Uw woning verkopen via niet-openbare verkoop?

Wilt u middels stille verkoop uw huis of zakelijk pand verkopen? Of bent u juist op zoek naar een woning die in de stille verkoop wordt verkocht? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen en zakelijk onroerend goed middels stille verkoop. Stille verkoop mogelijk via Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Meer privacy

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Het beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Stille verkoop

'Stille verkoop vastgoed'

Wilt u middels stille verkoop uw huis of zakelijk pand verkopen? Of bent u juist op zoek naar een woning die in de stille verkoop wordt verkocht? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen en zakelijk onroerend goed middels stille verkoop. Deze panden komen dus niet op de openbare markt en worden dus binnen ons netwerk aangeboden en stil verkocht. Wij bieden panden middels ‘stille verkoop’ dus off market aan zodat het huis of pand schaars blijft en niet wijd over de markt wordt verspreid. 

Uw woning niet op Funda, maar stil verkopen

Steeds meer mensen kiezen er vanwege privacy en veiligheidsoverwegingen om hun huis stil te verkopen. Het voordeel van een huis verkopen via stille verkoop is dat de woning niet op Funda komt te staan en iedereen via de foto’s bij u naar binnen kan kijken. Ook is een woning die niet openbaar wordt aangeboden schaars en daardoor interessant. Een huis die namelijk te lang op Funda staat raakt besmet. Niemand wil er meer kijken, omdat iedereen zich gaat afvragen waarom de woning nog niet is verkocht. Men denkt dan vaak, er zal wel wat mis mee zijn. En dat is het laatste wat een verkoper van een woning natuurlijk wilt.

Het voordeel van een huis verkopen of kopen middels stille verkoop is dat wij aan de hand van ons brede netwerk met zoekopdrachten direct alle potentieel geïnteresseerde kopers aan elk huis koppelen. Zo komen er geen dagjesmensen en personen die zich nog in een  oriënterende fase bevinden voor een bezichtiging over de vloer.

Waarom uw huis in stille verkoop zetten bij Sons Real Estate?

U wilt uw huis natuurlijk in stille verkoop zetten bij een partij die ervaring heeft in de regio waarin u woont en waarvan u zeker weet dat zij genoeg geïnteresseerden vinden voor uw huis. Dankzij ons ruimte netwerk van kopers, beleggers en bovendien goede contacten met alle aankoop en verkoopmakelaars, vinden wij altijd een koper middels stille verkoop.

Werkwijze bij stille verkoop van huizen

De huizen die wij in de stille verkoop zetten kunnen ingezien worden via ons privé portaal. Deze stille verkoop huizen kunnen dus alleen door een beperkte groep personen worden ingezien na een screening door ons. De mensen die hun huis in de stille verkoop willen zetten doorlopen uiteraard weer andere stappen tijdens het verkoopproces. Hieronder de werkwijze om uw huis stil te verkopen en onze werkwijze om op de hoogte te blijven van het stille verkoop aanbod bij u in de buurt:

1. Huis aanmelden

2. Waardebepaling van uw huis

3. Stille verkoop van de woning

4. Bezichtigingen

5. Beste bod op uw huis

Werkwijze bij aankoop

1. Aanmelden via onze website
2. Zoekopdracht samenstellen
3. U ontvangt een passend aanbod
4. Bezichtigingen inplannen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!