Beleggingspand Gouda verkopen of kopen? Sons Real Estate
Beleggingspanden Gouda

Beleggingspand in Gouda kopen of uw pand verkopen?

Beleggingspanden gouda

Gespecialiseerd in beleggingspanden

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meld u aan!

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van jouw woning.

Beleggingspanden Gouda

Sons Real Estate is Nederlands' grootste netwerk met vastgoedbeleggers waar Sons Real Estate haar beleggingspanden middels 'stille verkoop' aanbiedt. Voor het verkopen met maximaal resultaat van uw beleggingsobject bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres!En zoekt u zelf een geschikt beleggingspand, dan kunt u zich kosteloos aanmelden om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe beleggingspanden. Geef hierbij zo nauwkeurig door wat voor panden voldoen aan uw wensen. Waarom? Wij bieden geen massa verkoop aan op basis van mailings, maar ons kenmerk is dat wij gericht onze beleggingspanden aanbieden 'aan de juiste kopers'. Hiermee hopen wij u enkel van kwaliteit beleggingspanden te kunnen voorzien. Daarnaast vinden wij altijd de juiste koper. Sons Real Estate is:

"De verbindende schakel tussen verkoper en koper van alle soorten beleggingsobjecten in Gouda & geheel Nederland"

Hoe werkt het?

1. U vraagt een gratis waardebepaling aan

2. U ontvangt een geschatte waarde

3. Indien akkoord, bieden wij uw beleggingspand aan binnen ons netwerk

Ontvangt u een goed bod, dan bent u van uw beleggingspand af! Ontvangt u geen goed bod binnen enkele weken, dan kunt u uiteraard kosteloos annuleren. Sons Real Estate rekent namelijk geen kosten aan de verkoper, maar berekent dit door aan de uiteindelijke koper. Zo bieden wij u een zorgeloze verkoop aan zonder verplichtingen of (verborgen) kosten. Wel zo eerlijk!


Beleggingspand aan- of verkopen?

Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop of verkoop van beleggingspanden.

 • Vrijblijvend gratis waardebepaling
 • Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
 • Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
 • Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
 • Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand

Zorgeloos & blijvend uw maandelijkse uitkeringen ontvangen

Bij het aankopen van een goede vastgoedbelegging komt heel veel kijken. Om geen onnodige grote risico’s te lopen is het daarom van groot belang dat er iemand is met veel ervaring en kennis van zaken. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen zo al snel achterhalen of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand geschikt is als belegging maken wij vervolgens een rendementsberekening om te bepalen of er voor u een goed rendement behaald kan worden. Zo bent u er zeker van dat het beleggingspand voldoet aan uw wensen en u vervolgens een passend bod kunt uitbrengen.

Huis laten schatten

Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier uw mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Beleggingspanden Gouda

Financieren van uw beleggingspand in Gouda

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Gouda en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspanden Gouda

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen of verkopen in Gouda met Sons Real Estate?

 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 • Grootste aanbod beleggingspanden in Gouda
 • Kennis van de markt en van alle wijken in Gouda
 • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Gouda, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
 • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgt en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Beleggingspanden Gouda

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 070 737 0462. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.


Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies voor uw situatie

Vanaf € 285,-

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten

€ 2.850,-

Huis kopen voor verhuur

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak

€ 1.175,-

arrow_drop_up arrow_drop_down