Huis opkoper

Op zoek naar een huis opkoper? Wilt u zonder veel gedoe en verkoopstress uw huis verkopen tegen een goede prijs? Of heeft u pas een nieuwe woning gekocht, maar krijg u uw eigen huis niet verkocht? Dan kunt u zich hier enorm zorgen overmaken. Wanneer u zekerheid wilt en geen zin heeft in rompslomp, dan verkoopt u uw huis aan Sons Real Estate de huis opkoper. Wij als huizen opkopers kopen uw woning namelijk op zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. De huis opkopers van Sons Real Estate, rijden namelijk geheel vrijblijvend bij u thuis langs om een waardebepaling aan uw woning te geven. Vervolgens ontvangt u dezelfde dag al een indicatie van de prijs die wij voor uw woning willen betalen. Hierna laten wij een onafhankelijke taxateur langs komen die een prijs aan uw woning toekent. Ook dit alles is geheel vrijblijvend. Na de taxatie doen wij een definitief bod op uw woning. Het is dan zelfs al mogelijk dat we enkele dagen later bij de notaris zitten voor de overdracht van uw woning. Een bijkomend voordeel is dat u geen makelaarskosten kwijt ben bij de overdracht, omdat wij geen courtage doorberekenen. Wij zijn een makelaar die woningen opkoopt, maar we brengen geen kosten in rekening.

Opkoper huis

Wanneer u een huis verkoopt aan een opkoper, dan bent u uw huis onderhands aan het verkopen. Dat wil zeggen dat uw woning niet op de openbare markt gebracht wordt en de verkoop niet openbaar wordt gemaakt. Dit vinden veel mensen prettig in verband met hun privacy. Wanneer een woning op websites als Funda wordt geplaatst, weet direct iedereen dat u uw woning verkoopt en kan iedereen de foto’s van uw woning zien en deze bezichtigen. Ook dient u de woning bij elke bezichtiging weer helemaal aan kant te maken en een grote schoonmaakbeurt te geven. Dit kunt u voorkomen door uw woning te verkopen aan huis opkoper. U kan uw huis laten opkopen zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend langs, en binnen enkele dagen kan de koop al rond zijn. Uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar heeft dus veel voordelen.

Voordelen bij uw huis verkopen aan een opkoper

 • Zekerheid dat uw woning wordt verkocht
 • Geen makelaarskosten zoals courtage
 • Geen dubbele hypotheeklasten
 • Geen verkoopstress
 • Geen zorgen dat de financiering niet rond komt
 • Heel snel en zelfs binnen een week uw huis verkopen
 • Prijs aan de hand van taxatierapport

Huis laten opkopen kosten

Wanneer u uw huis laat opkopen door een opkoper dan zit u niet zoals een makelaar aan kosten zoals opstartkosten en courtage vast. U bespaart dus in de meeste gevallen al duizenden euro’s aan vaste kosten die u anders sowieso kwijt zou zijn bij de verkoop van uw huis. Ook voorkomt u dat u straks dubbele lasten heeft wanneer uw huis niet of heel moeilijk verkocht raakt. Woningen uit het middel klasse en duurdere segment zijn namelijk moeilijker verkoopbaar dan een woning uit het lager segment. Het kan bij dit soort woningen namelijk gemiddeld meer dan een half jaar tot een jaar duren voordat de woning verkocht is. Bij een opkoper kan indien gewenst en als alles meezit de overdracht al binnen twee weken plaatsvinden.

 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

 • Ruime ervaring in het opkopen van huizen
 • Kan zeer snel schakelen, en in veel gevallen al dezelfde dag bij u langs rijden voor een waardebepaling
 • Geheel kosteloos en vrijblijvend
 • Binnen enkele dagen een bod op uw woning
 • Bod zonder voorbehoud van financiering
 • Geen courtagekosten bij de verkoop van uw woning.
 • Makelaar die huizen opkoopt, maar ook via de reguliere manier verkoopt
 • Groot klantenbestand

 

Contact

Heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag een waardebepaling voor uw huis, neemt u dan contact met ons op via 070 737 0462. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@sonsrealestate.nl. Lees ook onze reviews met huis opkopers ervaringen. Hier kunt u de ervaringen lezen van mensen die hun huis verkopen aan een opkoper.