Projectontwikkelaar Den Haag

Uw huis in Projectontwikkelaar Den Haag goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Zoekt u een projectontwikkelaar in Den Haag met een vernieuwende blik op ontwikkeling en vastgoed. Sons Real Estate is gespecialiseerd in binnenstedelijke projectontwikkeling en zoekt altijd naar nieuwe ontwikkellocaties die waarde kunnen toevoegen aan de stad Den Haag. Uw partner bij het ontwikkelen van ieder soort vastgoed project.

Verkoop uw bouwkavel

Direct het beste bod op uw bouwkavel of bouwgrond

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van bouwkavels

De opkoper van kavels

Directe verkoop van elk soort kavel of (bouw)grond

Alle soorten projecten

Sons Real Estate is uw partner voor elk type en grootte project

Direct marktconform bod

Uw belang staat voorop. Direct een marktconform bod!

Projectontwikkelaar Den Haag

Zoekt u een projectontwikkelaar in Den Haag met een vernieuwende blik op ontwikkeling en vastgoed. Sons Real Estate is gespecialiseerd in binnenstedelijke projectontwikkeling en zoekt altijd naar nieuwe ontwikkellocaties die waarde kunnen toevoegen aan de stad Den Haag. Bent u op zoek naar een samenwerking of draagt u graag een locatie aan voor de ontwikkeling of transformatie van vastgoed? Wij initiëren, ontwikkelen realiseren bouwprojecten. Ook gaan wij samenwerkingen niet uit de weg en kunnen ook gezamenlijk nieuwe projecten realiseren. Wij spelen in op de veranderende markt, zijn transparant en houden van snelheid in het proces. We hebben korte lijnen met de gemeente en kunnen hierdoor op maximaal tempo schakelen tijdens het ontwikkelproces. Sons Real Estate is de partner die u zoekt. Beschikt u over een groot deel van de middelen die u nodig heeft? Ieder project is weer anders en Sons Real Estate past zich ten alle tijden aan ten goede van uw projectdoelstellingen. Onze kennis & ervaring zullen wij uiteraard, gedurende alle projectfasen, met u delen. Maak een afspraak en kom langs voor een kennismaking. Uiteraard kunnen wij ook bij u langs komen!

Wat doen wij?

Sons Real Estate is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van verschillende bouwprojecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwprojecten voor appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Alle verantwoordelijkheid nemen wij op ons voor zowel de bouwtechnische, de creatieve als financiële kant en hiervoor sturen wij een team aan, bestaande uit verschillende experts. 

Wij investeren in de grond en/of gebouwen en signaleren de kansen op vastgoedgebied. Wij werken op eigen initiatief, maar ook veel in opdracht en helpen u graag als uw projectontwikkelaar! Door ons enorme netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij u ook verzekeren van een snelle verkoop.

Werkzaamheden van een projectontwikkelaar

Onze werkzaamheden als projectontwikkelaar komen uit een veelomvattend takenpakket. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn het aankopen van vastgoed en/of grond. Wij helpen u bij het zoeken van geschikte bouwlocaties en brengen de wensen van eindgebruikers in kaart. 

Daarnaast stellen wij een planning op voor het project en maken voor het project een ontwerp. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles worden bij ons niet vergeten en zorgen dat wij up-to-date blijven over kennis van regelgeving. Op financieel gebied maken wij een begroting en doen wij het beheer van de budgetten. Tot slot helpen wij bij het werven van kopers en bij het verkopen van het vastgoed!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten bouwgrond

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Direct het beste bod op uw bouwgrond​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Alle soorten (bouw)grond, kavels of samenwerkingen in projecten
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Kavel aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij de postcode, huisnummer en het kavelnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij de kavel hebben bekeken ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw kavel officieel verkocht. Gefeliciteerd! De kavel wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw kavel of grond!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van kavels. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor kavels

Heeft u een kavel? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. U kunt gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw kavel verkopen?

Wilt u uw kavel snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw kavel zonder voorbehoud van financiering. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!