Beleggingspanden Rotterdam (ver)kopen? Sons beleggingspand
waardebepaling beleggingspanden en verhuurde woningen

Beleggingspanden Rotterdam

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.

Home / Beleggingspanden / Rotterdam

beste huis bod

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

4

De beste prijs!

Dagelijks nieuw aanbod van woningvastgoed!

Beoordeeld met 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Beleggingspanden Rotterdam

Beleggingspanden Rotterdam

Zoekt u beleggingspanden in Rotterdam of wilt u een beleggingspand in Rotterdam verkopen? Sons Real Estate brengt vraag en aanbod van beleggingspanden in Rotterdam bij elkaar. Sons Real Estate heeft een groot netwerk aan beleggers en beleggingsfondsen en beschikt over een groot aanbod beleggingspanden in Rotterdam om van eigenaar te kunnen wisselen. Wilt u uw beleggingspand in Rotterdam verkopen zonder dat er duizenden euro's courtagekosten bij u in rekening worden gebracht? De verkoop van uw beleggingspand tegen de beste verkoopvoorwaarden is dus zo gepiept. Gezien het een verkopersmarkt is op dit moment, brengen wij courtage kosten in rekening bij koper en dus niets bij verkoper.

Of u nu op zoek bent naar een beleggingspand in het Centrum, Kralingen, Blijdorp, Delfshaven, Crooswijk of Rotterdam Zuid. Wij helpen u bij het vinden van elk type beleggingspand in geheel Rotterdam. Als aankoopmakelaar van beleggingspanden in Rotterdam zoeken wij naar een courant beleggingspand dat volledig aansluit op u wensen en eisen. Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen dan komen wij graag bij u langs om ons verkooptraject te bespreken.

Wij krijgen dagelijks beleggingspanden in Rotterdam aangeboden via ons brede netwerk aan beleggers, makelaars, woningcorporaties, instellingen en overige instanties. Deze panden worden middels ‘’stille verkoop’’ aan ons aangeboden. De panden komen dus niet op de openbare markt terecht, waardoor u verzekerd bent van het beste aanbod.

Verkopers bieden beleggingspanden aan ons aan, omdat zij op deze manier snel kunnen schakelen en geen kosten kwijt zijn aan het plaatsen op Funda, het maken van foto’s en alle overige bijbehorende kosten. Deze kosten worden dus ook niet in de verkoopprijs doorberekend waardoor u altijd het voordeligst uit ben bij de aankoop van uw beleggingspand middels ‘’stille verkoop’’.

vastgoed kopen om te verhuren

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Beleggingspanden Rotterdam

Financieren van uw beleggingspand in Rotterdam

Doordat er in Rotterdam niet altijd voldoende aanbod aan goede beleggingspanden is, kopen wij zelf ook panden aan, die wij volledig klaarmaken voor de belegger. Wij beschikken over een eigen bouwafdeling, zodat wij aangekochte panden in zeer kort tijdsbestek kunnen transformeren tot beleggingspand. Zo bent u er van verzekerd dat het een zeer degelijk en courant beleggingspand betreft met een hoog rendement. Bovendien kunnen wij er op deze manier voor zorg dragen dat wij altijd over een ruim aanbod aan beleggingspanden beschikken voor onze beleggers. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer u de woning aankoopt u niet met uw eigen geld nog moet verbouwen. Op deze manier zit de verbouwingskosten al in de prijs van het beleggingspand en kunt u dus een veel hoger bedrag laten financieren.

Bij het aankopen van een beleggingspand in Rotterdam komt heel veel kijken. Zeker wat betreft de regelgeving is het van groot belang dat u zich strikt houd aan het bouwbesluit en de overige regelgeving betreft woongroepen, studio’s en/of kamer verhuur. Daarnaast is naast het pand zelf ook de locatie keuze van groot belang. Zo zijn de criteria in elke Rotterdamse wijk anders. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring in Rotterdam weten wij exact waar er op gelet moet worden en kunnen zo in één oogopslag zien of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand voldoet aan alle criteria maken wij vervolgens een rendementsberekening. Wanneer er een goed rendement behaald kan worden dan kan er een bod worden uitgebracht op het pand. Ook hierin kunnen wij u begeleiden en adviseren. Zo wordt u tijdens het gehele traject begeleid en ontzorgd, zodat u er van verzekerd bent dat u de juiste beslissing neemt.

Waarom uw beleggingspand in Rotterdam kopen of verkopen via Sons Real Estate?

 • Grootste aanbod aan beleggingspanden en onroerend goed in Rotterdam
 • Beleggingspanden in geheel Rotterdam van Rotterdam-Zuid tot Rotterdam-Noord. En ook omliggende gemeenten zoals Schiedam of Gouda.
 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen geschikt beleggingspand voor u, dan zijn er geen kosten aan verbonden.
 • Kennis van de markt in Rotterdam
 • Beschikt over een bouwafdeling, zodat wij een aangekocht pand snel kunnen transformeren tot een rendabel beleggingspand
 • Vastgoedbeheer, ontzorgt u door het complete beheer uit handen te nemen.
 • Beschikt over een zeer groot netwerk aan huurders, zodat u ook in economisch onzekere tijden gemakkelijker aan een huurder komt.
Beleggingspanden Rotterdam

Waarom juist nu uw beleggingspand kopen?

  • Lage rentes bij vastgoedbanken
  • Hoge huuropbrengsten
  • Steeds minder eigen geld nodig. Bij sommige banken kunt u al een beleggingspand kopen met slechts 10% eigen geld.
  • In stedelijke gebieden als Den Haag en Rotterdam is er vrijwel geen ruimte om bij te bouwen, waardoor er een blijvend te kort aan woonruimte zal ontstaan.
  • De waarde van het vastgoed stijgt aanzienlijk. Dit is naast de huuropbrengst een extra bijkomstigheid.

   

  Contact Sons Real Estate

  Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel deze dan gerust via info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken op ons hoofdkantoor tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het volgende telefoonnummer: 085 004 7350.

  Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

  Mogelijkheden Sons Real Estate

  Vastgoedadvies op maat

  Vastgoedadvies op maat

  Professioneel advies voor uw situatie

  Vanaf € 285,-

  Aankoopbegeleiding

  Aankoopbegeleiding

  Koop aan met onze specialisten

  € 2.850,-
  Snel huis verkopen

  1 daagse spoedcursus

  Met kennis, netwerk en panden op zak

  € 1.175,-