Pand verkopen en terughuren?

Direct liquide middelen vrij voor andere zaken

Voordelen van Sale and Leaseback via Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u niet alleen uw bedrijfspand verkopen en terughuren, maar bij ons kunt u terecht met elk type pand. Waarom kiezen pandeigenaren om hun pand aan Sons Real Estate te verkopen en terug te huren.

Beoordeeld met een 9.4
Advies op maat

Wij bieden u passend vastgoed advies op maat

Marktconform bod

Binnen één week de gelden op uw rekening

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Home / Beleggingspanden / Pand verkopen en terughuren

Pand verkopen en terughuren

Heeft u een pand die u wilt verkopen en terughuren? Sons Real Estate koopt uw pand waarop u het vervolgens van ons kunt terug huren. Dit wordt ook wel een sale and leaseback constructie genoemd in het vastgoed. Het voordeel van deze constructie is dat u direct liquide middelen tot uw beschikking heeft en nergens meer aan vast zit. U kunt het pand terughuren met een huurtermijn die u zelf voor ogen heeft. Dit kan met een huurcontract van 6 maanden maar ook met een contract voor 5 jaar of zelfs voor onbepaalde tijd. 

De verkoop van uw pand kan in veel gevallen een moeilijke beslissing zijn. Dat weten wij ook, en daarom treden wij altijd in goed overleg om dit proces op een soepele en prettige manier te laten verlopen. Wij kopen alleen vastgoed aan, wanneer hij het voor beide partijen goed voelt. Vandaar uit kan er in goed overleg worden getreden om alle voorwaarden van de transactie te bespreken. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van verhuurd onroerend goed en sale & leaseback constructies dus kunnen u ten alle tijde vrijblijvend adviseren in de mogelijkheden.

Welke type panden kopen wij op vervolgens aan u terug te huren?

Werkwijze Sons Real Estate ‘sale and lease back’

1. Woningopname. Tijdens de opname meten wij het pand in en brengen we de staat van onderhoud in kaart. Ook bespreken wij uw wensen voor terug huur van het pand

2. Wij brengen een bod uit op het pand inclusief terug huur voorwaarden.

3. Bij acceptatie van het bod, worden de puntjes op de i gezet en wordt het koopcontract opgesteld inclusief het huurcontract.

4. Overdracht vind plaats bij de notaris en u ontvangt de gelden de volgende werkdag op uw rekening. U draagt de sleutels aan ons over.

5. U kunt in het pand blijven zitten en huurt het terug. Sleutels worden weer overgedragen aan u en u sluit opnieuw de energiecontracten af als huurder.

Pagina's van relevante diensten 'Sons Real Estate'

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!