Bouwkavel verkopen? Samen met Sons Real Estate
Projectontwikkelaar

Bouwkavel verkopen?

Uw projectontwikkelaar voor de verkoop van uw bouwkavel

Beoordeeld met 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Groot netwerk

Grootste netwerk van bouwkavel kopers en projectpartners

Het beste bod

Uw belang staat voorop. Het beste bod op uw stuk land!

Home / Projectontwikkelaar / Bouwkavel verkopen

Bouwkavel verkopen

Wilt u een bouwkavel verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van bouwkavels. Wij beschikken over het grootste netwerk van kavel zoekers in Nederland. Dagelijks ontvangen wij door het gehele land nieuwe zoekopdrachten van particulieren die op zoek zijn naar een kavel om hun eigen huis op te laten bouwen. Dankzij ons netwerk brengen wij koper en verkoper bij elkaar middels stille verkoop. Uw kavel wordt dus off market aangeboden aan partijen waarvan wij weten dat zij op zoek zijn naar een kavel op uw locatie.


Ik wil graag een waardebepaling aanvragen voor mijn bouwkavel


Bouwkavel verkopen als particulier

Wilt u als particulier een bouwkavel verkopen? Een bouwkavel verkopen als particulier is geen enkel probleem. Wij staan veel particulieren bij die een stuk perceel hebben omgezet en deze tot bouwkavel willen verkopen. De belasting komt dan natuurlijk om de hoek kijken en daarom is het verstandig om goed duidelijk te hebben welke belasting er moet worden afgedragen. Dit kan per situatie verschillen. Begint u zich nog in het begin stadium of is de kavel al afgesplitst en de vergunning verleend? Sons Real Estate adviseert u tijdens dit proces, zodat alles belastingtechnisch in orde is.

Verkoop van een bouwkavel met Sons Real Estate

 • Grootste netwerk kopers van bouwkavels
 • Direct het beste bod op uw bouwkavel
 • No Cure No Pay
 • Jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van bouwkavels
 • Het gehele traject ontzorgd

Land verkopen

Werkwijze kavel verkopen of deel kavel verkopen

 • Wij komen langs voor een kavelopname. We kijken de locatie waar de kavel precies komt te staan en vragen daarbij om de nodige stukken.
 • Prijsbepaling van de kavel. Aan de hand van alle gegevens stellen wij een verkoopprijs op van uw kavel. Wellicht heeft u een prijs waar u aan vast wilt houden en kunnen wij hier in overleg treden.
 • De kavel wordt middels ‘stille verkoop’ aangeboden aan potentieel geïnteresseerde kopers. Doordat wij de kavel off market verkopen blijft de kavel schaars en is die niet de hele markt over gegaan.
 • Bij interesse volgen er biedingen op de kavel. Deze kunt u weigeren, in onderhandeling treden of accepteren.
 • Bij acceptatie van een bod worden de voorwaarden besproken en vastgelegd in het koopcontract. Ook wordt de overdrachtsdatum vastgelegd.
 • Op de overdrachtsdatum wordt de verkoop van de kavel bij de notaris verzegeld. U ontvangt de gelden van de overdracht de volgende werkdag op uw rekening.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek