Beleggingspanden Amsterdam - Sons Real uw beleggingsmakelaar
Wij kopen uw woning

Beleggingspanden Amsterdam

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van beleggingspanden in en rond Amsterdam

beste huis bod

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

4

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw pand

Geen courtagekosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw pand

Home / Beleggingspanden / Amsterdam

Beleggingspanden Amsterdam

Beleggingspanden Amsterdam

Wil u uw beleggingspand in Amsterdam verkopen of bent u op zoek naar beleggingspanden in Amsterdam? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden in Amsterdam. Dankzij ons brede netwerk van particuliere en zakelijke beleggers, vastgoedfondsen en woningopkopers weten wij uw beleggingspand in Amsterdam succesvol te verkopen. Voor de verkoop van uw beleggingspand brengen wij geen kosten bij u in rekening en zo bespaart u al snel duizenden euro's aan courtagekosten.

Wij beschikken dagelijks over een groot aanbod aan beleggingspanden in en rondom Amsterdam. De beleggingspanden die via Sons Real Estate worden verkocht worden middels ”stille verkoop” aangeboden. Deze komen dus in de meeste gevallen niet op de openbare markt terecht. De meeste beleggingspanden in Amsterdam komen nooit op de openbare markt terecht en daarom is het van groot belang om een goed netwerk te hebben bij de aan en verkoop van beleggingspanden.

Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Beleggingspanden Amsterdam

Financieren van uw beleggingspand in Amsterdam

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Amsterdam en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand. Zo haalt u dus het maximale rendement op uw beleggingsvastgoed in Amsterdam.

Zoekopdracht beleggingspanden

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Beleggingspanden Amsterdam

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom uw beleggingspand in Rotterdam kopen of verkopen via Sons Real Estate

 • Grootste aanbod aan beleggingspanden en onroerend goed in Rotterdam
 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen geschikt beleggingspand voor u, dan zijn er geen kosten aan verbonden.
 • Kennis van de markt in Rotterdam
 • Beschikt over een bouwafdeling, zodat wij een aangekocht pand snel kunnen transformeren tot een rendabel beleggingspand
 • Vastgoedbeheer, ontzorgt u door het complete beheer uit handen te nemen.
 • Beschikt over een zeer groot netwerk aan huurders, zodat u ook in economisch onzekere tijden gemakkelijker aan een huurder komt.

Verhuurd beleggingspand te koop

Heeft u een verhuurd beleggingspand te koop of wilt u een verhuurd beleggingspand kopen? Sons Real Estate begeleid u bij de aan of verkoop van een verhuurd beleggingspand. Wij beschikken dagelijks over een nieuw aanbod aan beleggingspanden.

Het voordeel van een verhuurd beleggingspand kopen is dat u er in de meeste gevallen heel weinig tijd aan kwijt ben. Wanneer het rendement goed is en er geen klachten door buren of over de huurders zijn dan hoeft u na de overdracht van het pand verder niets te doen en hoeft u zich alleen bezig te houden met het incasseren van de huurpenningen. Wilt u er helemaal geen omkijken naar hebben dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Met ons vastgoedbeheer, zorgen wij voor het innen van de huurpenningen, het contact met de huurders, het houden van controles op het pand en waar nodig in overleg onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Beleggingspanden Amsterdam

Rendement beleggingspand

Op dit moment verkopen wij als makelaar beleggingspanden met een gemiddeld rendement van tussen de 7% en 9%. Bevind het beleggingspand zich op een A locatie dan kan het zo zijn dat het pand onder de 7% rendement wordt aangeboden, maar doorgaans kunt u bij ons beleggingspanden met een minimum rendement van 7% verwachten.

Heeft u een beleggingspand minder dan een half jaar in uw bezit dan krijgt u de overdrachtsbelasting van 2% terug. Koopt u een beleggingspand aan voor de lange termijn dan betaald u 2% overdrachtsbelasting bij een woonhuis en 6% overdrachtsbelasting bij een bedrijfspand. Deze overdrachtsbelasting krijgt u niet terug.

Een rendementsberekening wordt gemaakt aan de hand van de volgende gegevens en formule.

Jaarlijkse huuropbrengsten ex g/w/l – Vaste kosten ( VVE, Gemeentelijke belastingen e.d.) : Aankoopprijs incl overdrachtsbelasting = Rendement

U betaald als particuliere belegger geen belasting over uw huuropbrengsten, dus hoeft u daar ook geen rekening mee te houden met het bepalen van uw rendement en kunt u dus zien als een fiscaal voordeel bij het beleggen in vastgoed.

Beleggingspanden Amsterdam

Waarom juist nu uw beleggingspand kopen?

  • Lage rentes bij vastgoedbanken
  • Hoge huuropbrengsten
  • Steeds minder eigen geld nodig. Bij sommige banken kunt u al een beleggingspand kopen met slechts 10% eigen geld.
  • In stedelijke gebieden als Den Haag en Rotterdam is er vrijwel geen ruimte om bij te bouwen, waardoor er een blijvend te kort aan woonruimte zal ontstaan.
  • De waarde van het vastgoed stijgt aanzienlijk. Dit is naast de huuropbrengst een extra bijkomstigheid.

   

  Contact

  Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel? Stel deze dan gerust via info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het volgende telefoonnummer: 085 004 7350.

  Waarom nu investeren in vastgoed?

  Investeren in vastgoed heeft veel voordelen. Voordat u wilt gaan investeren in vastgoed is het verstandig om een goede afweging te maken.

  • Blijvende vraag naar huurwoningen in zowel economische goede als slechte tijden.
  • Stijgende huurprijzen door zowel economische als politieke omstandigheden.
  • Maandelijks een passief inkomen zonder stress
  • Naast hoog rendement ook stijgende woningprijs, waarmee u uw pensioen vergroot
  • Wij kunnen uw vastgoed ook beheren, zo bent u volledig ontzorgt en heeft u er dus geen omkijken naar.
  • Bescherming tegen inflatie. Investeren in vastgoed is veel minder inflatie gevoelig.


  Waarom kiezen voor Sons Real Estate?

  • Zeer groot netwerk aan woningcorporaties, beleggers, makelaars en gemeenten, waardoor we beschikken over een groot aanbod aan vastgoed.
  • Beschikken over ons eigen bouwbedrijf, waardoor we vastgoed tegen de kostprijs kunnen verbouwen en verhuur klaar maken
  • Beschikt over een groot netwerk aan huurders, waardoor wij woningen snel kunnen verhuren
  • Kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgt en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.


  Onze beleggingspanden

  Den Haag

  Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

  Rotterdam

  Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

  Amsterdam

  Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

  Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

  Bekijk ook onze mogelijkheden voor beleggingspanden in de omgeving van Amsterdam:

  - Beleggingspanden Haarlem

  - Beleggingspanden Leiden

  - Beleggingspanden Utrecht

  Beleggingspanden Amsterdam

  Mogelijkheden Sons Real Estate

  Vastgoedadvies op maat

  Vastgoedadvies op maat

  Professioneel advies voor uw situatie

  Vanaf € 285,-

  Aankoopbegeleiding

  Aankoopbegeleiding

  Koop aan met onze specialisten

  € 2.850,-

  Snel huis verkopen

  1 daagse spoedcursus

  Met kennis, netwerk en panden op zak

  € 1.175,-