Beleggingspanden Beleggingspanden Dordrecht

Beleggingspanden verkopen Dordrecht? Sons Real Estate is een landelijke investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.
Uw partner voor de aankoop en verkoop van beleggingspanden in Beleggingspanden Dordrecht

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingspand

Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt

Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past

U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud

Voor alle beleggingspanden

Van studentenhuis tot verhuurd bedrijfspand. Alle staten van onderhoud.

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

Direct passend bod

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspanden Dordrecht

Overweegt u de verkoop van uw beleggingspanden in Dordrecht of naburige steden? Sons Real Estate staat paraat als uw betrouwbare partner bij de transactie van diverse vastgoedobjecten. Van woningvastgoed, waaronder tussenwoningen, appartementen en boerderijen, tot aan bedrijfsvastgoed zoals winkelvastgoed, bedrijfshallen en kantoren, wij nemen het direct over voor eigen rekening. Onze deskundige taxateurs kunnen snel ter plaatse zijn voor een vrijblijvende waardebepaling, gevolgd door een marktconform bod en de beste verkoopvoorwaarden. Benieuwd naar ons bod voor uw beleggingspand in Dordrecht? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op voor een informatief gesprek.

Stille verkoop voor uw beleggingspanden in Dordrecht

Als u overweegt uw beleggingspand te verkopen in Dordrecht of de omliggende gebieden, bieden wij een zorgeloze oplossing via stille verkoop. Op deze wijze verloopt de transactie snel en tegen de meest gunstige verkoopvoorwaarden, zonder dat het pand op openbare platforms zoals Funda wordt gepresenteerd. Bij Sons Real Estate ontvangt u een kosteloze waardebepaling, gevolgd door een aantrekkelijk bod zonder enig voorbehoud. Hierdoor kunt u uw beleggingspanden moeiteloos verkopen in Dordrecht.

Alle soorten beleggingspanden

Sons Real Estate is de geschikte partner voor de verkoop van diverse beleggingspanden. Wij doen een bod zonder financieringsvoorbehoud, ongeacht het type pand of de huidige staat ervan. Daaraan zitten geen enkele verplichtingen. Bij akkoord verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot notariële overdracht. Met onze eigen bouwafdeling herstellen wij diverse beleggingspanden om ze weer succesvol op de vastgoedmarkt te brengen. Daarnaast kunt u rekenen op zeer gunstige verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een flexibel verkoopproces.

Verkoop van verhuurde beleggingspanden in Dordrecht

Bevindt uw beleggingspand zich momenteel in verhuurde staat? Ook dan kunt u het direct aan Sons Real Estate verkopen door ons gebruikelijke contactformulier in te vullen. Wij plannen graag een vrijblijvende waardebepaling ter plaatse in. Indien u specifieke kwesties of vraagstukken tegenkomt, staan wij tot uw dienst. Wij bieden niet alleen een vrijblijvend adviesgesprek, maar beantwoorden tevens vragen omtrent problemen met uw huurder. U kunt rekenen op deskundig advies.

 

Overweegt u de verkoop van uw beleggingspanden in de regio Dordrecht? Sons Real Estate staat voor u klaar. Vul het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag verder.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

Vrijblijvend gratis waardebepaling
Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand
Grootste aanbod beleggingspanden in Beleggingspanden Dordrecht

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Financieren van uw beleggingspand in Beleggingspanden Dordrecht

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen de omgeving en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspand financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%. 

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5
Waarom een beleggingspand kopen met Sons Real Estate?

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in ‘stille verkoop’

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via sales@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies het verkopen van elk type woning.

Wij kopen alle soorten huizen

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Wij kopen alle soorten beleggingspanden
Specialist in beleggingpanden
Discrete communicatie
Voor alle soorten beleggingspanden
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Gebieden waar Sons Real Estate erg actief is

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!