Beleggingspanden Maastricht verkopen of (aan)kopen?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Gespecialiseerd in beleggingspanden in  Maastricht

Beoordeeld met een 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meld u aan!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspand Maastricht

Beleggingspand kopen of verkopen in Maastricht? Dan bent u bij Sons Real Estate op het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod aan beleggingspanden in Maastricht. Door ons grote netwerk aan beleggers, woningcorporaties, stichtingen, makelaars en andere vastgoed aanbieders, beschikken wij het gehele jaar door over courante beleggingspanden in en rondom Maastricht. 

Gespecialiseerd in verhuur beheer en beheer

Tevens nemen wij indien gewenst ook het beheer van uw vastgoed uit handen, zo innen wij de huurpenningen, onderhouden het contact met de huurders en onderhouden het pand. Zo kunt u zich dus bezighouden met voor u belangrijkere zaken. Wij helpen u te investeren in het juiste beleggingspand en regelen alles van A tot Z. Denk hierbij aan het vinden van huurders, het opstellen van huurdersovereenkomsten, het onderhandelen over het pand en het opstellen van het koopcontract.

Sons helpt u bij het vinden van een beleggingsobject

Naast ons eigen aanbod helpen wij, als aankoopmakelaar, onze klanten bij het vinden en aankopen van beleggingspanden in Maastricht. Aan de hand van uw wensen gaan wij via verschillende kanalen op zoek naar een beleggingspand dat aansluit op uw wensen. Of u nu op zoekt bent naar een beleggingspand voor zakelijk verhuur, verhuur aan expats of studentenkamerverhuur, wij vinden altijd een courant beleggingspand dat aansluit op uw wensen en wat zal resulteren in een succesvolle investering met hoog rendement.

Daarnaast handelen wij in beleggingspanden die wij zelf aankopen, renoveren, klaarmaken voor de verhuur en deze vervolgens weer aanbieden aan beleggers. Wij kopen alleen beleggingspanden op locaties die geschikt zijn voor verhuur en bovendien een flink rendement opleveren. Een beleggingspand in Maastricht levert namelijk al gauw een gemiddeld rendement van tussen de 7 en 8 procent exclusief g/w/l/ exclusief eventuele waardestijging van het beleggingspand.

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

 • Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop of verkoop van beleggingspanden.
 • Vrijblijvend gratis waardebepaling
 • Verkoop beleggingspand discreet middels 'stille verkoop'
 • Persoonlijk op de hoogte blijven van ons aanbod 'stille verkoop'
 • Bod zonder voorbehoud van financiering mogelijk
 • Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand

Zorgeloos & blijvend uw maandelijkse uitkeringen ontvangen

Bij het aankopen van een goede vastgoedbelegging komt heel veel kijken. Om geen onnodige grote risico’s te lopen is het daarom van groot belang dat er iemand is met veel ervaring en kennis van zaken. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen zo al snel achterhalen of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand geschikt is als belegging maken wij vervolgens een rendementsberekening om te bepalen of er voor u een goed rendement behaald kan worden. Zo bent u er zeker van dat het beleggingspand voldoet aan uw wensen en u vervolgens een passend bod kunt uitbrengen.

null


Financieren van uw beleggingspand in Maastricht

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Maastricht en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Waarom een beleggingspand kopen in Maastricht met Sons Real Estate?

 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 • Grootste aanbod beleggingspanden in Maastricht
 • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Maastricht, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
 • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.


Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 070 737 0462. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.