Huis verkopen met restschuld? Sons Real Estate
huis op funda zonder makelaar

Huis verkopen met restschuld?

Voor een snelle en directe verkoop zonder kosten voor u! Zorgeloze verkoop zonder voorbehoud van financiering.

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten woningen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Met restschuld

Huis verkopen met restschuld

Wilt u uw huis verkopen met restschuld? Sons Real Estate kan uw huis kopen met restschuld. Echter kunnen wij u ook begeleiden om te zoeken naar mogelijkheden om uw huis te verkopen zonder restschuld. Er zijn meerdere mogelijkheden om er voor te zorgen dat u niet met een restschuld komt te zitten. Misschien kunnen we uw huis bijvoorbeeld omzetten in een beleggingspand, waardoor de waarde van het pand in veel gevallen flink kan stijgen. 



Ook kunnen wij u begeleiden bij het tijdelijk verhuren van uw huis. Zo kunt u de hypotheeklasten betalen en ontvangt u daar naast ook nog eens extra maandelijkse inkomsten. Zo kunt u wachten tot de woning meer waard is geworden en u de woning op een later moment kunt verkopen zonder restschuld. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw huis te verkopen en niet achter te blijven met een restschuld. Mocht er geen optie meer overblijven dan kopen wij uw huis met restschuld. U ontvangt dan binnen één werkdag direct het beste bod op uw huis.

Huis verkopen met restschuld en nieuw huis kopen

U kunt uw huis verkopen met restschuld en een nieuw huis kopen door uw huis rechtstreeks te verkopen aan Sons Real Estate. Wij bieden zonder voorbehoud van financiering op uw woning, zodat u er van verzekerd ben dat de woning ook daadwerkelijk verkocht is. Ook kunnen wij snel schakelen zodat u niet met dubbele hypotheeklasten komt te zitten bij de aankoop van een nieuw huis. Wilt u geen stress en zekerheid, vraag dan een gratis bod op uw woning aan.


Huis verkopen met restschuld na scheiding

Wilt u een huis verkopen met restschuld na een scheiding, omdat u beide niet meer in de woning kunt blijven wonen? Bij een scheiding kan het zijn dat u beide het huis niet in uw eentje kunt betalen. De woning dient dan te worden verkocht en kan er een restschuld overblijven. Sons Real Estate koopt woningen op met restschuld zodat u een hoofdstuk in uw leven snel kunt afsluiten. Wij bieden namelijk zonder voorbehoud van financiering op uw huis. Zodat u er van verzekerd bent dat de woning snel en met zekerheid verkocht wordt.

Waarom uw woning verkopen met restschuld aan Sons Real Estate

  • Direct het beste bod op uw huis
  • Geen hoge makelaarskosten en notariskosten
  • Bod zonder voorbehoud van financiering
  • Achteraf ontdekte verborgen gebreken zijn voor ons risico
  • Uw woning komt niet op het internet en geen bezichtigingen
  • Indien gewenst binnen één week bij de notaris.

Huis verkopen met restschuld


Huis verkopen met restschuld met of zonder NHG

Als u uw woning met restschuld moet verkopen dan bestaat er een kans dat met NHG de restschuld wordt kwijtgescholden. Er moet dan wel eerst in samenspraak met de geldverstrekker worden gekeken naar de mogelijkheden om de woning te behouden.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.



Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief als opkoper van vastgoed. U kunt dus in elke plaats van Nederland en Belgie bij ons terecht voor het verkopen van uw huis.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor de nieuwsbrief.

Andere relevante pagina's

- Woning verkopen zonder makelaar

- Huis verkopen zonder toestemming partner

- Huis verkopen met aflossingsvrije hypotheek

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Wat is het verschil met het verkopen van uw woning via verkoopmakelaar?

- U ontvangt binnen enkele dagen gratis een vrijblijvend bod

- Uw huis kan binnen een week zijn verkocht

- U heeft volledige zekerheid over de verkoop van uw woning

- Geen risico dat u woning meer dan 6 maanden op Funda blijft staan

- U hoeft geen bezichtigingen te doen

- Uw woning zal niet op Funda worden geplaatst