Projectontwikkelaar

Uw huis in Projectontwikkelaar goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw partner bij het ontwikkelen van vastgoed

Verkoop uw bouwkavel

Direct het beste bod op uw bouwkavel of bouwgrond

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van bouwkavels

De opkoper van kavels

Directe verkoop van elk soort kavel of (bouw)grond

Alle soorten projecten

Sons Real Estate is uw partner voor elk type en grootte project

Direct marktconform bod

Uw belang staat voorop. Direct een marktconform bod!

Uw projectontwikkelaar

Bent u op zoek naar een projectontwikkelaar? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres voor uw plannen omtrent projectontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Voor het gehele ontwikkeltraject; van het aankopen van vastgoed of de grond, tot de oplevering van het project en de verkoop van objecten, nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons! Wij zijn landelijk actief en werken in alle grote en middelgrote steden, maar ook de kleinere gemeenten van Nederland. In de randstad ontwikkelen wij ook in en rondom de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Leiden. Informeer naar onze actuele werkgebieden en neem hiervoor direct contact met ons op. 

Wat doen wij

Sons Real Estate is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van verschillende bouwprojecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwprojecten voor appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Alle verantwoordelijkheid nemen wij op ons voor zowel de bouwtechnische, de creatieve als financiële kant en hiervoor sturen wij een team aan, bestaande uit verschillende experts. 

Wij investeren in de grond en/of gebouwen en signaleren de kansen op vastgoedgebied. Wij werken op eigen initiatief, maar ook veel in opdracht en helpen u graag als uw projectontwikkelaar! Door ons enorme netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij u ook verzekeren van een snelle verkoop.

Werkzaamheden van een projectontwikkelaar

Onze werkzaamheden als projectontwikkelaar komen uit een veelomvattend takenpakket. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn het aankopen van vastgoed en/of grond. Wij helpen u bij het zoeken van geschikte bouwlocaties en brengen de wensen van eindgebruikers in kaart. 

Daarnaast stellen wij een planning op voor het project en maken voor het project een ontwerp. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles worden bij ons niet vergeten en zorgen dat wij up-to-date blijven over kennis van regelgeving. Op financieel gebied maken wij een begroting en doen wij het beheer van de budgetten. Tot slot helpen wij bij het werven van kopers en bij het verkopen van het vastgoed!

 

 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten bouwgrond

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Direct het beste bod op uw bouwgrond​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Alle soorten (bouw)grond, kavels of samenwerkingen in projecten
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Kavel aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij de postcode, huisnummer en het kavelnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij de kavel hebben bekeken ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw kavel officieel verkocht. Gefeliciteerd! De kavel wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw kavel of grond!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van kavels. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor kavels

Heeft u een kavel? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. U kunt gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Voor alle soorten vastgoed
Wij zijn een ervaren partner voor uw projecten
Wij kopen alle soorten vastgoed en (bouw)ground
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw kavel verkopen?

Wilt u uw kavel snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw kavel zonder voorbehoud van financiering. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!