Leegstandsbeheer

Voor maatwerk leegstandsbeheer voor alle soorten vastgoed en voor elk soort leegstaand pand of woning.
Voor vastgoed- en leegstandsbeheer van alle soorten vastgoed

Unieke wijze van benadering voor elk leegstandsvraagstuk

Voor elk leegstandsvraagstuk

Verzekerd van hoogst haalbare rendement bij leegstand

Geen arbeidskosten voor het onderhouden/opfrissen van uw vastgoed

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding voor uw leegstandsbeheer

Kosteloos en vrijblijvend leegstandsadvies op maat

Gratis advies op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij denken direct met u mee

Vastgoedbeheer

Voor alle soorten leegstaande panden of ander vastgoed

Behoud van waarde

Voor het behouden van de waarde van uw pand

Leegstandsbeheer

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij voor uw leegstandsbeheer? Sons Real Estate is uw partner bij leegstandsbeheer. Leegstand heeft veel nadelige gevolgen en het is daarom van noodzakelijk belang om dit probleem op de juiste manier aan te pakken. Sons Real Estate heeft een landelijke dekking, en kan dus op elke locatie het beheer voor u uit handen nemen.

Wij zijn zeer actief in grootstedelijke gebieden binnen de provincies, maar mede door onze nauwe contacten binnen de kleinere gemeentes zijn wij ook daar actief. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover!

Door actief de kansen en bedreigingen per situatie te analyseren en vastgoedadvies op maat aan te bieden zorgen wij ervoor dat uw leegstand wordt omgezet in rendement. Sons Real Estate leegstandsbeheer staat dag en nacht voor u klaar! Ook voor een verkoop van een leegstaand huis bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werkwijze bij leegstandsbeheer

Onze werkwijze bij leegstandsbeheer is per project uniek. Wij maken per casus een eigen plan van aanpak. Veel voorkomende oplossingen zijn tijdelijke verhuur, anti-kraak en match making. Echter bieden wij nog vele andere passende oplossingen. Doordat wij al vele casussen hebben gehad, weten wij voor elk project welke oplossing het meest passend is. Zo weten wij voor u het maximale rendement uit uw leegstand te behalen.

Zo kan het zijn dat het pand wat leegstaat een enorme opfrisbeurt nodig heeft. Wij kunnen er dan bouw gerelateerde arbeidsmigranten in vestigen. Zo kunnen zij het pand voorzien van een nette schilderbeurt, onderhoudsbeurt en/of andere verbouwing om het pand weer in perfecte staat te brengen. Zo betalen zij u lagere huurkosten en heeft u het voordeel dat zij tegen de inkoopprijs uw pand onderhouden en verbeteren.

Zo wordt uw pand verbouwd zonder dat u betaald voor de arbeidskosten, en ontvangt u tevens ook huur voor de huisvesting. Deze verbouwwerkzaamheden gebeuren uiteraard altijd in samenwerking met één van onze projectleiders. Wij beschikken tevens over een bouwbedrijf en weten u daardoor tijdens zo een project compleet te ontzorgen. Mocht er dan een potentiële huurder in beeld komen, dan bent u verzekerd van een representatief en een zo goed als nieuw pand.

Studentenhuisvesting

Een andere oplossing is dat er op een bepaalde locatie tijdelijke studentenhuisvesting wordt verzorgd omdat hier in de desbetreffende omgeving een enorm tekort aan is. Tijdens deze huisvesting wordt er een corveelijst opgesteld. Heeft u bijvoorbeeld een groot terrein dan wordt dit door de studenten aan de hand van de corveelijst goed onderhouden en wordt het gebouw van zowel buiten als binnen wekelijks goed schoongemaakt en gereinigd. Zo zorgt u ervoor dat er geen krakers uw pand indringen en het pand niet in vervallen staat komt te staan. Bovendien ontvangt u daarbij ook nog eens goede huurinkomsten.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog een legio aan verschillende oplossingen voor uw leegstand. Wilt u weten welke oplossing wij u kunnen bieden voor uw leegstand? Neem dan graag contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en onze adviezen te bespreken.

Welke diensten bieden wij voor uw leegstandsbeheer

Waarom kiezen voor het leegstandsbeheer van Sons Real Estate?

De aankoop van een pand bestaat uit de volgende stappen:

  • Wij begeleiden en adviseren u tijdens de bezichtigingen van panden.

  • We maken berekeningen van de te verwachten verbouwingskosten en eventuele te verwachten onderhoudskosten indien van toepassing.

  • We maken rendementsberekeningen voor u aan de hand van onze huurprijsberekening.

  • We vragen alle benodigde stukken op zoals bestemmingsplan, bodemonderzoek, kadastrale recherche e.d..

  • Bieden op het pand. We kunnen de prijsonderhandeling voor u uitvoeren en ontbindende voorwaarden toevoegen.

  • We voeren een juridische controleren uit op de koopovereenkomst op eventuele onjuistheden en gebreken.

  • We verhuren het beleggingspand, en kunnen indien gewenst ook het vastgoed beheren.

Populaire vastgoed diensten Sons Real Estate

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten € 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak. € 1.175,-

5/5

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Voor alle soorten vastgoed
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!