Beleggingspanden Amsterdam

Wil u uw beleggingspand in Amsterdam verkopen of bent u op zoek naar beleggingspanden in Amsterdam? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden in Amsterdam.

Uw partner voor de aankoop en verkoop van beleggingspanden in Eindhoven!

Vrijblijvend bod ontvangen

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop of verkoop van beleggingspanden.
Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'.
Geen makelaarskosten bij verkoop van uw pand.
Bod zonder voorbehoud van financiering.
Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand
Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
Beoordeeld met een 9.4
Voor alle beleggingspanden

Van studentenhuis tot verhuurd bedrijfspand. Alle staten van onderhoud.

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspanden Amsterdam

Wil u uw beleggingspand in Amsterdam verkopen of bent u op zoek naar beleggingspanden in Amsterdam? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden in Amsterdam. Dankzij ons brede netwerk van particuliere en zakelijke beleggers, vastgoedfondsen en woningopkopers weten wij uw beleggingspand in Amsterdam succesvol te verkopen. Voor de verkoop van uw beleggingspand brengen wij geen kosten bij u in rekening en zo bespaart u al snel duizenden euro’s aan courtagekosten.

Wij beschikken dagelijks over een groot aanbod aan beleggingspanden in en rondom Amsterdam. De beleggingspanden die via Sons Real Estate worden verkocht worden middels ”stille verkoop” aangeboden. Deze komen dus in de meeste gevallen niet op de openbare markt terecht. De meeste beleggingspanden in Amsterdam komen nooit op de openbare markt terecht en daarom is het van groot belang om een goed netwerk te hebben bij de aan en verkoop van beleggingspanden.

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Financieren van uw beleggingspand in Amsterdam

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Amsterdam en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand. Zo haalt u dus het maximale rendement op uw beleggingsvastgoed in Amsterdam.

 

 

Zoekopdracht beleggingspanden

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen in Amsterdam met Sons Real Estate?

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in ‘stille verkoop’ 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Verhuurd beleggingspand te koop

Heeft u een verhuurd beleggingspand te koop of wilt u een verhuurd beleggingspand kopen? Sons Real Estate begeleid u bij de aan of verkoop van een verhuurd beleggingspand. Wij beschikken dagelijks over een nieuw aanbod aan beleggingspanden.

Het voordeel van een verhuurd beleggingspand kopen is dat u er in de meeste gevallen heel weinig tijd aan kwijt ben. Wanneer het rendement goed is en er geen klachten door buren of over de huurders zijn dan hoeft u na de overdracht van het pand verder niets te doen en hoeft u zich alleen bezig te houden met het incasseren van de huurpenningen. Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Met ons vastgoedbeheer, zorgen wij voor het innen van de huurpenningen, het contact met de huurders, het houden van controles op het pand en waar nodig in overleg onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Rendement beleggingspand

Op dit moment verkopen wij als makelaar beleggingspanden met een gemiddeld rendement van tussen de 7% en 9%. Bevind het beleggingspand zich op een A locatie dan kan het zo zijn dat het pand onder de 7% rendement wordt aangeboden, maar doorgaans kunt u bij ons beleggingspanden met een minimum rendement van 7% verwachten.

Heeft u een beleggingspand minder dan een half jaar in uw bezit dan krijgt u de overdrachtsbelasting van 2% terug. Koopt u een beleggingspand aan voor de lange termijn dan betaald u 2% overdrachtsbelasting bij een woonhuis en 6% overdrachtsbelasting bij een bedrijfspand. Deze overdrachtsbelasting krijgt u niet terug.

Een rendementsberekening wordt gemaakt aan de hand van de volgende gegevens en formule.

Jaarlijkse huuropbrengsten ex g/w/l – Vaste kosten ( VVE, Gemeentelijke belastingen e.d.) : Aankoopprijs incl overdrachtsbelasting = Rendement

U betaald als particuliere belegger geen belasting over uw huuropbrengsten, dus hoeft u daar ook geen rekening mee te houden met het bepalen van uw rendement en kunt u dus zien als een fiscaal voordeel bij het beleggen in vastgoed.

 
 

Waarom juist nu uw beleggingspand kopen?

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel deze dan gerust via info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het volgende telefoonnummer: 085 004 7350.

 

Waarom nu investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed heeft veel voordelen. Voordat u wilt gaan investeren in vastgoed is het verstandig om een goede afweging te maken.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate?

Onze beleggingspanden

Den Haag

Bekijk direct onze pagina over beleggingspanden in Den Haag!

Rotterdam

Bekijk direct onze pagina over beleggingspanden in Rotterdam!

Amsterdam

Bekijk direct onze pagina over beleggingspanden in Amsterdam!

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Bekijk ook onze mogelijkheden voor beleggingspanden in de omgeving van Amsterdam:

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!