Exclusief investeren?

vastgoed-financieren-icon

Vaste rente op ingelegde eigen middelen!

Op de ingebrachte eigen middelen ontvangt u direct een vast rente percentage. Zo bent u dus verzekerd van zowel vast als variabel rendement op uw vermogen. 

real-estate-49-60x60

Aandeelhouder winstgevende portefeuille!

Sons Real Estate verzorgd het gehele traject tijdens het opbouwen van de portefeuille. Wij kopen de panden aan, maken de panden verhuur klaar, zorgen voor huurders en nemen het beheer op ons. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan dit proces.
vastgoed-financieren-icon

Variabel rendement op huurstromen!

Naast vast rendement dus ook variabel rendement. Dit rendement bestaat uit de huurstromen uit de panden. Waardestijging van de panden nemen wij niet mee in het rendement. Dit is geen vast gegeven. Het is wel een vast gegeven dat u op de lange termijn ten alle tijden verzekerd bent van waardestijging op het aangekocht  onroerend goed. 

investeren-in-vastgoed-icon

Directe overwaarde op aangekochte panden!

Wij kopen zeer courante beleggingspanden. Zo bent u direct verzekerd van meerwaarde op elk aangekocht pand. Wij kopen zowel onverhuurd als verhuurd vastgoed aan in portefeuille. Bij onverhuurd vastgoed creëren wij direct meerwaarde om zo het rendement te maximaliseren.
 
investeren-in-vastgoed-icon

Vastgoedvehikel met hefboomeffect!

Wij hebben een vastgoedvehikel ontwikkeld waarmee wij grootschalig vastgoedportefeuilles opbouwen met hefboomeffect tegen de laagste rentes. Dankzij onze exclusieve samenwerking met grootbanken kunnen wij snel opschalen.

 
 

Vanaf €500k

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!