Stille verkoop

Home » Kennisbank » Stille verkoop

Stille verkoop, wat is dat?

De betekenis van stille verkoop is dat uw huis niet wordt verkocht op de openbare markt, maar op de markt van beleggers en andere geïnteresseerden. Met deze vorm van verkoop wordt de verkoop van een woning zo goed als stilgehouden. De woning krijgt geen te koop bord in de tuin en er worden geen advertenties geplaatst, daarnaast wordt de woning ook niet op Funda geplaatst. Op de woning wordt vaak alleen aangeboden door middel van een omschrijving zonder adres en foto’s op een website. Stille verkoop is fijn voor mensen die graag hun huis niet op het internet willen hebben staan en niet veel mensen over de vloer willen hebben bij de bezichtigingen.

Wat houdt stille verkoop in?

U heeft bij een makelaar de optie om te kiezen voor stille verkoop. Zo weet niemand dat uw huis te koop staan behalve mensen die geïnteresseerd zijn in uw huis. In de stille verkoop hebben de beleggers en investeerders veel aanbod van vastgoed. Bij NVM-Makelaars kunt u bijvoorbeeld terecht als u uw huis wilt verkopen in de stille verkoop.  De voordelen van uw huis verkopen in stille verkoop is dat u alles in de hand heeft waarop uw huis komt te staan en u uw privacy bewaart.

Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze vastgoed diensten. Of over onze stille verkoop voor huizen en stille verkoop van beleggingspanden. Verder kunt met ons contact opnemen of een vrijblijvende waardebepaling aanvragen voor uw vastgoed.

Deel dit artikel:

Woning te koop zetten of vrijblijvend bod ontvangen?