Verhuurd pand kopen?

Uw partner voor de aankoop, verkoop en beheer van alle soorten beleggingspanden

Waarom uw pand met huurders kopen middels Sons Real Estate

Beoordeeld met een 9.4
Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Groot aanbod panden

Regelmatig ontvangen wij nieuwe panden middels stille verkoop

Advies op maat

Wij helpen u aan vastgoedbelegging met een goed rendement!

Home / Beleggingspanden / Verhuurd pand kopen

Verhuurd pand kopen?

Wilt u een verhuur pand kopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de aan en verkoop van beleggingspanden. Wij begeleiden beleggers bij het aankopen van verhuurde panden. Zo heeft u bij de aankoop direct rendement op uw beleggingspand. Wanneer u wilt investeren in vastgoed dan is het kopen van een verhuurd pand dus de makkelijkste weg. Veel beleggers zoeken ook woningen die zij kunnen omzetten tot beleggingspand. Echter dienen er dan in veel gevallen nog allerlei aanpassingen en vergunningen te worden aangevraagd. Wanneer u direct een verhuurd pand gaat kopen dan slaat u deze stappen over en heeft u direct een courant pand voor de verhuur waar daadwerkelijk huurders met een huurcontract in zitten.

Pand met huurders kopen

Wanneer u een pand met huurders wilt kopen dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Hoe is de staat van het pand, wat staat er allemaal in het huurcontract, zijn er problemen met de huurders of buren geweest, hoe is de VVE en zijn alle vergunningen ed in orde. Daarnaast zijn er nog een hoop andere punten die dienen te worden nagelopen voordat er een bod kan worden uitgebracht. Sons Real Estate begeleid in dit proces en ontzorgt u het gehele traject van A tot Z. Wij krijgen dagelijks nieuwe panden middels ‘stille verkoop’ aangeboden. Deze panden komen niet op de openbare markt terecht en worden direct bij beleggers aangeboden. Zo beschikken wij altijd over voldoende vastgoedaanbod voor onze kopers die op zoek zijn naar panden voor de verhuur.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
Exclusief partnership 500k +
 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!