Direct uw huis verkopen in Lansingerland?

Voor een directe verkoop van elk type woning zonder makelaarskosten. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvend bod aan en ontvang de waarde die wij er voor geven.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Lansingerland

Huis verkopen in Lansingerland

Woont u in het prachtige Lansingerland  in een van de mooiste plaatsen van het land, Berkel & Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk? Verkoop dan uw woning aan of via Sons Real Estate. Voor normale huizen waarin u zelf woonachtig bent, kunnen wij optreden als opkoper. Mocht u een verhuurd huis of bedrijfspand hebben, dan treden wij echter op als bemiddelaar. Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf voor een snelle en zorgeloze verkoop. Zo zijn wij gespecialiseerd in verhuur, renovatie, herstel en transformatie. En verhuurde huizen kunnen wij discreet aanbieden bij onze partners en netwerk met beleggers, opkopers, handelaren en allerlei soorten vastgoedbedrijven. Dit doen wij kosteloos!

Voor u als woningeigenaar regelen wij een snelle verkoop. Het start met het aanmelden van uw woning, waarna wij een marktconform bod uitbrengen. Indien er geen lopende hypotheek op het huis zit, dan kan de verkoop binnen een week geregeld zijn. Anders kan het wel 2 tot 4 weken duren, afhankelijk van de looptijd van het afronden van de lopende hypotheek.

Voor alle soorten huizen

Sons Real Estate koopt alle soorten huizen op. Van nieuwbouw eengezinswoning tot renovatiepand. En ook boerderijen, bedrijfspanden, leegstaande huizen of verouderde huizen kunnen wij opkopen. Wij treden op als opkoper, maar zullen het altijd verbouwen, renoveren, herstellen of verhuren. Want als vastgoedbedrijf bouwen wij een eigen portefeuille op, maar wij handelen een renoveren ook doorgaans om mensen van dit soort zaken te ontzien en een snelle verkoop of verhuizing mogelijk te maken.

Directe zekerheid

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Lansingerland. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!