Beleggingspand Groningen verkopen of kopen? Sons Real Estate
arrow_drop_up arrow_drop_down
beleggingspand groningen

Gespecialiseerd in beleggingspanden in Groningen

beste huis bod

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

4

Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meld u aan!

3

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspand Groningen

Wilt u een beleggingspand in Groningen kopen of heeft u beleggingspanden in Groningen die u wilt verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden. Wij brengen kopers en verkopers van beleggingspanden in Groningen bij elkaar. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod van beleggingspanden en is verkoper verzekerd van de beste voorwaarden bij het verkopen van een beleggingspand. Dagelijks beschikken wij over nieuw aanbod aan beleggingspanden in Groningen. Doordat wij ons midden in de markt bevinden en zo precies weten wie wat zoekt, weten wij aan elk type beleggingspand direct de geschikte koper te koppelen.

Beleggingspanden Groningen te koop

Sons Real Estate verkoopt beleggingspanden in Groningen middels ‘stille verkoop’. De panden komen dus niet op de openbare markt terecht en worden slechts aan een select groepje beleggers aangeboden. Zo komen er geen dagjesmensen op de panden af, maar alleen geschikte en potentiële kopers. De beleggingspanden blijven op deze manier schaars en dit zorgt voor een snellere verkoop.

De verkoop van beleggingspanden via openbare kanalen kan namelijk voor een averechts werking zorgen. Een pand kan dan als besmet worden gezien. Beleggingspanden worden vrijwel altijd middels ‘stille verkoop’ aangeboden. Panden die online worden aangeboden krijgen dan vaak de stempel dat deze al off market wijdverspreid zijn en er geen interesse was. Men gaat er dan vanuit dat er dan wel iets met het pand is.

Waarom uw beleggingspand in Groningen kopen of verkopen via Sons Real Estate

  • Grootste netwerk beleggers, makelaars, woningcorporaties en instellingen
  • Verzekerd van dagelijks nieuw off market vastgoedaanbod
  • Wij rekenen geen courtage aan verkoper
  • Het gehele traject van A tot Z ontzorgd
  • Snelle transacties zonder voorbehoudenFinancieren van uw beleggingspand in Groningen

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Groningen en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Waarom een beleggingspand kopen in Groningen met Sons Real Estate?

  • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
  • Grootste aanbod beleggingspanden in Groningen. Ook in steden als Zwolle, EnschedeMaastricht, Wageningen of Nijmegen beschikt Sons Real Estate regelmatig over een aanbod aan beleggingspanden.
  • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
  • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Groningen, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
  • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

beleggingspand groningen

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 070 737 0462. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.