Projectontwikkelaar

Uw partner bij het ontwikkelen van vastgoed

Uw partner bij het verkopen van uw bedrijfspand

Beoordeeld met 9,4

Onze klanten beoordelen ons momenteel met een 9,4!

Groot netwerk

Wij zorgen voor de juiste partners voor het realiseren van uw project

De hoogste kwaliteit

Gespecialiseerd in realisatie van bouwprojecten

Uw projectontwikkelaar

Bent u op zoek naar een projectontwikkelaar? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres voor uw plannen omtrent projectontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Voor het gehele ontwikkeltraject; van het aankopen van vastgoed of de grond, tot de oplevering van het project en de verkoop van objecten, nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons! Wij zijn landelijk actief en werken in alle grote en middelgrote steden, maar ook de kleinere gemeenten van Nederland. In de randstad ontwikkelen wij ook in en rondom de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden. Informeer naar onze actuele werkgebieden en neem hiervoor direct contact met ons op. 

Werkwijze bouwgrond verkopen of deel kavel verkopen

Wat doen wij

Sons Real Estate is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van verschillende bouwprojecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwprojecten voor appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Alle verantwoordelijkheid nemen wij op ons voor zowel de bouwtechnische, de creatieve als financiële kant en hiervoor sturen wij een team aan, bestaande uit verschillende experts. 

Wij investeren in de grond en/of gebouwen en signaleren de kansen op vastgoedgebied. Wij werken op eigen initiatief, maar ook veel in opdracht en helpen u graag als uw projectontwikkelaar! Door ons enorme netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij u ook verzekeren van een snelle verkoop.

Werkzaamheden van een projectontwikkelaar

Onze werkzaamheden als projectontwikkelaar komen uit een veelomvattend takenpakket. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn het aankopen van vastgoed en/of grond. Wij helpen u bij het zoeken van geschikte bouwlocaties en brengen de wensen van eindgebruikers in kaart. 

Daarnaast stellen wij een planning op voor het project en maken voor het project een ontwerp. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles worden bij ons niet vergeten en zorgen dat wij up-to-date blijven over kennis van regelgeving. Op financieel gebied maken wij een begroting en doen wij het beheer van de budgetten. Tot slot helpen wij bij het werven van kopers en bij het verkopen van het vastgoed!

 

 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350. Lees meer over

Meer informatie

Waarom kiezen voor het leegstandsbeheer van Sons Real Estate?

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

Vastgoed Financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

Investeren in Vastgoed

Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!