Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer voor losse panden tot complete vastgoedportefeuilles. Sons Real Estate uw vastgoedbeheerder!
Voor verkoop, aankoop en beheer van alle soorten vastgoed

20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis

Zeer ervaren in zowel het verhuren als het verkopen van vastgoed

Voor vastgoedbeheer, aankoopbegeleiding, cursussen en verkoop

Vastgoedadvies op maat door onze ervaren experts

Verkoop van alle vastgoed

U kunt vastgoed direct aanmelden voor een gratis waardebepaling

Advies op maat

Voor professioneel vastgoedadvies op maat, aankoopbegeleiding of spoedcursus.

Vastgoedbeheer & projecten

Voor vastgoedbeheer, partnerschap en projectontwikkeling

Voor beheer van uw vastgoed of vastgoedportefeuille

Wilt u uw vastgoedbeheer uit handen geven, zodat u de focus kunt leggen op uw core business? Sons Real Estate is gespecialiseerd in het beheren van zowel zakelijk, particulier als beleggingsvastgoed. Wij beschikken over een eigen bouwafdeling waardoor we snel kunnen schakelen bij meldingen van uw huurders. Zo kunnen wij klein vastgoedonderhoud, al binnen één dag uitvoeren, waardoor u altijd verzekerd bent van tevreden huurders. U bent er dus van verzekerd dat uw vastgoedbeheer in goede handen verkeerd. Wij doen het vastgoedbeheer voor woningen, kantoren, overheidsgebouwen en ander zakelijk onroerend goed. Wij voeren het meeste vastgoedbeheer uit in kantoorpanden en beleggingspanden (verhuurde huizen).

Sons Real Estate is al jarenlang gespecialiseerd in vastgoedbeheer, vastgoedonderhoud en leegstandsbeheer. Vastgoedbeheer van uw vastgoedportefeuille kost vaak meer tijd dan u lief is. Deze tijd wilt u natuurlijk liever besteden aan andere zaken, zoals het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Wanneer u uw vastgoedbeheer bij Sons Real Estate neerlegt kunt u zich zorgeloos bezig houden met voor u belangrijkere zaken, terwijl wij er voor zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw panden en de verhuur daar van.

Vraag de brochure aan of neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw vastgoedbeheer uit handen geven en heeft u een eigen pand of ander vastgoed? Vraag dan onze brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op via sales@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Wij zijn momenteel erg actief in alle grote steden (Den HaagRotterdam, Delft, Leiden, Utrecht, Amsterdam) in de randstad en uiteraard de omliggende plaatsen in de gehele Randstad. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden en kosten voor uw vastgoedbeheer.

Het administratieve beheer uit handen geven

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

Zo zorgt Sons Real Estate voor huurders

Zo zorgen wij voor de werving en selectie van nieuwe huurders van uw pand. Dit doen wij ruim op tijd, zodat u niet of een niet al te lange tijd zonder huurders zit. Wij doen de werving & selectie volgens ons zelf ontwikkeld model waardoor wij vrijwel altijd de meest geschikte huurder voor uw pand selecteren.

Technische controles

Daarnaast houden wij indien gewenst steekproefsgewijs controles op uw pand. Zo controleren wij dat uw panden niet van binnen worden verwaarloosd/vervuild en dat de bewoners zich netjes aan uw huisreglement houden.

Onderhoudsplan

Vervolgens maken wij vrijblijvend een analyse van de staat van uw pand en stellen wij een onderhoudsplan op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten in de komende 20 jaar. Beschikt uw pand over een VVE dan stellen wij geen onderhoudsplan op. Wel schakelen wij daarbij heel snel wanneer er bijvoorbeeld een vaatwasser is verstopt of wanneer er bijvoorbeeld een deur niet meer goed sluit. Is er ook een lift in het pand aanwezig, brandblussers, alarminstallaties en/of sprinklers? Ook daar verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van.

Vastgoedbeheer Sons Real Estate

Beschikt over eigen timmermannen, schilders, stukadoors en installateurs, waardoor uw onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.
Gericht op waarde behoud van uw vastgoed
Zowel volledige uitbesteding van uw vastgoedbeheer als losse diensten is mogelijk
Zelf ontwikkeld werving & selectie methode.
Zoekt altijd naar aanpassingen voor rendementsverhoging.
Wij houden van snel schakelen en volledige ontzorging.

Andere mogelijk interessante pagina's

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Alle voor uw vastgoed met Sons Real Estate

Verkoop uw vastgoed aan Sons Real Estate
Meldt u aan voor ons stille verkoop aanbod
Opkoper van alle type vastgoed
Altijd een passend bod op alle soorten vastgoed

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen:

  • Wij begeleiden en adviseren u tijdens de bezichtigingen van panden.

  • We maken berekeningen van de te verwachten verbouwingskosten en eventuele te verwachten onderhoudskosten indien van toepassing.

  • We maken rendementsberekeningen voor u aan de hand van onze huurprijsberekening.

  • We vragen alle benodigde stukken op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadastrale recherche e.d..

  • Bieden op het pand. We kunnen de prijsonderhandeling voor u uitvoeren en ontbindende voorwaarden toevoegen.

  • We voeren een juridische controleren uit op de koopovereenkomst op eventuele onjuistheden en gebreken.

  • We verhuren het beleggingspand, en kunnen indien gewenst ook het vastgoed beheren.

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Voor het verkopen van alle soorten vastgoed
Ervaren in diverse vastgoed gerelateerde diensten
Voor alle soorten vastgoed
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!