Huis verkopen Eijsden

Wilt u snel uw huis verkopen zonder extreem hoge makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen vraag dan nu een bod aan via de site. U ontvangt van ons een marktconform bod dat niet afhankelijk is van voorbehouden op financiering. De verkoop kan dus direct plaatsvinden en het bod is gegarandeerd.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Gratis en vrijblijvend bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt na verkoop in uw woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Eijsden

Huis verkopen Eijsden

Wilt u snel uw huis verkopen zonder extreem hoge makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen vraag dan nu een bod aan via de site. U ontvangt van ons een marktconform bod dat niet afhankelijk is van voorbehouden op financiering. De verkoop kan dus direct plaatsvinden en het bod is gegarandeerd. Wij verzorgen een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning voor u. De notariële en administratieve zaken nemen wij volledig voor onze rekening. De officiële overdracht kan al binnen één week door de notaris worden vastgelegd.

Door onze efficiënte werkwijze is uw woning snel verkocht, maar u wilt natuurlijk geen overhaaste beslissingen maken bij de aankoop van uw nieuwe woning. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor kunt u rustig opzoek en een weloverwogen beslissing maken bij de aankoop van uw nieuwe woning. Als u vervolgens gaat verhuizen en constateert dat uw inboedel of een gedeelte hiervan overbodig is geworden bieden wij u hier een simpele oplossing voor. U kunt de spullen eenvoudig weg in de woning achterlaten en wij dragen zorg voor de afvoer van uw oude spullen.

 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Voor ons landelijke netwerk van klanten zijn wij onder andere in Limburg opzoek naar woningen waaronder in Eijsden. Heeft u een woning aan de Beethovenstraat, Groene Specht, Kennedylaan of op een van de andere mooie straten in Eijsden die u wilt verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan .

Ook voor de verkoop van een verhuurde woning kunt u een bod bij ons aanvragen. Koop breekt geen huur het ontbinden van de huurcontracten kan voor veel problemen zorgen voor de verkoop. Bespaar u zelf veel tijd en geld en verkoop uw woning in verhuurde staat met de zittende huurders erin. Wij brengen altijd een marktconform bod uit op basis van de maandelijkse kosten en de huurstromen van de betreffende woning.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Vrijblijvend bod ontvangen

Wilt u een vrijblijvend bod voor uw woning aanvragen?

Contact opnemen

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Pand in verhuurde staat

Verkoop uw eigen woning zelf en bespaar courtagekosten. Wij begeleiden u gratis.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Eijsden. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!