Huis verkopen Weesp? Voor alle woningen in Weesp.
huis verkopen Weesp

Direct uw huis verkopen in Weesp?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Marktconform bod

En wij bieden zonder financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Weesp

Huis verkopen in Weesp

Uw woning in Weesp verkopen aan een opkoper tegen een marktconform bod? Of heeft u een huis in het nabijgelegen Muiden, Amsterdam, Muiderberg of Bussum? Sons Real Estate treedt graag op als opkoper die uw zorgen overneemt die bij een verkoop hoort. Uw woning klaar maken voor de kopers? Zorgen wij voor. Uw woning herstellen of renoveren? Zorgen wij voor. Nog even tijdelijk in uw woning blijven woning na de verkoop, zodat u rustig uw nieuwe favoriete woning kunt kopen? Is mogelijk via Sons Real Estate! Meldt uw huis direct aan voor een gratis en vrijblijvend bod.

Voor alle soorten huizen

Ook verhuurd vastgoed kunt u via Sons Real Estate verkopen. Daarentegen treden wij in dit geval op als bemiddelaar. Wij melden uw woning aan bij onze partners en concurrenten die gespecialiseerd zijn in verhuur. Zij zorgen ervoor dat de woning verhuurd kan worden en bieden daarom erg goed op reeds verhuurde huizen of bedrijfspanden.

Maar ook verouderde huizen of huizen met veel inboedel of verborgen gebreken kunt u zonder problemen bij ons aanmelden. In Weesp kunnen wij altijd een bezoek komen doen. Ons bod kunnen wij op afstand aan u doorgeven, maar uiteraard zullen wij één keer de woning willen zien. Dat kan in Weesp altijd binnen 1 of 2 dagen, afhankelijk van de drukte onder de vastgoedspecialisten en bemiddelaars van Sons Real Estate.


Direct het beste bod op uw huis in Weesp!

 • Geen makelaarskosten
           Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten!
 • Woningen in alle staten
           Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
 • Geen onzekerheid!
           U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft                         gevonden
 • Geen verkoopstress
           Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder                     voorbehoud van financiering
 • Direct uw woning verkocht
           Geen bezichtigingen of foto's op het internet
 • Zeer flexibele verkoop
           U kunt inboedel achterlaten in de woning die u niet wenst mee te             nemen naar uw nieuwe woningStappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Weesp. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlWaardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

arrow_drop_up arrow_drop_down