Beleggingspanden Rotterdam

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van beleggingspanden in Rotterdam.

Uw partner voor de aankoop en verkoop van beleggingspanden in Rotterdam

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

Vrijblijvend gratis waardebepaling
Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand
Grootste aanbod beleggingspanden in Rotterdam
Beoordeeld met een 9.4
Voor alle beleggingspanden

Van studentenhuis tot verhuurd bedrijfspand. Alle staten van onderhoud.

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspanden Rotterdam

Zoekt u beleggingspanden in Rotterdam of wilt u een beleggingspand in Rotterdam verkopen? Sons Real Estate brengt vraag en aanbod van beleggingspanden in Rotterdam bij elkaar. Sons Real Estate heeft een groot netwerk aan beleggers en beleggingsfondsen en beschikt over een groot aanbod beleggingspanden in Rotterdam om van eigenaar te kunnen wisselen. Wilt u uw beleggingspand in Rotterdam verkopen zonder dat er duizenden euro’s courtagekosten bij u in rekening worden gebracht? De verkoop van uw beleggingspand tegen de beste verkoopvoorwaarden is dus zo gepiept. Gezien het een verkopersmarkt is op dit moment, brengen wij courtage kosten in rekening bij koper en dus niets bij verkoper.

Of u nu op zoek bent naar een beleggingspand in het Centrum, Kralingen, Blijdorp, Delfshaven, Crooswijk of Rotterdam Zuid. Wij helpen u bij het vinden van elk type beleggingspand in geheel Rotterdam. Als aankoopmakelaar van beleggingspanden in Rotterdam zoeken wij naar een courant beleggingspand dat volledig aansluit op u wensen en eisen. Heeft u zelf een beleggingspand om te verkopen dan komen wij graag bij u langs om ons verkooptraject te bespreken.

Wij krijgen dagelijks beleggingspanden in Rotterdam aangeboden via ons brede netwerk aan beleggers, makelaars, woningcorporaties, instellingen en overige instanties. Deze panden worden middels ‘’stille verkoop’’ aan ons aangeboden. De panden komen dus niet op de openbare markt terecht, waardoor u verzekerd bent van het beste aanbod.

Verkopers bieden beleggingspanden aan ons aan, omdat zij op deze manier snel kunnen schakelen en geen kosten kwijt zijn aan het plaatsen op Funda, het maken van foto’s en alle overige bijbehorende kosten. Deze kosten worden dus ook niet in de verkoopprijs doorberekend waardoor u altijd het voordeligst uit ben bij de aankoop van uw beleggingspand middels ‘’stille verkoop’’.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Financieren van uw beleggingspand in Rotterdam

Doordat er in Rotterdam niet altijd voldoende aanbod aan goede beleggingspanden is, kopen wij zelf ook panden aan, die wij volledig klaarmaken voor de belegger. Wij beschikken over een eigen bouwafdeling, zodat wij aangekochte panden in zeer kort tijdsbestek kunnen transformeren tot beleggingspand. Zo bent u er van verzekerd dat het een zeer degelijk en courant beleggingspand betreft met een hoog rendement. Bovendien kunnen wij er op deze manier voor zorg dragen dat wij altijd over een ruim aanbod aan beleggingspanden beschikken voor onze beleggers. Een ander bijkomend voordeel is dat wanneer u de woning aankoopt u niet met uw eigen geld nog moet verbouwen. Op deze manier zit de verbouwingskosten al in de prijs van het beleggingspand en kunt u dus een veel hoger bedrag laten financieren.

Bij het aankopen van een beleggingspand in Rotterdam komt heel veel kijken. Zeker wat betreft de regelgeving is het van groot belang dat u zich strikt houd aan het bouwbesluit en de overige regelgeving betreft woongroepen, studio’s en/of kamer verhuur. Daarnaast is naast het pand zelf ook de locatie keuze van groot belang. Zo zijn de criteria in elke Rotterdamse wijk anders. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring in Rotterdam weten wij exact waar er op gelet moet worden en kunnen zo in één oogopslag zien of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand voldoet aan alle criteria maken wij vervolgens een rendementsberekening. Wanneer er een goed rendement behaald kan worden dan kan er een bod worden uitgebracht op het pand. Ook hierin kunnen wij u begeleiden en adviseren. Zo wordt u tijdens het gehele traject begeleid en ontzorgd, zodat u er van verzekerd bent dat u de juiste beslissing neemt.

Waarom uw beleggingspand in Rotterdam kopen of verkopen via Sons Real Estate?

En ook omliggende gemeenten zoals Schiedam of Gouda.

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom juist nu uw beleggingspand kopen?

Contact Sons Real Estate

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel deze dan gerust via info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken op ons hoofdkantoor tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het volgende telefoonnummer: 085 004 7350.

 
 

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in ‘stille verkoop’ 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Mogelijkheden Sons Real Estate

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!