Exclusief investeren - Partnership vanaf 1 miljoen
Vastgoed financieren

Exclusief investeren?

3

Vaste rente op ingelegde eigen middelen!

Op de ingebrachte eigen middelen ontvangt u direct een vast rente percentage. Zo bent u dus verzekerd van zowel vast als variabel rendement op uw vermogen. 

1

Aandeelhouder winstgevende portefeuille!

Sons Real Estate verzorgd het gehele traject tijdens het opbouwen van de portefeuille. Wij kopen de panden aan, maken de panden verhuur klaar, zorgen voor huurders en nemen het beheer op ons. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan dit proces.
3

Variabel rendement op huurstromen!

Naast vast rendement dus ook variabel rendement. Dit rendement bestaat uit de huurstromen uit de panden. Waardestijging van de panden nemen wij niet mee in het rendement. Dit is geen vast gegeven. Het is wel een vast gegeven dat u op de lange termijn ten alle tijden verzekerd bent van waardestijging op het aangekocht  onroerend goed. 

3

Directe overwaarde op aangekochte panden!

Wij kopen zeer courante beleggingspanden. Zo bent u direct verzekerd van meerwaarde op elk aangekocht pand. Wij kopen zowel onverhuurd als verhuurd vastgoed aan in portefeuille. Bij onverhuurd vastgoed creëren wij direct meerwaarde om zo het rendement te maximaliseren.
3

Vastgoedvehikel met hefboomeffect!

Wij hebben een vastgoedvehikel ontwikkeld waarmee wij grootschalig vastgoedportefeuilles opbouwen met hefboomeffect tegen de laagste rentes. Dankzij onze exclusieve samenwerking met grootbanken kunnen wij snel opschalen.

Vanaf €500k 

Exclusief investeren met Sons Real Estate

 • Vastgoedbedrijf met bewezen trackrecord
  Gespecialiseerd in het opbouwen van courante vastgoedportefeuilles 
 • Het gehele opbouw traject ontzorgd
  Van aankoop tot het beheren van de panden  
 • Groot landelijk netwerk
  Dankzij ons brede netwerk bouwen wij landelijke portefeuilles op
 • Verzekerd van zeer courante beleggingspanden
  Wij kopen vastgoed dat beschikt over meerwaarde of waaraan we direct waarde kunnen toevoegen. 


waardebepaling bedrijfspand

Kennismakingsfase

Bij het aangaan van een partnership wordt gekeken naar meerdere factoren. Voor ons is een partnership meer dan alleen het opbouwen van een winstgevende portefeuille. Daarom kijken we voor het aangaan van een partnership altijd eerst in een kennismakingsgesprek of we de juiste match zijn!

Vrijblijvend informeren?

Waarom investeren in vastgoed?

"Er is niets zo rendabel als een investering in Nederlands' vastgoed".
Sons Real Estate