Bedrijfsmakelaar Dordrecht

De bedrijfsmakelaar gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van onroerend goed in en rondom Dordrecht. Wij kopen alle soorten bedrijfspanden voor onze eigen portefeuille. Voor panden die niet in onze portefeuille passen, zorgen wij voor de juiste koper van uw bedrijfspand.

De offmarket bedrijfsmakelaar die een directe verkoop mogelijk maakt

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw bedrijfspand. Geen financieringsvoorbehoud.

Groot opkopersnetwerk

Past uw pand niet in onze eigen portefeuille? Wij hebben altijd een koper!

Geen makelaarskosten

Wij rekenen geen kosten en de vrijblijvende waardebepaling is gratis!

Bedrijfsmakelaar inhuren?

Zoekt u een bedrijfsmakelaar in Dordrecht voor de verkoop van uw bedrijfspand? Sons Real Estate is de makelaar die bedrijfspanden voor eigen rekening aankoopt. Zo bent u verzekerd van het beste bod op uw pand zonder enige vorm van makelaarskosten en onzekerheden.

Past uw bedrijfspand niet binnen onze portefeuille? Wij beschikken over een landelijk beleggingsnetwerk met internationaal opererende investeringsfondsen, waardoor wij voor vrijwel elk type pand de juiste kopende partij weten te vinden. Zo ontvangt u in 95% van de gevallen altijd een passend bod op uw pand.

Voor elk type pand rondom Dordrecht: van Sliedrecht tot Putterhoek

Bij ons kunt u dus met elk type pand terecht voor een directe verkoop; zowel verhuurd als onverhuurd vastgoed. Als bedrijfsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in commercieel onroerend goed. Wij zijn tevens in geheel Dordrecht actief bij de aan en verkoop van bedrijfspanden. Of u nu een pand in het Centrum op de Dordtse Kil, Groene Zoom, West of De Mijl wenst te verkopen. In elke wijk beschikken wij over actieve beleggers en ondernemers die klaar staan om uw pand over te nemen. Ook wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Papendrecht, Sliedrecht, Hendrik Ido Ambacht of Puttershoek zijn wij u graag van dienst.

"Hoe dichter bij Dordt, des te sneller uw bedrijfspand is verkocht!"

Kenmerken Sons Real Estate

Werkwijze Bedrijfsmakelaar Sons Real Estate Dordrecht

Na het ontvangen van de gegevens van uw pand nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij nemen het pand met u door en op basis van de ontvangen gegevens gaat onze taxateur aan de slag met het opstellen van een waardebepaling. Vervolgens nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezichtiging. Na het bezichtigen van uw pand ontvangt u na calculatie een bod op het pand. Wanneer het bod naar wens is kan de koopovereenkomst worden opgesteld. De stukken worden naar de notaris gestuurd en de overdrachtsdatum wordt ingepland. Op de overdrachtsdatum neemt u de sleutels van het pand mee en ontvangt u vervolgens de gelden op uw rekening.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

4.6/5

Meer dan +1800 vastgoedeigenaren gingen u voor!

Het vertrouwen van onze klanten is de hoeksteen van ons succes, waardoor we een van de grootste bedrijfsmakelaars van Nederland zijn geworden. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 voor zowel moderne aanpak als onze prijs-kwaliteitverhouding. Ruim +1800 vastgoedeigenaren gingen u al voor. Vraag hier een vrijblijvende waardebepaling aan. 

Kenmerken Sons Real Estate

Werkwijze Bedrijfsmakelaar Sons Real Estate

Na het ontvangen van de gegevens van uw pand nemen wij binnen één werkdag contact met u op. Wij nemen het pand met u door en op basis van de ontvangen gegevens gaat onze taxateur aan de slag met het opstellen van een waardebepaling. Vervolgens nemen wij contact met u op voor het inplannen van een bezichtiging. Na het bezichtigen van uw pand ontvangt u na calculatie een bod op het pand. Wanneer het bod naar wens is kan de koopovereenkomst worden opgesteld. De stukken worden naar de notaris gestuurd en de overdrachtsdatum wordt ingepland. Op de overdrachtsdatum neemt u de sleutels van het pand mee en ontvangt u vervolgens de gelden op uw rekening.

Welk type panden kopen wij? Alle soorten panden

Loodsen

Voor alle soorten loodsen. Van opslagloodsen, logistieke loodsen, loodsen voor containers, distributieloodsen, loodsen voor opslag van materialen en materieel, leger loodsen. Wij kopen zowel kleine loodsen als grootschalige loodsen.

Kantorenpanden

Voor alle soorten kantorenpanden: van losse units tot complete kantorenpanden. Wij kopen kantorenpanden zowel midden in de stad als afgelegen kantorenpanden in dorpen of op het platteland. De kantorenpanden kunnen gereed zijn voor verhuur, maar u kunt ook gewoon leegstaande kantoorpanden bij ons aanmelden.

Horecapanden

Voor alle soorten horecapanden: hotels, restaurants en cafés. Zowel voor verkoop van horecapanden in de nacht als overdag. Heeft u een broodjeszaak of high tea café? Of gewoon een uitgaanscafé? Meldt uw horecapand dan direct aan voor een vrijblijvende waardebepaling!

Winkelpanden

Voor alle soorten winkelpanden: van kleinschalige winkels tot complete winkelterreinen. Heeft u een warenhuis of een kleine winkel in een buurtcentrum? Sons Real Estate is dagelijks op zoek naar alle soorten winkelpanden. Van een supermarkt, nagelstudio, kapsalon tot een compleet winkelcentrum!

Logistiek Vastgoed

Voor alle soorten logistieke vastgoed. Van warehouse, havenbedrijf, opslagloods, container opslag, logistiek kantoor tot tijdelijke logistieke gebouwen.

Hotels

Voor alle soorten hotels: van kleine hotels tot grootschalige hotels met honderden kamers. Ook voor oud AZC-centra of tijdelijke hotels die u wenst te verkopen. Heeft u een hotel of een gehele hotelketen? Meldt dit dan direct aan voor een vrijblijvende waardebepaling door de vastgoed specialisten van Sons Real Estate.

Beleggingspanden

Voor alle soorten beleggingspanden: van los verhuurde woningen tot complete studentenhuizen. U kunt alle soorten verhuurde bedrijfspanden aan ons verkopen. Ook voor compleet verhuurde kantorenpanden en soortgelijke beleggingspanden!

Kavels en bouwgrond

Voor alle soorten kavels en bouwgrond: van kleine kavel tot grootschalige kavels van meerdere hectare.

Neem vrijblijvend contact op

Hoofdkantoor van Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag. Vanuit onze centrale locatie is het mogelijk om in het gehele land te opereren. Zowel onze technische afdeling als onze adviseurs kunnen binnen 60 minuten overal aanwezig zijn. Dankzij onze achtergrond als bouwonderneming, wat Sons Real Estate in het verleden is geweest, kunnen wij dus technische aanpassingen verrichten die ervoor zorgen dat uw pand meer oplevert. Daarmee onderscheiden wij ons van de meeste bedrijfsmakelaars. Mocht u vragen hebben of contact met ons willen opnemen:

Andere interessante pagina's

Wij kopen alle soorten huizen

Sons Real Estate is uw ideale partner voor bedrijfsverkoop, bedrijfspand verkoop en bedrijfsvastgoed ontwikkeling. Als partner zien wij u graag bij ons langskomen of wij komen bij u langs. Voor het uitsluitend aan- of verkopen van een bedrijfspand, kunt u gebruik maken van onze makelaarsdiensten. Dit houdt in dat wij ons puur richten op het vinden van een geschikt bedrijfspand of juist het vinden van een koper die de beste voorwaarden te bieden heeft. Een volledig partnerschap komt ook veel voor. Neem hiervoor contact met ons op en stuur hierbij zoveel mogelijk informatie, zoals het adres van de panden, de financiële situatie en uiteraard uw wensen over de beoogde diensten of samenwerking.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!