passen ons aan elke situatie aan.
 • Wij nemen alle bijkomende kosten voor ons rekening. U gaat namelijk iets verkopen, waarom zou u dan betalen
 • Wij werken in heel Nederland en België. 
 • Het gehele traject van A tot Z. 
 • U zit nergens aan vast! Ons bod is geheel kosteloos en vrijblijvend.


arrow_drop_up arrow_drop_down