Gespecialiseerd in beleggingspanden in Enschede

Voor het beheer,d e aankoop of verkoop van elk soort beleggingspand in of rondom Enschede

Uw partner voor de aankoop en verkoop van beleggingspanden in Den Bosch!

Aan- of verkopen van een beleggingspand?

Grootste netwerk van beleggers, woningcorporaties, makelaars en instellingen. Zo beschikken wij over het grootste aanbod panden en grootste beleggersnetwerk voor een snelle verkoop van beleggingspanden.
Wij brengen geen kosten in rekening bij verkopers.
Jarenlange ervaring in de aan en verkoop van beleggingspanden, dus veel marktkennis
Kopers die snel kunnen schakelen, biedingen zonder voorbehouden
Wij regelen alles van A tot Z voor uw beleggingspand
Grootste aanbod beleggingspanden in Enschede
Beoordeeld met een 9.4
Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meldt u aan!

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspanden Enschede verkopen of kopen?

Uw beleggingspand verkopen of bent u juist op zoek naar beleggingspanden in Enschede? Sons Real Estate is uw partner bij de aan of verkoop van beleggingspanden. Wij verkopen zowel verhuurde als onverhuurde beleggingspanden in Enschede. Of het nu gaat om losse beleggingspanden, complete portefeuilles of transformatiepanden; wij hebben voor elk type vastgoed de meest geschikte koper. Zo brengen wij kopers en verkopers van beleggingspanden in Enschede bij elkaar om een soepele en vlotte transactie tot stand te brengen.

Beleggingspanden te koop Enschede

De beleggingspanden die wij te koop aanbieden in Enschede worden allen middels ‘stille verkoop’ aangeboden. Deze panden komen dus niet op de openbare markt terecht en worden persoonlijk aangeboden en mogelijk geïnteresseerde beleggers. Zo worden de panden dus niet wijd verspreid over de markt, waardoor de interesse hoog blijft en de panden schaars. Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons aanbod dan kunt u zich aanmelden en wordt u gescreend en bij akkoord toegevoegd aan ons netwerk.

Welk type panden verkopen wij aan onze beleggers

Zorgeloos & blijvend uw maandelijkse uitkeringen ontvangen

Bij het aankopen van een goede vastgoedbelegging komt heel veel kijken. Om geen onnodige grote risico’s te lopen is het daarom van groot belang dat er iemand is met veel ervaring en kennis van zaken. Dankzij onze jarenlange vastgoedervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen zo al snel achterhalen of een pand geschikt is als belegging. Wanneer het pand geschikt is als belegging maken wij vervolgens een rendementsberekening om te bepalen of er voor u een goed rendement behaald kan worden. Zo bent u er zeker van dat het beleggingspand voldoet aan uw wensen en u vervolgens een passend bod kunt uitbrengen.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Financieren van uw beleggingspand in Enschede

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Enschede en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen in Enschede met Sons Real Estate?

Ook in steden als ZwolleMaastrichtWageningen of Nijmegen beschikt Sons Real Estate regelmatig over een aanbod aan Enschede.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in ‘stille verkoop’ 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 085 004 7350. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.

Mogelijkheden Sons Real Estate

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!