Vastgoedontwikkelaar

Home » Kennisbank » Vastgoedontwikkelaar

De betekenis van vastgoedontwikkelaar zijn mensen die vastgoed ontwikkelen. Er bestaan verschillende soorten vastgoedontwikkelaars. De ene ontwikkelt alleen vastgoed in Zuid-Holland en de andere in heel Nederland. De ene vastgoedontwikkelaar ontwikkelt alleen grote kantoorpanden en de andere ontwikkelt alleen ruitjeshuizen. Het ligt eraan waar de interesse ligt van dat vastgoedontwikkelaar en welk soort het meeste rendement opbrengt voor de vastgoedontwikkelaar. 

Vastgoedontwikkelaar als baan

Je kan een vastgoedontwikkelaar worden door in te gaan op een vacature van vastgoedontwikkelaar bij een vastgoedorganisatie. Je kunt bij een vastgoedorganisatie vastgoedontwikkelaar worden, maar daarvoor moet je meestal wel een opleiding hebben gevolgd of een aantal cursussen. Het salaris van een vastgoedontwikkelaar begint meestal rond de €3.500 bruto per maand en kan stijgen naar €5.500 bruto per maand.

De definitie van een vastgoedontwikkelaar is dus iemand die vastgoed opbouwt of verbouwt.

Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze vastgoed diensten. Of onze vastgoedontwikkeling en projectontwikkeling. Verder kunt u contact opnemen of een vrijblijvende waardebepaling aanvragen.

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met vastgoedadviseur Nick van der Meer

Kosteloos een vrijblijvend bod ontvangen?
Daarom kiezen klanten voor Sons Real Estate

Deel dit artikel