Garage verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van garages.

Intentie van verkoop? Vraag een waardebepaling aan!

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers
Geen kosten opstart en courtagekosten
Volledig ontzorgd tijdens de verkoop
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
Beoordeeld met een 9.4
Volledig ontzorgd

En geen opstart- of courtagekosten voor u als verkoper

Alle soorten garages

Van losse garagebox tot complete units terrein met garages

Marktconforme prijs

Eerlijke & marktconforme waardebepaling en prijs

HomeBeleggingspanden / Garage verkopen

Garage verkopen

Wilt u uw garage of garagebox verkopen en bent u op zoek naar de juiste koper? Sons Real Estate begeleidt u bij de verkoop van uw garage. De verkoop van uw garage of garagebox kost u bij ons helemaal niets. Wij brengen namelijk kosten in rekening bij koper. Wilt u weten wat uw garage waard is? Ontvang dan gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan. 

Waarde van uw garage

Waarschijnlijk heeft u al iets van een prijsindicatie in gedachten. Wij kunnen u advies geven over de waarde van uw garage. Zodra u ons de opdracht geeft om uw garage te verkopen, maken wij zelf een waardebepaling voor de garage. De waardebepaling die wij maken wordt gedaan aan de hand van de locatie, huurgegevens en staat van onderhoud. 

Na de waardebepaling kennen wij en prijs toe aan uw garage en deze prijs bespreken wij vervolgens met u. In overleg met u stellen wij de verkoopprijs vast. Zodra de verkoopprijs vastgesteld is, gaat uw garage in ‘’stille verkoop’’ en zorgen wij voor het vinden van een geïnteresseerde koper! 

 

 

Garagebox verkopen zonder makelaar

Wanneer u uw garagebox wilt verkopen zonder makelaar, dan is Sons Real Estate uw partner. Bij Sons Real Estate betaald u namelijk geen kosten voor de verkoop van uw garagebox. Wij brengen namelijk de kosten bij de koper in rekening. Bij de verkoop van uw garagebox komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. Uw wensen en voorwaarden bespreken wij met u en in overleg kunnen wij meteen met een waardebepaling starten. Graag uw garage snel verkopen? Wij kunnen ook op afstand een waardebepaling maken of direct een verkoopprijs afspreken in overleg.

Uw garage verkopen

Wanneer u uw garage wilt verkopen, komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. Uw wensen en voorwaarden bespreken wij met u en in overleg kunnen wij meteen met een waardebepaling starten. Graag uw garage snel verkopen? Wij kunnen ook op afstand een waardebepaling maken of direct een verkoopprijs afspreken in overleg. 

Door ons enorme netwerk, kunnen wij snel schakelen en uw garagebox snel verkopen aan geïnteresseerde partijen. Wij stellen voor u het koopcontract op en kunnen u vervolgens adviseren bij een notaris keuze. Na het tekenen van het koopcontract kunnen we namelijk al binnen anderhalve week bij de notaris zitten voor de overdracht. 

 

Meer informatie of vrijblijvend gesprek?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!