Leegstandsbeheer Den Haag

Voor maatwerk leegstandsbeheer in en rondom Den Haag. Voor elk soort pand, woning of ander vastgoed.

Uw partner bij beheren van alle soorten vastgoed en woningpanden

Waarom Sons Real Estate?

Voor elk leegstandsvraagstuk

Unieke wijze van benadering voor elk leegstandsvraagstuk

Beheer met rendement

Verzekerd van hoogst haalbare rendement bij leegstand

Geen arbeidskosten

Geen arbeidskosten voor het onderhouden/opfrissen van uw vastgoed

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding voor uw leegstandsbeheer

Gratis advies op maat

Kosteloos en vrijblijvend leegstandsadvies op maat

Beoordeeld met een 9.4
Gratis advies op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij denken direct met u mee

Vastgoedbeheer

Voor alle soorten leegstaande panden of ander vastgoed

Behoud van waarde

Voor het behouden van de waarde van uw pand

Vastgoed > Leegstandsbeheer > Den Haag

Leegstandsbeheer Den Haag

Als u op zoek bent naar een ervaren & betrouwbare partner voor het laten beheren van uw leegstaande bedrijfspanden of woningpanden. Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Leegstandsbeheer zorgt ervoor dat de waarde van uw pand behouden blijft. Leegstand kent vele nadelige gevolgen en het is zaak dat u deze nadelen zoveel mogelijk voorkomt door deze met de juiste aanpak te bestrijden. 

Sons Real Estate is hoofdzakelijk actief in de Randstad, in en rondom de steden RotterdamDen Haag, Amsterdam, Utrecht en Leiden. Ook voor leegstandsbeheer in de middelgrote plaatsen kunt u bij ons terecht, zoals Eindhoven, Breda of Zwolle. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie hierover!

Sons Real Estate analyseert actief alle kansen en bedreigingen. Wij bieden hiervoor het juiste vastgoedadvies. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw leegstand wordt omgezet in rendement.

Onze werkwijze bij leegstandsbeheer in Den Haag

Bij leegstandsbeheer hanteren wij een aanpak op maat. Per situatie maken wij een uniek plan van aanpak op. Veel voorkomende oplossingen zijn tijdelijke verhuur, anti-kraak en match making. Echter bieden wij nog vele andere passende oplossingen. Doordat wij al vele cases hebben gehad, weten wij voor elk project welke oplossing het meest passend is. Op deze manier behalen wij het maximale rendement uit uw leegstand!

Zo kan het zijn dat het leegstaande pand een enorme opfrisbeurt nodig heeft. Wij kunnen er dan bouw gerelateerde arbeidsmigranten in vestigen. Zo kunnen zij het pand voorzien van een nette schilderbeurt, onderhoudsbeurt en/of andere verbouwing om het pand weer in perfecte staat te brengen. Zo betalen zij u lagere huurkosten en heeft u het voordeel dat zij tegen de inkoopprijs uw pand opknappen.

Zo wordt uw pand verbouwd zonder dat u betaald voor de arbeidskosten, en ontvangt u tevens ook huur voor de huisvesting. Deze verbouw werkzaamheden gebeuren uiteraard altijd in samenwerking met één van onze projectleiders. Wij beschikken tevens over een bouwbedrijf en weten daardoor u tijdens zo een project compleet te ontzorgen. Mocht er dan een potentiële huurder in beeld komen, dan bent u verzekerd van een representatief en een zo goed als nieuw bedrijfspand.

Studentenhuisvesting

Een andere oplossing is dat er op een bepaalde locatie tijdelijke studentenhuisvesting wordt verzorgd omdat hier in de desbetreffende omgeving een enorm tekort aan is. Tijdens deze huisvesting wordt er een corveelijst opgesteld. Heeft u bijvoorbeeld een groot terrein dan wordt dit door de studenten aan de hand van de corveelijst goed onderhouden en wordt het gebouw van zowel buiten als binnen wekelijks goed schoongemaakt en gereinigd. Zo zorgt u ervoor dat er geen krakers uw pand indringen en het pand niet in vervallen staat komt te staan. Bovendien ontvangt u daarbij ook nog eens goede huurinkomsten.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog een legio aan verschillende oplossingen voor uw leegstand. Wilt u weten welke oplossing wij u kunnen bieden voor uw leegstand? Neem dan graag contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en onze adviezen te bespreken.

Welke diensten bieden wij voor uw leegstandsbeheer

Waarom kiezen voor het leegstandsbeheer van Sons Real Estate?

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!