Land verkopen? Samen met Sons Real Estate
arrow_drop_up arrow_drop_down
Projectontwikkelaar

Land verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.

Home / Projectontwikkelaar / Grond verkopen

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Groot netwerk

Dagelijks nieuw aanbod van woningvastgoed!

Het beste bod

Uw belang staat voorop. Het beste bod op uw stuk land!

Projectontwikkelaar - Sons Real Estate

Land verkopen

Wilt u een stuk land verkopen?  Het verkopen van land moet goed worden vastgelegd. Sons Real Estate begeleid bij de verkoop van land. Uit ervaring weten wij dat er bij de verkoop van land nogal eens onduidelijkheden kunnen ontstaan. Daarom is het verstandig om eerst een grensconstructie te laten maken door het kadaster. Daarmee wordt een bestaande kadastrale grens opnieuw zichtbaar gemaakt. De landmeter laat zo zien waar de kadastrale grens ligt. Hier kunnen tekeningen en foto’s van worden gemaakt. Zodat bij verkoop exact duidelijk is wat er verkocht wordt.

Sons Real Estate is landelijk actief in de verkoop van stukken land. Wij verkopen land in de meeste gevallen middels ‘stille verkoop’. Het land komt dan niet op de openbare markt terecht, waardoor het land schaars blijft. Wij brengen het land onder de aandacht bij potentiële kopers waarvan wij weten dat ze geïnteresseerd zullen zijn.

 

Werkwijze bij de verkoop van uw stuk land 

  • Wij komen langs voor opname van het land. We nemen alles op, meten het in, en schieten foto’s van het stuk land en omgeving.
  • Prijsbepaling van het land. Aan de hand van alle gegevens stellen wij een verkoopprijs op van uw kavel. Wellicht heeft u een prijs waar u aan vast wilt houden en kunnen wij hier over in overleg treden.
  • Bij akkoord wordt het stuk land middels ‘stille verkoop’ aangeboden aan potentieel geïnteresseerde kopers. Doordat wij het land off market verkopen zullen er verspreid afspraken ingepland worden om het stuk land te bekijken
  • Bij interesse volgen er biedingen op het land. Deze kunt u weigeren, in onderhandeling treden of accepteren.
  • Bij acceptatie van een bod worden de voorwaarden besproken en vastgelegd in het koopcontract. Ook wordt de overdrachtsdatum vastgelegd.
  • Op de overdrachtsdatum wordt de verkoop van het land bij de notaris verzegeld. U ontvangt de gelden van de overdracht de volgende werkdag op uw rekening.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek