Projectontwikkelaar Den Haag

Zoekt u een projectontwikkelaar in Den Haag met een vernieuwende blik op ontwikkeling en vastgoed. Sons Real Estate is gespecialiseerd in binnenstedelijke projectontwikkeling en zoekt altijd naar nieuwe ontwikkellocaties die waarde kunnen toevoegen aan de stad Den Haag. Uw partner bij het ontwikkelen van ieder soort vastgoed project.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw grond of kavel, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
De hoogste kwaliteit

Gespecialiseerd in realisatie van bouwprojecten

Voor alle soorten projecten

Van verkoop van bouwgrond of kavel tot volwaardige projectontwikkeling

Groot netwerk

Geen zorgen over de verkoop. Wij beschikken over alle specialismen.

Projectontwikkelaar Den Haag

Zoekt u een projectontwikkelaar in Den Haag met een vernieuwende blik op ontwikkeling en vastgoed. Sons Real Estate is gespecialiseerd in binnenstedelijke projectontwikkeling en zoekt altijd naar nieuwe ontwikkellocaties die waarde kunnen toevoegen aan de stad Den Haag. Bent u op zoek naar een samenwerking of draagt u graag een locatie aan voor de ontwikkeling of transformatie van vastgoed? Wij initiëren, ontwikkelen realiseren bouwprojecten. Ook gaan wij samenwerkingen niet uit de weg en kunnen ook gezamenlijk nieuwe projecten realiseren. Wij spelen in op de veranderende markt, zijn transparant en houden van snelheid in het proces. We hebben korte lijnen met de gemeente en kunnen hierdoor op maximaal tempo schakelen tijdens het ontwikkelproces. Sons Real Estate is de partner die u zoekt. Beschikt u over een groot deel van de middelen die u nodig heeft? Ieder project is weer anders en Sons Real Estate past zich ten alle tijden aan ten goede van uw projectdoelstellingen. Onze kennis & ervaring zullen wij uiteraard, gedurende alle projectfasen, met u delen. Maak een afspraak en kom langs voor een kennismaking. Uiteraard kunnen wij ook bij u langs komen!

Wat doen wij?

Sons Real Estate is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling van verschillende bouwprojecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bouwprojecten voor appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Alle verantwoordelijkheid nemen wij op ons voor zowel de bouwtechnische, de creatieve als financiële kant en hiervoor sturen wij een team aan, bestaande uit verschillende experts. 

Wij investeren in de grond en/of gebouwen en signaleren de kansen op vastgoedgebied. Wij werken op eigen initiatief, maar ook veel in opdracht en helpen u graag als uw projectontwikkelaar! Door ons enorme netwerk aan particuliere en zakelijke beleggers en overige potentiële kopers, kunnen wij u ook verzekeren van een snelle verkoop.

Werkzaamheden van een projectontwikkelaar

Onze werkzaamheden als projectontwikkelaar komen uit een veelomvattend takenpakket. De werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren zijn het aankopen van vastgoed en/of grond. Wij helpen u bij het zoeken van geschikte bouwlocaties en brengen de wensen van eindgebruikers in kaart. 

Daarnaast stellen wij een planning op voor het project en maken voor het project een ontwerp. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles worden bij ons niet vergeten en zorgen dat wij up-to-date blijven over kennis van regelgeving. Op financieel gebied maken wij een begroting en doen wij het beheer van de budgetten. Tot slot helpen wij bij het werven van kopers en bij het verkopen van het vastgoed!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate?

Van begin tot eind ontzorgd
Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Meer informatie over projectontwikkelaar Sons Real Estate

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer binnen onze website

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!