Beleggingspand Enschede verkopen of kopen? Sons Real Estate
beleggingpand-enschede

Sons Real Estate geeft advies

beleggingpand-enschede

Gespecialiseerd in beleggingspanden in Enschede

beste huis bod

Panden in alle staten

Bij ons kunt u terecht voor alle staten en bouwjaren van uw pand!

4

Stille verkoop

Beleggingsobjecten aanbod middels 'stille verkoop'. Meld u aan!

3

De beste prijs!

Eerlijke waardebepaling dankzij groot netwerk investeerders

Beleggingspanden Enschede verkopen of kopen?

Uw beleggingspand verkopen of bent u juist op zoek naar beleggingspanden in Enschede? Sons Real Estate is uw partner bij de aan of verkoop van beleggingspanden. Wij verkopen zowel verhuurde als onverhuurde beleggingspanden in Enschede. Of het nu gaat om losse beleggingspanden, complete portefeuilles of transformatiepanden; wij hebben voor elk type vastgoed de meest geschikte koper. Zo brengen wij kopers en verkopers van beleggingspanden in Enschede bij elkaar om een soepele en vlotte transactie tot stand te brengen.Beleggingspanden te koop Enschede

De beleggingspanden die wij te koop aanbieden in Enschede worden allen middels ‘stille verkoop’ aangeboden. Deze panden komen dus niet op de openbare markt terecht en worden persoonlijk aangeboden en mogelijk geïnteresseerde beleggers. Zo worden de panden dus niet wijd verspreid over de markt, waardoor de interesse hoog blijft en de panden schaars. Wilt u op de hoogte worden gehouden van ons aanbod dan kunt u zich aanmelden en wordt u gescreend en bij akkoord toegevoegd aan ons netwerk.


beleggingspand enschede

Voordelen om uw beleggingspand in Enschede te kopen of verkopen via Sons Real Estate

 • Grootste netwerk van beleggers, woningcorporaties, makelaars en instellingen. Zo beschikken wij over het grootste aanbod panden en grootste beleggersnetwerk voor een snelle verkoop van beleggingspanden.
 • Wij brengen geen kosten in rekening bij verkopers.
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9
 • Jarenlange ervaring in de aan en verkoop van beleggingspanden, dus veel marktkennis
 • Kopers die snel kunnen schakelen, biedingen zonder voorbehouden
 • Het volledige traject compleet ontzorgd


Welk type panden verkopen wij aan onze beleggers

 • Appartementen, zowel verhuurd als onverhuurd
 • Woonhuizen in zowel goede als zeer slechte staat
 • Vastgoedportefeuilles
 • Studio’s
 • Kamerverhuurpanden
 • Gehele woonblokken
 • Sociale huurwoningen
 • Zakelijk vastgoed, zoals bedrijfspanden, kantoorpanden en horecapandenBeleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier uw mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
beleggingspand enschede

Financieren van uw beleggingspand in Enschede

Wilt u een beleggingspand of een volledige woningportefeuille aankopen in Enschede en heeft u daar een financiering voor nodig? Ook bij de financiering van uw beleggingspand zijn wij u graag van dienst. Wij vergelijken alle aanbieders van vastgoedhypotheken, op voorwaarden, rente en aflossing. Zo bent u verzekerd van de meest passende vastgoedhypotheek op uw beleggingspand.

beleggingspand enschede

Beleggingspand Financieren

Heeft u een beleggingspand op het oog en wilt u deze financieren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er slechts een aantal banken in Nederland die beleggingspand hypotheken verstrekken. Echter kunt u niet direct terecht bij alle partijen. Dit gaat namelijk via een tussenpersoon. Bekende beleggingshypotheekverstrekkers zijn de NIBC, RNHB, Domivest en ING.

Vroeger kon u ook bij de Rabobank uw beleggingspand financieren, echter zijn zij er enkele maanden geleden mee gestopt. De Rabobank heeft er voor gekozen om geen lening meer te vertrekken voor beleggingspanden omdat het een te hoog risico met zich meebrengt. U kunt dus alleen nog maar geld lenen voor een beleggingspand bij de bovenstaande beleggingsbanken.

Bij deze partijen kunt u al een hypotheek krijgen tot 70% a 80% van de taxatiewaarde van het pand. Er dienen dus altijd een eigen inbreng te worden meegebracht bij de aankoop van een beleggingspand. Wij adviseren onze beleggers als onafhankelijk tussenpersoon bij het kiezen van de hypotheekverstrekker die het meest aantrekkelijke hypotheekvoorstel  voor uw beleggingspand kan aanbieden. Houdt u er wel rekening mee dat de hypotheekrente van een beleggingspand aanzienlijk hoger ligt dan de hypotheek van uw eigen woning. De hypotheekrente ligt op dit moment namelijk tussen de 3,5% en 4%.

Waarom een beleggingspand kopen in Enschede met Sons Real Estate?

 • No Cure No Pay basis. Vinden wij geen beleggingspand dat aansluit op uw wensen dan zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 • Grootste aanbod beleggingspanden in Enschede. Ook in steden als ZwolleMaastricht, Wageningen of Nijmegen beschikt Sons Real Estate regelmatig over een aanbod aan Enschede.
 • Beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor wij precies weten wat de kosten zijn voor eventuele benodigde aanpassingen/verbouwingen van het pand. Bovendien kunnen wij deze verbouw werkzaamheden tegen de scherpste tarieven uitvoeren.
 • Beschikt over een groot netwerk aan huurders in Enschede, waardoor u ook in economische mindere tijden sneller aan een huurder komt.
 • We kunnen het complete beheer van uw vastgoed uit handen nemen. Denk hierbij aan het onderhoud, contactpersoon bij vragen, en incasseren van de huurpenningen. Zo bent u volledig ontzorgd en heeft u geen omkijken naar uw vastgoed.

Zoekopdracht beleggingspanden

Meldt u aan voor ons unieke aanbod panden in 'stille verkoop' 

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen vragen wij daarom altijd om een zoekopdracht bij ons neer te leggen. Hierin staat vermeld in welke prijsklasse u zoekt, het soort beleggingspanden, de locaties, uw rendementseisen en alle overige zaken die voor u van groot belang zijn. Uw zoekopdracht beheren wij in een beveiligde omgeving en wordt nooit openbaar gemaakt.

Wij houden u gericht op de hoogte op basis van uw zoekopdracht

In deze zoekopdracht staat dus precies omschreven wat u precies zoekt, zodat wij bij nieuw aanbod direct weten of er een pand tussen zit dat aansluit op uw wensen. Zo kunnen wij dus op zeer snelle en gemakkelijke wijze schakelen tussen vraag en aanbod.

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

beleggingspand enschede

Andere contactmogelijkheden

Graag komen wij in contact met u op de manier die ú wenst. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of via 070 737 0462. Wij zijn telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Ook kunt u altijd bij ons op kantoor terecht voor een kosteloos en vrijblijvend vastgoedadvies.

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies voor uw situatie

Vanaf € 285,-

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten

€ 2.850,-

Huis verkopen rotterdam

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak

€ 1.175,-

arrow_drop_up arrow_drop_down