Zoekt u een makelaar in Leiden?

Verkoop je huis of ander vastgoed aan de opkopende makelaar. Meldt aan voor een gratis waardebepaling en vrijblijvende bod. Voor alle soorten huizen en ook voor huizen in een slechte staat. Laat u verrassen door Sons Real Estate.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Verkoop direct aan de opkopende makelaar

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht aan de opkoper

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend op een bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Makelaar in Leiden?

Bent u op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw huis? De zoektocht naar een geschikt makelaarskantoor kan best lastig zijn. Uw huis verkopen is voor de meeste mensen namelijk de grootste en belangrijkste verkoop die ooit wordt verricht. Het is daarom van groot belang dat dit door de meest geschikte makelaar uit uw omgeving wordt uitgevoerd. Sons Real Estate beschikt over jarenlange ervaring in het verkopen van alle soorten vastgoed in Leiden.

Wat doen wij

Er gaan natuurlijk een hoop vragen door uw hoofd waarop u het liefst allemaal antwoord krijgt voordat u de keuze laat vallen op één specifieke makelaar. Heeft de makelaar ervaring met het verkopen van woningen in onze straat? Is het een actieve makelaar die er alles aan doet om onze woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen? Welke ervaringen hebben andere mensen met deze makelaar en zijn ze goed bereikbaar? En zo zijn er nog een tal van vragen die natuurlijk waarop u natuurlijk graag een antwoord wilt. Daarom adviseren wij dan ook ten alle tijde om eerst goed vooronderzoek te doen door ervaringen van anderen te lezen op het internet, het bezoeken van de website van de makelaar, telefonisch contact op te nemen met de makelaar om te kijken hoe u te woord wordt gestaan. En zo zijn er nog veel meer kleine vooronderzoeken die u kunt verrichten, voordat u een makelaar bij u thuis uitnodigt.

Werkzaamheden van een makelaar

Op deze manier bent u tot een selectie gekomen van 2 tot 3 makelaars die u kunt uitnodigen bij uw huis voor het doen van een waardebepaling. Tijdens de waardebepaling komt u er vaak al snel genoeg achter welke makelaar u het beste gevoel bij heeft en waarvan u denkt dat zij het beste uw huis kunnen verkopen. Laat u zelf niet leiden door de waardebepaling zelf. Er zijn namelijk veel makelaars die de woning altijd een hogere prijs geven, om zo de opdracht binnen te halen. Het is normaal dat u de hoogst mogelijke prijs voor uw woning wilt, maar als een makelaar de woning hoger inzet dan de andere makelaars dan is het verstandig om altijd te vragen waarop de waardebepaling is gebaseerd. Het zou natuurlijk niet fijn zijn als uw woning niet verkocht wordt omdat de prijs te hoog is. Zeker wanneer u een woning in het duurdere segment heeft dan duurt het altijd al wat langer voordat de woning verkocht is. Wanneer de prijs aanzienlijk te hoog is kan het dan zo een jaar langer duren voordat de woning verkocht is. Breekt er in dat jaar een economische crisis uit dan zijn de gevolgen niet meer te overzien wanneer u al wel een andere woning heeft gekocht. Ook zijn er makelaars die de woning expres iets lager inzetten, zodat er meer kijkers komen. Doordat kijkers zien dat er veel interesse is in uw woning kan dit de prijs opdrijven en zal er sneller boven de vraagprijs worden geboden. De verkoop van uw woning heeft altijd te maken met vraag en aanbod en daaruit vloeit de maximale prijs die men bereid is te betalen voor uw woning.

Waarom makelaarskantoor Sons Real Estate

Een goed bod dankzij groot kopers netwerk

Sons Real Estate, ontvangt dagelijks tientallen gespecificeerde zoekopdrachten van klanten die op zoek zijn naar een nieuwe woning bij u in de wijk. Zo hebben wij in de meeste gevallen al geïnteresseerde potentiële kopers voor uw woning voordat wij hem openbaar hoeven te maken. Zo kunnen wij snel schakelen, wanneer u bijvoorbeeld al een andere woning op het oog heeft, maar hier pas een bod op wilt uitbrengen op het moment dat uw eigen woning verkocht is.

Jarenlange marktkennis voor een zorgeloze verkoop

Bij de verkoop van uw woning zijn een aantal dingen van groot belang. Een makelaar die kennis van zaken heeft, een groot klantenbestand heeft, bekend is in uw wijk, die actief bezig is met de verkoop van uw woning en die u vooral goed op de hoogte houdt van de voortgang van de verkoop en terug komt met feedback. Wanneer deze zaken op orde zijn dan heeft u te maken met de ideale omstandigheden om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Sons Real Estate, weet wat belangrijk is en weet wat de verkoop van uw huis teweeg kan brengen. Wij weten welke verantwoordelijkheid hier bij komt kijken en hoe hier mee om te gaan. Wij zijn daardoor zeer gedreven en zullen er dan ook alles aan doen om de verkoop van uw woning succesvol af te ronden.

 • Groot klantenbestand aan kopers in uw wijk
 • Indien nodig, gratis styling van uw woning
 • Gratis adviesrapport, met verbeterpunten
 • Beschikt over een afdeling bouw, voor kleine aanpassingen of opfrissen van uw woning voor een optimale verkoop
 • Sinds 1996 ervaring in vastgoed
 • Vaste prijs voor de verkoop van uw woning

Meer informatie

De vastgoedmakelaar die actief is in Leiden

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag een waardebepaling voor uw woning? Wij rijden graag eens geheel vrijblijvend bij u langs voor het doen van een waardebepaling. U kunt ons bereiken via sales@sonsrealestate.nl of telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Discrete communicatie
Snelle verkoop altijd mogelijk
Voor alle soorten huizen
Wij ontzorgen u direct
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis of pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!