Leegstandsbeheer Sons Real Estate | Voor alle soorten panden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Leegstandsbeheer

Leegstandsbeheer

Uw partner voor het beheren van alle soorten vastgoed

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

a

Vastgoedbeheer

Voor alle soorten leegstaande panden

Behoud van waarde

Voor het behouden van de waarde van uw pand

Leegstandsbeheer

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij voor uw leegstandsbeheer? Sons Real Estate is gespecialiseerd in leegstandsbeheer. Leegstand heeft veel nadelige gevolgen en het is daarom van noodzakelijk belang om dit probleem op de juiste manier aan te pakken. Sons Real Estate is hoofzakelijk actief in de Randstad, in en rondom de steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Leiden. Ook voor leegstandsbeheer in de middelgrote plaatsen kunt u bij ons terecht, zoals Eindhoven, Breda of Zwolle. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover!


Door actief de kansen en bedreigingen per situatie te analyseren en vastgoedadvies aan te bieden zorgen wij ervoor dat uw leegstand wordt omgezet in rendement.


Onze werkwijze bij leegstandsbeheer

Onze werkwijze bij leegstandsbeheer is per project uniek, wij maken per situatie een plan van aanpak. Veel voorkomende oplossingen zijn tijdelijke verhuur, anti-kraak en match making. Echter bieden wij nog vele andere passende oplossingen. Doordat wij al vele cases hebben gehad, weten wij voor elk project welke oplossing het meest passend is. Zo weten wij voor u het maximale rendement uit uw leegstand te behalen.

Zo kan het zijn dat het pand wat leegstaat een enorme opfrisbeurt nodig heeft. Wij kunnen er dan bouw gerelateerde arbeidsmigranten in vestigen. Zo kunnen zij het pand voorzien van een nette schilderbeurt, onderhoudsbeurt en/of andere verbouwing om het pand weer in perfecte staat te brengen. Zo betalen zij u lagere huurkosten en heeft u het voordeel dat zij tegen de inkoopprijs uw pand opknappen.

Zo wordt uw pand verbouwd zonder dat u betaald voor de arbeidskosten, en ontvangt u tevens ook huur voor de huisvesting. Deze verbouw werkzaamheden gebeuren uiteraard altijd in samenwerking met één van onze projectleiders. Wij beschikken tevens over een bouwbedrijf en weten daardoor u tijdens zo een project compleet te ontzorgen. Mocht er dan een potentiële huurder in beeld komen, dan bent u verzekerd van een representatief en een zo goed als nieuw bedrijfspand.

Studentenhuisvesting

Studentenhuisvesting

Een andere oplossing is dat er op een bepaalde locatie tijdelijke studentenhuisvesting wordt verzorgd omdat hier in de desbetreffende omgeving een enorm tekort aan is. Tijdens deze huisvesting wordt er een corveelijst opgesteld. Heeft u bijvoorbeeld een groot terrein dan wordt dit door de studenten aan de hand van de corveelijst goed onderhouden en wordt het gebouw van zowel buiten als binnen wekelijks goed schoongemaakt en gereinigd. Zo zorgt u ervoor dat er geen krakers uw pand indringen en het pand niet in vervallen staat komt te staan. Bovendien ontvangt u daarbij ook nog eens goede huurinkomsten.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog een legio aan verschillende oplossingen voor uw leegstand. Wilt u weten welke oplossing wij u kunnen bieden voor uw leegstand? Neem dan graag contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en onze adviezen te bespreken.

Welke diensten bieden wij voor uw leegstandsbeheer

 • Vastgoedonderhoud
 • Pandbeveiliging
 • Technisch beheer
 • Plaatsen van tijdelijke huurders/bewoners
 • Energiemanagement
 • Financieel en administratief beheer
 • Vastgoedtransformatie
 • Technisch beheer
 • Vastgoed/onroerend goed ontwikkeling

Waarom kiezen voor het leegstandsbeheer van Sons Real Estate?

 • Unieke wijze van benadering voor elk leegstandsvraagstuk
 • Verzekerd van hoogst haalbare rendement bij leegstand
 • Geen arbeidskosten voor het onderhouden/opfrissen van uw vastgoed
 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding voor uw leegstandsbeheer
 • Kosteloos en vrijblijvend leegstandsadvies op maat
 • Wij werken in de gehele randstad en de grote steden buiten de randstad van Den Haag, Rotterdam, Eindhoven tot Zwolle.
 • Leegstandsbeheer wordt aangeboden als onderdeel uit ons vastgoedbeheer aanbod

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?