Projectontwikkelaar voor vastgoed- en projectontwikkeling
arrow_drop_up arrow_drop_down

Projectontwikkelaar

Uw partner bij het ontwikkelen van ieder soort vastgoed project

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Groot netwerk

Wij zorgen voor de juiste partners voor het realiseren van uw project

3

De hoogste kwaliteit

Gespecialiseerd in realisatie van bouwprojecten

Uw projectontwikkelaar

Bent u op zoek naar een projectontwikkelaar? Bij Sons Real Estate bent u bij het juiste adres voor projectontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Voor het gehele ontwikkeltraject, van het aankopen van vastgoed of de grond, tot de oplevering van het project en de verkoop van objecten, nemen wij de verantwoordelijk op ons!. Wij werken in alle grote en middelgrote steden in Nederland. In de randstad werken wij ook in en rondom de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden. Informeer naar onze actuele werkgebieden en neem hiervoor direct contact met ons op.

Wat doen wij

Sons Real Estate is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van verschillende bouwprojecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwprojecten voor appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Alle verantwoordelijkheid nemen wij op ons voor zowel de bouwtechnische, de creatieve als financiële kant en hiervoor sturen wij een team aan, bestaande uit verschillende experts. 

Wij investeren in de grond en/of gebouwen en signaleren de kansen op vastgoedgebied. Wij werken op eigen initiatief, maar ook veel in opdracht en helpen u graag als uw projectontwikkelaar! Door ons enorme netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij u ook verzekeren van een snelle verkoop.

Werkzaamheden van een projectontwikkelaar

Werkzaamheden van een projectontwikkelaar

Onze werkzaamheden als projectontwikkelaar komen uit een veelomvattend takenpakket. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn het aankopen van vastgoed en/of grond. Wij helpen u bij het zoeken van geschikte bouwlocaties en brengen de wensen van eindgebruikers in kaart. 

Daarnaast stellen wij een planning op voor het project en maken voor het project een ontwerp. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles worden bij ons niet vergeten en zorgen dat wij up-to-date blijven over kennis van regelgeving. Op financieel gebied maken wij een begroting en doen wij het beheer van de budgetten. Tot slot helpen wij bij het werven van kopers en bij het verkopen van het vastgoed!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Uitstekende begeleiding en advies
  • Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.


Lees meer over

- Bouwkavel verkopen

- Land verkopen

- Bouwgrond verkopen

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?