Leegstandsbeheer

Voor maatwerk leegstandsbeheer voor alle soorten vastgoed en voor elk soort leegstaand pand of woning.

Uw partner bij beheren van alle soorten vastgoed en woningpanden

Waarom Sons Real Estate?

Voor elk leegstandsvraagstuk

Unieke wijze van benadering voor elk leegstandsvraagstuk

Beheer met rendement

Verzekerd van hoogst haalbare rendement bij leegstand

Geen arbeidskosten

Geen arbeidskosten voor het onderhouden/opfrissen van uw vastgoed

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding voor uw leegstandsbeheer

Gratis advies op maat

Kosteloos en vrijblijvend leegstandsadvies op maat

Beoordeeld met een 9.4
Gratis advies op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij denken direct met u mee

Vastgoedbeheer

Voor alle soorten leegstaande panden of ander vastgoed

Behoud van waarde

Voor het behouden van de waarde van uw pand

Vastgoed > Leegstandsbeheer

Leegstandsbeheer

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij voor uw leegstandsbeheer? Sons Real Estate is uw partner bij leegstandsbeheer. Leegstand heeft veel nadelige gevolgen en het is daarom van noodzakelijk belang om dit probleem op de juiste manier aan te pakken. Sons Real Estate heeft een landelijke dekking, en kan dus op elke locatie het beheer voor u uit handen nemen.

Wij zijn zeer actief in grootstedelijke gebieden binnen de provincies, maar mede door onze nauwe contacten binnen de kleinere gemeentes zijn wij ook daar actief. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover!


Door actief de kansen en bedreigingen per situatie te analyseren en vastgoedadvies op maat aan te bieden zorgen wij ervoor dat uw leegstand wordt omgezet in rendement. Sons Real Estate leegstandsbeheer staat dag en nacht voor u klaar!

Onze werkwijze bij leegstandsbeheer

Onze werkwijze bij leegstandsbeheer is per project uniek. Wij maken per casus een eigen plan van aanpak. Veel voorkomende oplossingen zijn tijdelijke verhuur, anti-kraak en match making. Echter bieden wij nog vele andere passende oplossingen. Doordat wij al vele casussen hebben gehad, weten wij voor elk project welke oplossing het meest passend is. Zo weten wij voor u het maximale rendement uit uw leegstand te behalen.

Zo kan het zijn dat het pand wat leegstaat een enorme opfrisbeurt nodig heeft. Wij kunnen er dan bouw gerelateerde arbeidsmigranten in vestigen. Zo kunnen zij het pand voorzien van een nette schilderbeurt, onderhoudsbeurt en/of andere verbouwing om het pand weer in perfecte staat te brengen. Zo betalen zij u lagere huurkosten en heeft u het voordeel dat zij tegen de inkoopprijs uw pand onderhouden en verbeteren.

Zo wordt uw pand verbouwd zonder dat u betaald voor de arbeidskosten, en ontvangt u tevens ook huur voor de huisvesting. Deze verbouwwerkzaamheden gebeuren uiteraard altijd in samenwerking met één van onze projectleiders. Wij beschikken tevens over een bouwbedrijf en weten u daardoor tijdens zo een project compleet te ontzorgen. Mocht er dan een potentiële huurder in beeld komen, dan bent u verzekerd van een representatief en een zo goed als nieuw pand.

Studentenhuisvesting

Een andere oplossing is dat er op een bepaalde locatie tijdelijke studentenhuisvesting wordt verzorgd omdat hier in de desbetreffende omgeving een enorm tekort aan is. Tijdens deze huisvesting wordt er een corveelijst opgesteld. Heeft u bijvoorbeeld een groot terrein dan wordt dit door de studenten aan de hand van de corveelijst goed onderhouden en wordt het gebouw van zowel buiten als binnen wekelijks goed schoongemaakt en gereinigd. Zo zorgt u ervoor dat er geen krakers uw pand indringen en het pand niet in vervallen staat komt te staan. Bovendien ontvangt u daarbij ook nog eens goede huurinkomsten.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog een legio aan verschillende oplossingen voor uw leegstand. Wilt u weten welke oplossing wij u kunnen bieden voor uw leegstand? Neem dan graag contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en onze adviezen te bespreken.

Welke diensten bieden wij voor uw leegstandsbeheer

Waarom kiezen voor het leegstandsbeheer van Sons Real Estate?

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!