Huis verkopen Overveen

Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis in Overveen bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. U kunt bij ons eenvoudig een bod op uw woning aanvragen via de site, we nemen contact met u op en bespreken uw wensen voor de verkoop. Vervolgens brengen we snel een vrijblijvend en marktconform bod uit op uw woning. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate nemen wij alle administratieve handelingen en verkoopkosten voor onze rekening.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Overveen

Snel uw huis verkopen in Overveen?

Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis in Overveen bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. U kunt bij ons eenvoudig een bod op uw woning aanvragen via de site, we nemen contact met u op en bespreken uw wensen voor de verkoop. Vervolgens brengen we snel een vrijblijvend en marktconform bod uit op uw woning. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate nemen wij alle administratieve handelingen en verkoopkosten voor onze rekening. Afhankelijk van uw voorkeur kan de overdracht al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris. De notaris kosten zijn eveneens voor onze rekening.

Het kan zijn dat u na de verkoop nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning of dat de overdracht nog even op zich laat wachten. In dat geval bieden we u de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing.  Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten en hoeft ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte, u kunt vanuit uw oude woning direct uw nieuwe woning betrekken.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate heeft een groot netwerk van vaste kopers door heel Nederland, om voor onze klanten een gevarieerd en breed aanbod te genereren zijn wij voortdurend opzoek naar woningen door heel Nederland om aan ons aanbod toe te kunnen voegen. Wij zoen opzoek naar alle woning type ongeacht het formaat en de staat, voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons terecht. Wij zijn ook opzoek naar woningen de provincie Limburg waaronder in; Roermond, Weert, Venlo en Overveen. Wilt u uw woning verkopen aan de; Raadhuisstraat, Stogger, Steenstraat of elders in of rondom Overveen verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

Wij zijn ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen, als u een woning in de verhuur heeft en deze wilt verkopen kunt u bij ons een bod aanvragen. De verkoop van een verhuurde woning is vaak erg lastig doordat de huurders meestal niet zomaar vrijwillig willen vertrekken. Wij bieden de mogelijkheid om de verhuurde woning inclusief de lopende huurcontracten te verkopen. U ontvangt van ons een bod op basis van de maandelijkse huurstromen de vaste lasten en de staat van onderhoud van de woning. Uw woning direct verkocht zonder gedoe tegen een marktconform bod.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Overveen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!