Uw woning verkopen via niet-openbare verkoop?

Wilt u middels stille verkoop uw huis of zakelijk pand verkopen? Of bent u juist op zoek naar een woning die in de stille verkoop wordt verkocht? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen en zakelijk onroerend goed middels stille verkoop. Meldt uw woning of ander vastgoed aan en u ontvangt direct een vrijblijvend bod.

Uw pand verkocht middels stille verkoop

Uw woning of ander vastgoed komt onder beheer van onze eigen vastgoedportefeuille of een van onze vaste partners

Alle soorten vastgoed in alle staten, dus ook in slechte staat

Uw optie voor een stille verkoop van uw huis, bedrijfspand of ander vastgoed

Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud

Meer privacy

En u bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Discrete stille verkoop

Specialist Off Market vastgoed met eigen stille aanbod.

Stille verkoop aanbod

Meldt u aan voor ons nieuwe exclusieve aanbod aan panden.

'Stille verkoop vastgoed'

Wilt u middels stille verkoop uw huis of zakelijk pand verkopen? Of bent u juist op zoek naar een woning die in de stille verkoop wordt verkocht? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen en zakelijk onroerend goed middels stille verkoop. Deze panden komen dus niet op de openbare markt, doordat deze wordt opgenomen in de eigen vastgoedportefeuille van Sons Real Estate. En de woningen of vastgoed die niet in onze eigen portefeuille passen, kopen wij ook op. Hiervoor zorgen wij direct voor een ander vastgoedbedrijf waar uw vastgoed beter bij past. Hier heeft u verder geen omkijken naar (stille doorverkoop) en u ontvangt bij aanmelding van uw vastgoed direct een vrijblijvend bod. 

Uw woning niet op Funda, maar stil verkopen

Steeds meer mensen kiezen er vanwege privacy en veiligheidsoverwegingen om hun huis stil te verkopen. Het voordeel van een huis verkopen via stille verkoop is dat de woning niet op Funda komt te staan en iedereen via de foto’s bij u naar binnen kan kijken. Ook is een woning die niet openbaar wordt aangeboden schaars en daardoor interessant. Een huis die namelijk te lang op Funda staat raakt besmet. Niemand wil er meer kijken, omdat iedereen zich gaat afvragen waarom de woning nog niet is verkocht. Men denkt dan vaak, er zal wel wat mis mee zijn. En dat is het laatste wat een verkoper van een woning natuurlijk wilt.

Het voordeel van een huis verkopen of kopen middels stille verkoop is dat wij zowel zelf aankopen voor onze omvangrijke protefeuilles, alsmede aangemeldt vastgoed aanbieden aan vaste vastgoedpartners van Sons Real Estate. Zo komen er geen dagjesmensen en personen die zich nog in een oriënterende fase bevinden voor een bezichtiging over de vloer.

Waarom uw huis in stille verkoop zetten bij Sons Real Estate?

U wilt uw huis natuurlijk in stille verkoop zetten bij een partij die ervaring heeft in de regio waarin u woont en waarvan u zeker weet dat zij genoeg geïnteresseerden vinden voor uw huis. Dankzij onze eigen omvangrijke vastgoedportefeuilles en onze vastgoedpartners, kunt u uw pand of woning direct aan ons doorverkopen stille verkoop.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Stille verkoop met Sons Real Estate

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Vastgoed aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van vastgoed en huizen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Divers offmarket aanbod
Voor de verkoop van elk soort vastgoed item of woning
Discrete communicatie
Voor alle soorten vastgoed
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw vastgoed verkopen?

Wilt u uw woning of pand direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw vastgoed zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!