Verhuurmakelaar in Den Haag

Verhuurmakelaar Sons Real Estate uit Den Haag helpt u bij het verhuren van uw vastgoed in of rondom Den Haag. Als vastgoedmakelaar beschikken wij over alle kennis, ervaring en een eigen huurdersnetwerk om uw huurproject tegen de beste voorwaarden. Zo regelen wij alles van A tot Z en u kunt rekenen op het beste vastgoedadvies. 

Sons Real Estate uw verhuurmakelaar voor zowel bedrijven als particulieren

Advies op maat

Maak gebruik van onze jarenlange kennis & ervaring

Groot huurders netwerk

Wij vinden passende huurders voor de beste voorwaarden

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Uw pand of woning verhuren in Den Haag?

Verhuurmakelaar Sons Real Estate uit Den Haag helpt u bij het verhuren van uw vastgoed in of rondom Den Haag. Als vastgoedmakelaar beschikken wij over alle kennis, ervaring en een eigen huurdersnetwerk om uw huurproject tegen de beste voorwaarden. Zo regelen wij alles van A tot Z en u kunt rekenen op het beste vastgoedadvies. 

In Den Haag is het verhuur van zowel bedrijfspanden als woningen een groot deel van de vastgoedmarkt. In alle delen van Den Haag worden bedrijfspanden verhuurt en in grote delen van de stad worden ook woningen verhuurd. Of een huis aan arbeidsmigranten of aan particuliere huurders, wij kijken naar de meest optimale situatie voor uw pand.

Voorbeelden verhuren van woningen of panden

  •  Verhuren van studentenkamers aan studenten
  •  Verhuren van kantoorpanden
  •  Verhuren van winkelpanden of winkelruimtes
  •  Verhuren van een tweede woning
  •  Verhuren van een leegstaand bedrijvenpand
  •  Verhuren aan arbeidsmigranten

Waarom verhuren met Sons Real Estate

Wij helpen bij verhuur van bedrijfspanden

Het is niet altijd mogelijk om een bedrijfspand direct te verhuren. Soms is een transformatie nodig, maar per gemeente wordt bepaald in welke buurten bedrijven of bijvoorbeeld studentenhuizen zich mogen vestigen. In veel gevallen is er een vergunning nodig en wij voorzien u op dit gebied ook van het juiste advies.

Werkwijze verhuurmakelaar Den Haag

1. Intake

Geef het adres van uw woning of pand door. Geef zoveel mogelijk informatie door. Mocht u advies nodig hebben, dan kunnen wij u adviseren op het gebied van vastgoed verhuur. U kunt namelijk op verschillende manieren verhuren. Zowel zakelijk als particulier. 

2. Aan de slag

Wij geven u advies over het beoogde verhuurtraject. Hierna zullen wij op zoek gaan naar geschikte huurders voor uw pand of woning. Gedurende de onderhandelingen, kan het zijn dat bepaalde zaken onderling moeten worden afgestemd. De bal ligt hier volledig bij onze verhuurmakelaars en zij zorgen er dan ook voor dat we met de juiste huurders aan de slag gaan.

3. Afronden

Na het vinden van de meest geschikte huurders, dan zal na de onderhandelingen het papierwerk geregeld moeten worden. En dit zal met grote zorg moeten worden gedaan. Denk aan belangrijke contractuele zaken zoals onderhoud, de optie om het vastgoed te kunnen aankopen of de verlengingstermijn.

4. Nazorg

Ook als alles loopt, blijven wij geïnteresseerd in uw huurproject. Heeft u advies nodig of heeft u ergens geen kennis van? Als vastgoed verhuurmakelaar kunt altijd advies bij ons inwinnen.

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies voor uw situatie

Vanaf € 285,-

5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten

€ 2.850,-

5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak

€ 1.175,-

5/5

Mogelijk relevante pagina’s

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!