Geld investeren voor beginners en professionals

Vindt hier de beste investeringen voor uw geld

Laat u direct adviseren door een van onze vastgoed specialisten. Indien u uw pand wenst te verkopen, dan kunt u een gratis waardebepaling aanvragen.

Grootste aanbod off market vastgoed aanbod

No Cure No Pay

Ook voor uw vastgoedbeheer

Van A tot Z ontzorgt

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

Goede rendementen

Gemiddelde rendement van ons vastgoed ligt tussen de 7% en 9%.

Alles volledig geregeld

Onderhandelingen, huurders, verhuurcontract & koopcontract!

Maandelijkse uitkering

En u blijft eigenaar van uw eigen beleggingspand (en de waarde).

Geld investeren

Wilt u uw geld investeren en bent u op zoek naar de juiste investeringen? In dit artikel leggen wij uit welke investeringsmogelijkheden er zijn en welke mogelijkheden Sons Real Estate aanbied. Zo heeft u een duidelijk beeld van welke investeringsmogelijkheden er zijn en kunt u zelf bekijken welke investering het beste bij u ligt.

Wanneer u overweegt om uw geld te investeren dan is een gedegen vooronderzoek van essentieel belang. Er dient namelijk een juiste afweging gemaakt te worden tussen risico, rendement en gevoel. Heeft u namelijk geen affiniteit bij een investeringspropositie dan adviseren wij om hier niet in verder gaan. Affiniteit zorgt er namelijk voor dat u zich goed verdiept in het beleggingsproduct. Wanneer u uw focus verlegd naar de investering dan bent u sneller verzekerd van een groot succes.

Waarin kan ik mijn geld investeren?

Hierbij een overzicht van de meest gekozen investeringsproducten. Er zijn namelijk een zeer groot aantal beleggingsproducten, echter zijn er een groot aantal producten waarin nauwelijks wordt geïnvesteerd.

1. Geld investeren in start ups

2. Geld investeren in goud

3. Geld investeren in vastgoed

4. Geld investeren in crypto

5. Geld investeren in grond

6. Geld investeren in bedrijven

7. Geld investeren in obligaties

8. Geld investeren in vakantiewoningen

9. Geld investeren in olie

Geld investeren in start ups

U kunt ervoor kiezen om uw geld te investeren in start ups. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een start up dan is het belangrijk om te spreiden. Niet elke start up wordt namelijk een succes, ook al is het idee nog zo goed. Kijk daarom niet alleen naar het idee, maar ook naar de persoon/personen achter het idee. Zij moeten de start up namelijk van de grond af opzetten. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Een goede spreiding zorgt er dus voor dat je op meerdere paarden tegelijk wet. Mochten er een paar falen dan blijven er normaliter altijd startups over die wel succesvol worden. Om succesvol te worden in het investeren in start ups is het belangrijk om goed te verdiepen in het product, het team, mogelijk aanwezige patenten en de markt waarin het zich verkeerd.

 

Geld investeren in goud

Geld investeren in goud is een veel voorkomende manier van beleggen. Beleggen in goud kan op meerdere manieren. Zo kunt u beleggen in aandelen of derivaten die samenhangen met goud. U kunt fysiek goud kopen en ergens veilig opslaan, maar het is ook mogelijk om te beleggen via een fonds of een tracker. Er wordt veelal gekozen voor het beleggen in aandelen m.b.t. goud. Deze kunnen gekocht worden via partijen zoals de Giro.

Geld investeren in vastgoed

Het investeren van geld in vastgoed is op de lange termijn een zeer veilige manier van beleggen. Over een tijdsspanne van 30 jaar stijgt de gemiddelde waarde van vastgoed altijd. Maar naast de waardestijging bent u daarnaast verzekerd van maandelijkse inkomsten uit de huurstromen. Dit zorgt voor een direct vast rendement op de ingelegde gelden. Het is ook mogelijk om te beleggen in vastgoedfonds. Beleggen via een fonds is vaak minder risicovol. Daartegenover staat dat de rendementen lager zijn en u nooit echt zelf eigenaar bent van de panden zelf.

Geld investeren in goud

Geld investeren in goud is een veel voorkomende manier van beleggen. Beleggen in goud kan op meerdere manieren. Zo kunt u beleggen in aandelen of derivaten die samenhangen met goud. U kunt fysiek goud kopen en ergens veilig opslaan, maar het is ook mogelijk om te beleggen via een fonds of een tracker. Er wordt veelal gekozen voor het beleggen in aandelen m.b.t. goud. Deze kunnen gekocht worden via partijen zoals de Giro.

Geld investeren in vastgoed

Wat is nu echt de beste investering? Wat zijn op dit moment goede investeringen? Dit zijn vragen die met regelmaat gesteld worden. Echter is daar nooit een correct antwoord op. De ene persoon zoekt namelijk het hoogste rendement en de ander is meer op zoek naar veiligheid en zekerheid. Voor iedereen kan de beste investering dus anders zijn. Goud is bijvoorbeeld een beleggingsproduct waarin geïnvesteerd wordt als de financiële markten instabiel blijken. Goud is dan the safe haven. Dit zie je dan ook direct terug in de waardestijging van goud.

Geld investeren in bedrijven

Investeren in bedrijven wordt steeds vaker gedaan en dit kan in veel gevallen een redelijk veilige manier van beleggen zijn. Er zijn veel bedrijven die al tientallen jaren bestaan en groeigeld ophalen. Dit is geld voor nieuwe investeringen en het bedrijf op deze manier te kunnen uitbreiden. U investeert dan al in reeds bestaande bedrijven met een bewezen trackrecord die focussen op groei. Dit is alleen maar positief nieuws zou u dus zeggen. Dit is het zeker. Het enige nadeel van investeren in bedrijven is dat wanneer er een nieuwe manager komt of wanneer er een koerswijziging ontstaat dat dit groot effect kan hebben op de stabiliteit van het bedrijf. Let daarom goed op wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe General Manager komt. Is de opvolger wel net zo goed als zijn voorganger? Dit zijn belangrijke onderzoeken.

Geld investeren in vakantiewoningen

Investeren in vakantiewoningen is een investeringsmogelijkheid waarvan wij het volgende zeggen: investeren in vakantiewoningen is alleen interessant wanneer u de voornemens heeft om er zelf ook veel van gebruik wenst te maken. Zo heeft u zelf een gratis vakantieadres en kunt u het buiten deze tijden om verhuren via kanalen als AIRBNB. Geld investeren in vakantiewoningen om alleen te exploiteren kan zeer rendabel zijn. Echter komt er ook veel bij kijken en is het in de meeste gevallen interessanter om uw geld te steken in residentieel vastgoed. De waarde van een vakantiewoning stijgt namelijk een stuk minder snel dan de woningen op de reguliere woningmarkt.

Geld investeren in olie

Om te investeren in olie is het belangrijk om de markt goed in de gaten te houden. De oliemarkt kan namelijk van het een op andere moment kritiek zijn. Denk bijvoorbeeld bij het ontstaan van een oorlog of wanneer de productie wordt verlaagd of opgeschroefd. Nieuwsberichten kunnen een groot effect hebben op de olieprijzen. Wanneer u investeert in olie dan is het dus belangrijk om hier actief mee bezig te zijn. Wanneer u bijvoorbeeld belegt in aandelen van een bedrijf als Coca-Cola, dan kunt u kijken naar de lange termijnvisie. Bij een product als olie heeft een crisis als de Coronacrisis direct invloed op de waarde van het product.

 
 

Hoe kunt u uw geld investeren met Sons Real Estate.

Sons Real Estate biedt haar eigen losse panden aan op Vastgoedplaats. Dit is een online platform waar vraag en aanbod van vastgoed bij elkaar komt. U kunt hier bezichtigingen inplannen bij panden waarop u mogelijk een bod wilt uitbrengen.

Een andere mogelijkheid bij Sons Real Estate is om een partnership aan te gaan. Wij bieden exclusieve partnerships aan vanaf 500k. Wij bouwen tijdens deze partnership gezamenlijk vastgoedportefeuilles op. Met onze jarenlange ervaring en kennis bent u direct verzekerd van de beste courtante beleggingspanden.

Voor- en nadelen geld investeren

Om de juiste overweging te maken is het belangrijk om alle voor- en nadelen per beleggingsvorm op een rij te zetten. Vervolgens streept u alle beleggingsvormen af waar u geen enkele feeling bij heeft. Na u zich goed ingelezen te hebben kunt u aan de hand van de voor- en nadelen die voor u het hoogst meewegen een weloverwogen beslissing maken. Vervolgens kunt u starten met het opstellen van een beleggingsstrategie. Ook is het mogelijk om onder begeleiding te beleggen in het beleggingsproduct dat bij u past. In elke branche zijn er wel grote partijen die u kunnen begeleiden met het investeren van uw gelden. Let wel op: Doe goed onderzoek naar deze partijen en ga alleen in zee met gerenommeerde bedrijven met een bewezen trackrecord.

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen:

  • Wij begeleiden en adviseren u tijdens de bezichtigingen van panden.

  • We maken berekeningen van de te verwachten verbouwingskosten en eventuele te verwachten onderhoudskosten indien van toepassing.

  • We maken rendementsberekeningen voor u aan de hand van onze huurprijsberekening.

  • We vragen alle benodigde stukken op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadastrale recherche e.d..

  • Bieden op het pand. We kunnen de prijsonderhandeling voor u uitvoeren en ontbindende voorwaarden toevoegen.

  • We voeren een juridische controleren uit op de koopovereenkomst op eventuele onjuistheden en gebreken.

  • We verhuren het beleggingspand, en kunnen indien gewenst ook het vastgoed beheren.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Exclusief partnership 500k + 

Onze dienstverlening

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende mogelijkheden en advies
Alle soorten vastgoed
Van begin tot eind ontzorgd
Vast aanspreekpunt voor uw vragen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Beleggen in vastgoed?

Leren beleggen in vastgoed? Lees meer over hoe je dit het beste kan aanpakken in het volgende artikel:

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!